poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Και η cyta και πλεον και η Hol με λιγο πρηξιμο.για cyta ενας τεχνικος που ειχε πει οτι βαζουν αλλα σε στυλ της Hol.οτι δηλαδη οχι σε ολους κτλ.κοινως λιγο πρηξιμο για να στο βαλουν για δοκιμη Τωρα δε το εχω στα χερια μου, απο βδομαδα θα δω. Τα firmware τα εχω κατρβασει ΟΛΑ οπως ηταν στο site leoforeia.gr/thomson που εχει κλεισει ( ειχε ξανακλεισει για μια περιοδο και μολις ξαναανοιξε τα κατεβασα ολα καλου κακου ) Παντα κανω reset πριν το φλασαρισμα ειδικα σε αυτο το ρουτερ γιατι τρωει παρα πολλα σκαλωματα ωρες ωρες με μερικες ρυθμισεις πχ μπορει να κολλησει και να κανει restart μετα απο αλλαγη καποιας ρυθμισης ή οπως μου εκανε με το fw της forthnet που μετα απο επανεκινηση δε μου ειχε κρατησει την τελευταια ρυθμιση που ειχα κανει... Δε ξερω ισως πεθαινει γιατι ειναι παρα πολυ δουλεμενο. και να μην τα εχεις κατεβασει δεν πειραζει.ολα ειναι εδω http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/ η τουλαχιστον ολα. καλα κανεις και κανεις reset γιατι ναι ειναι λιγο παραξενο ρουτερ οποτε καλο ειναι να ειναι default παρα να μεινει καμια παραξενη ρυθμιση στο config και να σου κανει νερα.το εχω πετυχει αυτο που λες να αλλαζω ρυθμιση και να κανει Reboot.ειδικα το v7 ειχε διαφορα τετοια δυστυχως και η αλλαγη firmware ηταν λιγο μονοδρομος.οπως ειχα και απανωρα Restarts οταν ζοριζα το wireless.και εκει ειχα αλλαξει firmware και εστρωσε.kernel warm reboot κατι τετοιο νομιζω στο Log εγραφε.Πριν λιγες μερες σε ενα 788vn v2 εσπασα λιγο τα νευρακια μου αλλα οκ με κατι Port forward.πρεπει να κανεις Unassignt το port forward για να το σβησεις και ειναι λιγο μπερδεμα.συνηθως οταν κανω αλλαγη ρυθμισης αν εχω προσβαση απο cli κανω save all>αλλιως το κανω reboot μεσα απο το μενου και οχι απο τον διακοπτη ωστε να ξερω οτι θα την σωσει την ρυθμιση σιγουρα πριν κανει Reboot.δεν νομιζω οτι πεθαινει αλλα πιστευω το firmware ειδικα αμα ειναι το 7.x.x.x.σε ενα 787 με generic firmware μου ειχε κανει κατι Reboot οταν αλλαζα κατι στο voip κομματι και στους codec.παντα οταν πειραζα εκεινη την ρυθμιση reboot>τελικα οσο θυμαμαι πανε και χρονια την αλλαξα απο τo config file.Πιο πριν την αλλαζα απο cli ουτε καν απ Web interface.
Adelavou1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Στην Cyta μου εβαλαν 6 snr κατευθειαν με την συνδεση ... ειμαι αρκετα μακρυα απο το ΑΚ και εχω προβλημα αποσυνδεσεων, η γραμμη ειναι VDSL 22/2 περιπου... Αν παρω και τους πω να βαλουν το snr στα 9 θα πειραχτει καθολου το UPload μου;Δεν ενδιαφερομαι ιδιαιτερα για το Download... Επισης ειμαστε 2 ατομα στο δικτυο και καθε φορα που κανω κατι απαιτητικο με το upload ο αλλος κολλαει ιδιαιτερα, αυτο θα φτιαχτει με ενα snr 9? Eyxaristw μην ανοιγω καινουργιο θεμα
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 α.αν εχεις vdsl σιγουρα η καλωδιωση σου να ειναι ετσι. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf απο εκει και περα εξαρτατε .αν σου αλλαξουν margin και στο Upload τοτε ναι μπορει να επηρεαστει. ποσο συγχρονιζεις και ποσο Margin εχεις τωρα (Up/down). αλλο το θεμα αποσυνδεσεων και αλλο το θεμα του Upload.Με το 9 Margin θα φτιαξεις τις αποσυνδεσεις. αυτο που λες οτι οταν κανεις κατι απαιτητικο με το Upload ο αλλος κολλαει ειναι λογικο.πρεπει να μην κανεις Upload χωρις οριο διοτι καθυστερεις και τον αλλον.ο λογος ειναι οτι και αυτος κανει Upload εστω και λιγο + πακετα επιβεβαιωσης οποτε αν καθυστερουν αυτα καθυστερουν ολα μετα.οποτε πρεπει να βαλεις λιγο φρενο στο Upload σου.το ποσο φρενο θα το δεις στην πραξη.ενα προγραμμα για τετοια δουλεια ειναι το net limiter.δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις πακετο με 10 Mbit upload και αν θα τα πιασεις κιολας δεν ξερω.εξαρτατε την γραμμη.
Adelavou1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Link Information Uptime: 1 day, 8:45:06 DSL Type: ITU-T G.993.2 Annex B (VDSL2) Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 2.105 / 22.534 Data Transferred (Sent/Received) [B/B]: 0 / 0 Output Power (Up/Down) [dBm]: 1,6 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,9 / 22,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,0 / 5,8 System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): - Error Seconds (Local/Remote): 6.669 / 0 FEC Errors (Up/Down): 129 / 21.970.915 CRC Errors (Up/Down): 43 / 266.656 HEC Errors (Up/Down): 0 / 4.415.083 Πήρα στην cyta και μου είπαν οτι το SNR δεν γινετε να το αλλάξουν ?! ?! Σε ποιόν να πάρω στον ΟΤΕ; Και όταν δεν κάνει κανείς κάτι απαιτιτικό πλέον η γραμμή φαίνετε να γίνετε πιο unstable καθε φορά που συνδέεται 2ο άτομο, σε αυτό φταίει το SNR ? Το Fast Path σημαίνει μείωση του SNR; γιατί ο τεχνικός που μου εβαλε την γραμμή μου είχε πει οτι με έβαλε σε fp, αλλά τελικά στο τηλέφωνο μου είπαν οτι δεν είμαι.
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 σου εχουν βαλει ηδη το πιο χαμηλο Margin.6 και 6.αρα πιο χαμηλα δεν πας.αν πας πιο ψηλα θα χασεις σε συγχρονισμο ενδεχομενως και στο Up περα απο το down. β.τσεκαρε οτι η καλωδιωση σου ειναι συμφωνα με αυτο που σου γραψα πιο πανω αλλιως θα χανεις ταχυτητα χωρις λογο.ειναι Must να μην υπαρχουν παραλληλα(bridge taps) στην καλωδιωση.απο το αστικο κεντρο δεν παιρνεις Vdsl?ο οτε που κολλαει?δεν παιρνεις απο Kv αν και ουτε εκει θα επαιρνες τον οτε αλλα θα πηγαινε αιτημα στον οτε διαμεσω του Isp σου,.επισης το adsl/vdsl over isdn(annex παιζει χειροτερα απο το adsl/vdsl over pstn ειδικα σε θεμα Upload. δεν νομιζω οτι φταιει το snr για αυτο.θα πρεπε να παιζεις μια χαρα.απλα εχεις και 2 Mbit upload οχι 5.το Fast path σημαινει μειωση ταχυτητας οχι μειωση του snr εκτος αν επαιρνες απο kv και ειχες τερματισει την γραμμη οποτε εκει απλα θα χανες snr και οχι ταχυτητα.εσυ θα χασεις ταχυτητα οχι Snr.τωρα με αυτην την γραμμη δεν εχει νοημα για Fast.Θα χασεις και αλλο σε ταχυτητα.δες την καλωδιωση σου μηπως κερδισεις απο εκει.θα σου ελεγα οτι αν εχεις κανα σαπιδι Zte απο την Cyta αλλαξε το αλλα θα χασεις την τηλεφωνια.δεν περιμενω πολλα απο το zte οποτε μπορει με δευτερο ατομο να μπουκωνει λιγακι αναλογως τι κανει ο αλλος παντα
morfeas-dsl- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ξεθαβω το θεμα για να πω ενα ευχαριστω! Ειχα παρομοια προβληματα εδω και 2 εβδομαδες και στελνανε τεχνικους και χιλια δυο, μεχρι που διαβασα το εδω ποστ, λεω απλα κατεβαστε μου το margin και λυθηκαν οοολα
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 οταν κατεβαζεις το Margin κερδιζεις σε ταχυτητα αλλα χανεις σε σταθεροτητα.οταν το ανεβαζεις γινεται το αναποδο. Ξεθαβω το θεμα για να πω ενα ευχαριστω! Ειχα παρομοια προβληματα εδω και 2 εβδομαδες και στελνανε τεχνικους και χιλια δυο, μεχρι που διαβασα το εδω ποστ, λεω απλα κατεβαστε μου το margin και λυθηκαν οοολα
costgial Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το εξής θέμα: μου βγάζει 23/tcp filtered telnet το nmap. Δηλαδή δε με αφήνει να συνδεθώ στο telnet 192.168.2.1 (ZTE H108N v2.3 HOL). Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω το SNR χωρίς να μου βγάζει τέτοια προβλήματα; Λογικά αυτό συμβαίνει λόγο του custom firmware του router, μπορώ να αλλάξω με κάποιον τρόπο το firmware; edit: διάβασα ένα παλαιότερο ποστ εδώ στο φοόρουμ με το θέμα που με απασχολεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα