mth46 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδία, με ποιόν τρόπο μου προτείνετε να κάνω root στην συγκεκριμένη συσκευή..?
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Υπαρχουν αρκετοι τροποι φιλε μου στειλε μου pm για να σου πω
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Κολοκυθοσπορος γραψε τα εδω, μπορει να το ψαχνει και καποιος αλλος.
Gr_Soul Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ένας από τους universal τρόπους θα σε εξυπηρετήσει φαντάζομαι: http://www.doctorandroid.gr/2012/02/android-basics-root.html
mth46 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Παιδια τελικα το εκανα με το Framaroot πολυ γρηγορα και ευκολα..Επισης πολυ χρησiμη η σελιδα που εστειλε ο Gr_Soul.. 1
Elysian Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 οντως η σελιδα που ανεβασε διχνει ευκολους τροπους αλλα θελω να ρωτησω κατι δεν παιζει να παθει τιποτα το κινητο οταν παει να γινει ροοτ?
gtctsiamp Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αν υπάρχει μία σχετική εμπειρία και φυσικά αν διαβάσεις και κατανοήσεις την διαδικασία δεν θα πάθει τίποτα. Αν άλλα λέει η διαδικάσια και άλλα κάνεις τότε μπορούν να γίνουν τα πάντα.
wazzaa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Να ξεθάψω λίγο αυτό το θέμα για να μην ανοίγω άλλο....Σου έχει βγει καλό αυτό το κινητό ρε φίλε??? Το βρήκα με 100 Ευρώ είναι καλά πιστεύεις???Η κάμερα και το flash τι λένε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα