Προς το περιεχόμενο

Freezάρει το (G)TP-Link TD-W8970

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@comfuzio

Τώρα που στο άλλαξε το e-shop και δουλεύεις με το καινούργιο, έχεις πάλι κολλήματα;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από ολιγόλεπτη επικοινωνία με το e-shop σήμερα θα μου το αλλάξουν με νέο ίδιο αλλά μου είπαν ότι σε αυτούς από την Πέμπτη που το έχουν δεν έκανε κανένα πρόβλημα και ότι άμα πάρω το καινούριο θα έχω πρόβλημα πάλι αλλά δεν θα μου το αλλάξουν 2η φορά. Το συμπέρασμα του τεχνικού είναι ότι φταίει κάτι από την πλευρά μου...τώρα εγώ δεν είμαι άσχετος από δίκτυα και adsl και έκανα ότι μπορεί να γίνει από την πλευρά του χρήστη, συν επικοινωνία με την forthnet όπου δοκιμάσαμε διάφορα και πρόβλημα από την πλευρά μου δεν βρήκαμε. Ούτε το thomson αλλά ούτε και ένα πιο παλιό asus μου κολλάνε σαν συσκευές ούτε πέφτει  ποτέ η γραμμή μου. Μόνο από διακοπή ρεύματος πέφτει. 

Σε περίπτωση που μετά από 1 μήνα έχω πάλι θέμα με το καινούριο τι μπορώ να κάνω που μου είπαν ότι δεν θα μου το αλλάξουν;

Εγώ δεν θέλω να έχω θέμα με το εν λόγο router γιατί μέχρι τη στιγμή που έκανε το πρώτο κόλλημα ήταν κορυφή σαν συσκευή (για τα λεφτά του πάντα) αλλά δεν θέλω να μείνω και με ένα κολλημένο router στο χέρι...

δυστυχως στο ειπα ότι το eshop θα στο αλλαξει με το ιδιο εφόσον υπαρχει. δεν είναι σαν αλλα καταστήματα που σου λενε οκ στο αλλαζω με άλλο μοντελο κτλ.το eshop σε θεματα warranty είναι πολύ παραξενο.και να λες και ευχαριστω που στο αλλαζουν.και είναι δυσκολο καποιες φορες να εξομειωσεις το πρόβλημα.τωρα εφόσον λες ότι ένα μηνα επαιζε οκ δεν σημαινει ότι θα εχεις υποχρεωτικα πρόβλημα με το καινουριο.αν εχεις θεμα αυτό που ειπες πιο κατω θα κανεις και αυτό πηγα να σου προτείνω.μιλας με tp link.

Βρε παιδιά το συγκεκριμένο ρούτερ το προτείνετε σαν αγορά γιατί είναι σε καλή τιμή (57€ το Annex A) και με εξαιρετικά features αλλά διαβάζω προβληματάκια και ανησυχώ.

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση με αντίστοιχα features και τιμή; (αν έχει και επιπλέον torrent client για το external storage καλοδεχούμενο)

τα tp link είναι value for money.υπαρχουν πολύ καλυτερα ρουτερ σε μαρκα από draytek,fritz,netgear,dlink αλλα πας και σε αλλα κοστολογια.σε Nas Εχω δει torrent client.σε ρουτερ οσο μπορω να θυμηθώ όχι.

Κοίτα εγώ στον 1 μήνα που το είχα μέχρι το πρόβλημα ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Γρήγορο router πολλά features με vdsl support από το openwrt(δύσκολο μου φαίνεται ότι είναι). Αν δεν μου τύχαινε στραβή θα σου έλεγα πάρε το με 1000!

τι σου φαινετασι δυσκολο ότι είναι?

Βρε αδερφέ σκέφτομαι να το πάρω λόγω gigabit +2usb. Διαβάζω όμως και αλλού παράπονα για κολλήματα συν την επιβεβαίωμενη τραγική ταχύτητα εγγραφής σε usb σκληρό (2-3mbs)

Αν κάνει disconnect η φριζάρισματα όμως παίζει να το σπάσω γιατί ο κυριότερος λόγος που σκέφτομαι να αναβαθμίσω το router μου είναι το ότι το Siemens της forthnet που έχω δείχνει να μην στρημαρει καλά ούτε σε android key που έχω στην τηλεόραση ούτε στο note 3 μου. Και αυτά σε βίντεο hd streaming κάπου άλλο δεν κολλάει για αυτό και το ψειρίζουμε μην την πατήσω.

γενικοτερα η λυση Usb σε hard disk είναι λιγο αποτυχια και μην περιμενεις τα καλυτερα γενικοτερα σε οποιοδήποτε ρουτερ.όπως και τα φτηνα nas είναι επισης τραγικα σε ταχυτητα.για μενα από τα καλυτερα Nas είναι ένα μικρο Pc Καλη ωρα σαν το Hp microserver.

to siemens sl2 141 Που εχεις να υποθεσω είναι 802.11g.μην περιμενεις καλο streaming.ειδικα για Hd το 802.11g δεν είναι λυση.θες κατι σε 802.11n.

Είχα βάλει στην αρχή έναν λίγο παλιό HDD και έγραφε/διάβαζε στα 5~6mb/s αλλά το απέδωσα στο ότι ήταν παλιός ο δίσκος δεν το είχα στο ότι φταίει το router. Κατά τα άλλα σε μένα το wifi πετούσε! Κάλυψη όχι μόνο μέσα σε όλο το σπίτι αλλά και 2 σπίτια πιο κάτω έπιανε σήμα το nexus 4! File transfer από pc σε pc μέσω lan (ssd σε ssd) σε πολύ καλές ταχύτητες και μετά από 1 μήνα freeze...

Η tp-link στα e-mail που ανταλλάξαμε μου είπε ότι σε περίπτωση που το e-shop δεν μου το αλλάξει 2η φορά ότι θα μου το αλλάξει η tp-link με ίδιο ή καλύτερο μοντέλο! Να υποθέσω ότι θα πρέπει να βάλω τα μεταφορικά σε τέτοια περίπτωση αλλά χαλάλι! 

η tp link ευτυχως είναι Large σε αλλαγες.εχουν καλο support.μπα και παλιος να ηταν ο δισκος δεν θα ειχες μονο 5-6 Mbyte/sec.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ασχολήθηκα και πολύ με τον οδηγό για το πως βάζεις wrt στο router αυτό. Από τα λίγα που είδα (αν δεν κάνω λάθος) ήθελε serial port και console commands οπότε κάπου εκεί είπα ότι θα είναι δύσκολο ή θα έχει κάποιο ρίσκο. Θα το ψάξω όταν με το καλό η 4νετ βάλει vdsl στην περιοχή μου πάλι μπας και βγαίνει σε .img .bin .rom κτλ και γίνεται σκέτο flash από το interface :) 

Δημοσ.

Ισως να είναι λιγο δυσκολο να βγει το Update Με μορφη bin κτλ.αλλα υπομονη ετσι και αλλιως για vdsl.

αν και αμα βαλεις vdsl θα σου δωσουν και ρουτερ vdsl.για την ωρα δινουν Technicolor Που είναι πολύ τιμιο και καλο.Technicolor= Thomson=speedtouch

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν επειδή το θέμα με έκαιγε και καθότι έπαιξαν κάποιες ελεύθερες μέρες λόγω εορτών, προχώρησα στην αγορά και μπορώ να πω ότι έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής.

Μιλώντας για γραμμή forthnet (εξου και το Siemens SL2-141 141) το έβαλα επάνω χωρίς updated χωρίς τίποτα, setup και έπαιξε κατευθείαν. 1Gbps δίκτυο επιτέλους είδαν τα pc μου, άδικα τις είχαν τις κάρτες τόσο καιρο. Το streaming απο WiFi βελτιώθηκε δραματικά και στο Android Hdmi Stick και στο Note 3.

Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημενος από την αγορά, δεδομενου ότι από ότι είχα διαπιστώσει ψάχνοντας δεν παίζει τίποτα αντίστοιχο σε αυτά τα λεφτα/features.

Το μόνο πράγμα στο οποίο ευελπιστώ είναι η αξιοπιστία του και η γραμμική του απόδοση σε βάθος χρόνου κάτι το οποίο θα δοκιμαστεί σύντομα τώρα που καλοκαίριαζει, αυξάνουν οι θερμοκρασίες και τα all-in-one home modem/routers κλπ ζορίζονται πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν επειδή το θέμα με έκαιγε και καθότι έπαιξαν κάποιες ελεύθερες μέρες λόγω εορτών, προχώρησα στην αγορά και μπορώ να πω ότι έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής.

Μιλώντας για γραμμή forthnet (εξου και το Siemens SL2-141 141) το έβαλα επάνω χωρίς updated χωρίς τίποτα, setup και έπαιξε κατευθείαν. 1Gbps δίκτυο επιτέλους είδαν τα pc μου, άδικα τις είχαν τις κάρτες τόσο καιρο. Το streaming απο WiFi βελτιώθηκε δραματικά και στο Android Hdmi Stick και στο Note 3.

Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημενος από την αγορά, δεδομενου ότι από ότι είχα διαπιστώσει ψάχνοντας δεν παίζει τίποτα αντίστοιχο σε αυτά τα λεφτα/features.

Το μόνο πράγμα στο οποίο ευελπιστώ είναι η αξιοπιστία του και η γραμμική του απόδοση σε βάθος χρόνου κάτι το οποίο θα δοκιμαστεί σύντομα τώρα που καλοκαίριαζει, αυξάνουν οι θερμοκρασίες και τα all-in-one home modem/routers κλπ ζορίζονται πολύ.

το sl2 141 ηταν 802.11g ετσι και αλλιως.κατα τα αλλα κανε firmware update .δεν εχεις τιποτα να χασεις.

Δημοσ.

Σήμερα μου στείλανε νέο (πολλές μέρες τους πήρε άσχετα με το αν ήταν γιορτές ή όχι). Ως τώρα τρέχει μια χαρά. Η διαφορά που είδα με το νέο είναι ότι ήρθε κατευθείαν με το νεότερο firmware ενώ το πρώτο είχε παλιό firmware και το έκανα εγώ update. 

Μάλλον πιο νέα παρτίδα αυτό σε σχέση με το πρώτο 

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα μου στείλανε νέο (πολλές μέρες τους πήρε άσχετα με το αν ήταν γιορτές ή όχι). Ως τώρα τρέχει μια χαρά. Η διαφορά που είδα με το νέο είναι ότι ήρθε κατευθείαν με το νεότερο firmware ενώ το πρώτο είχε παλιό firmware και το έκανα εγώ update. 

Μάλλον πιο νέα παρτίδα αυτό σε σχέση με το πρώτο 

δεν σημαινει οτι εφταιγε η παρτιδα υποχρεωτικα.απλα μπορει να ηταν απο την αρχη με καποιο προβλημα εκ κατασκευης που μετα εγινε χειροτερο.μπορει και απλα να εφαγε καμια φλασια απο κανα ρευμα και να τα παιξε.αφου σου παιζε στην αρχη καλα τοτε κατι επαθε μετα λογικα.ελπιζω με αυτο να εισαι οκ.γενικοτερα να κοιτας για firmware γιατι βγαινουν συχνα πυκνα.το eshop δεν φημιζεται για την ταχυτητα.δεν σου αλλαζουν με αλλο προιον αλλα σε βαζουν να περιμενεις μεχρι να το φερουν ή μεχρι να τους το αλλαξει η αντιπροσωπεια κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

*OFF-TOPIC*

Κλαίω με τον τίτλο :D :D :D ... GTP Link :D :D

παντως τα tp link δεν θα τα βαζα και gtp.υπαρχουν σιγουρα πολυ καλυτερα και πολυ χειροτερα.value for money τα θεωρω.προσωπικα δεν θα επαιρνα αλλα για τηντιμη τους μια χαρα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το νεότερο. Με το νέο δεν έχω αυτό το πρόβλημα, τουλάχιστον όχι ακόμα! 

Και με το νέο το usb file server πάει 5~5,5mb/s ταχύτητα καθόλου άσχημη! 

Θα σου έλεγα αν μπορείς να ζητήσεις να στο αλλάξουν με κάποιο νέο που να έρθει εργοστασιακά με το νεότερο firmware.

Τουλάχιστον εγώ είδα διαφορά σε σχέση με το πρώτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...