king2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια.Προχθες αλλαξα σε ote και με snr margin 9.5 συγχρονιζω στα 20mb.Μπορω να κανω κατι για αλλαξω το snr πιο χαμηλα?Εχω το thomsom 585v8 με 8.2.8 εκδοση.Αν κανω ενα τηλεφωνο στον οτε παιζει να το κατεβασουν?Ειμαι 200 μετρα απο το dslam και παλιοτερα συγχρονιζα στα 23 με οτε.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια.Προχθες αλλαξα σε ote και με snr margin 9.5 συγχρονιζω στα 20mb.Μπορω να κανω κατι για αλλαξω το snr πιο χαμηλα?Εχω το thomsom 585v8 με 8.2.8 εκδοση.Αν κανω ενα τηλεφωνο στον οτε παιζει να το κατεβασουν?Ειμαι 200 μετρα απο το dslam και παλιοτερα συγχρονιζα στα 23 με οτε. σε thomson v8 δεν εχω ακουσει/δει καποιον να εχει κατεβασει το Margin.ο οτε πιο κατω απο 9 δεν θα στο ριξει.μονο μ το v7 και παλιο firmware Ξερω οτι μπορουσες να το αλλαξεις. 1
king2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 σε thomson v8 δεν εχω ακουσει/δει καποιον να εχει κατεβασει το Margin.ο οτε πιο κατω απο 9 δεν θα στο ριξει.μονο μ το v7 και παλιο firmware Ξερω οτι μπορουσες να το αλλαξεις. Γινετε να flasarw το v7 firmware στο thomson που εχω η οχι?Τωρα ειναι στο 9 το snr.Θα τους παρω αν δεν γινει με firmware μπας και το κατεβασουν εστω και λιγο να παρω κανα 2mb ακομα να παω στα 23. Εδω στατιστικα της γραμμης: Link Information Uptime: 0 days, 23:44:24 DSL Type: G.992.5 Annex M Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 2.567 / 19.740 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 20.119 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 1,31 / 25,44 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 17,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6,0 / 3,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 29,0 / 9,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 οχι το v8 δεν παιρνει v7 firmware.μονο το v7 ειχε v7 και επαιζε.κατι παραπανω δεν ξερω για αλλο τροπο να ριξεις το snr. 1
king2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 οχι το v8 δεν παιρνει v7 firmware.μονο το v7 ειχε v7 και επαιζε.κατι παραπανω δεν ξερω για αλλο τροπο να ριξεις το snr. Θα μεινουμε στα 21 μαλλον.Απο ρουτερς εχω και το zte το καινουργιο του οτε.Με snr 9 συγχρονισε στα 18 και το technicolour της forthnet που ουτε αυτο νομιζω δεν γινετε αλλαγη με telnet.Στο zte δεν γνωριζω μονο αν γινετε.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Θα μεινουμε στα 21 μαλλον.Απο ρουτερς εχω και το zte το καινουργιο του οτε.Με snr 9 συγχρονισε στα 18 και το technicolour της forthnet που ουτε αυτο νομιζω δεν γινετε αλλαγη με telnet.Στο zte δεν γνωριζω μονο αν γινετε. μια χαρα ειναι τα 21 αλλιως ζητα vdsl απο το αστικο κεντρο.θα παιξεις πολυ καλα.ουτε για Technicolor εχω πετυχει κατι για αλλαγη 1
king2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 μια χαρα ειναι τα 21 αλλιως ζητα vdsl απο το αστικο κεντρο.θα παιξεις πολυ καλα.ουτε για Technicolor εχω πετυχει κατι για αλλαγη Καλα ειναι ναι απλα ειναι τοσο καλη η γραμμη που και να επεφτε το snr πιο κατω θα παρεμενε σταθερη χωρις αποσυνδεσεις με κερδος στην ταχυτητα.Για vdsl στα Νεα Μουδανια δεν νομιζω να εχουμε ακομα.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλα ειναι ναι απλα ειναι τοσο καλη η γραμμη που και να επεφτε το snr πιο κατω θα παρεμενε σταθερη χωρις αποσυνδεσεις με κερδος στην ταχυτητα.Για vdsl στα Νεα Μουδανια δεν νομιζω να εχουμε ακομα. δυσκολο να μην εχεις vdsl απο το αστικο κεντρο.δυστυχως μονο η forthnet δινει 6αρι margin.αλλιως θες κανα αλλο ρουτερ.πχ netgear που λενε οτι αλλαζει το snr. 1
king2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 δυσκολο να μην εχεις vdsl απο το αστικο κεντρο.δυστυχως μονο η forthnet δινει 6αρι margin.αλλιως θες κανα αλλο ρουτερ.πχ netgear που λενε οτι αλλαζει το snr. Τους εκανα κληση στο 13888 και μου ειπαν οτι με το ρουτερ που εχω δεν γινετε και οτι θα αρχισουν αποσυνδεσεις.Μαλλον θα παρω κανα netgear που οντως εχει κανονικα telnet να πειραματιστω λιγακι.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Τους εκανα κληση στο 13888 και μου ειπαν οτι με το ρουτερ που εχω δεν γινετε και οτι θα αρχισουν αποσυνδεσεις.Μαλλον θα παρω κανα netgear που οντως εχει κανονικα telnet να πειραματιστω λιγακι. καλα οτι θα εχεις αποσυνδεσεις ειναι η κλασσικη καραμελα.απλα δεν θελουν να στο κατεβασουν.δεν εχω δει ποτε οτε κατω απο 9 σε 24 αρι πακετο. 1
king2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 καλα οτι θα εχεις αποσυνδεσεις ειναι η κλασσικη καραμελα.απλα δεν θελουν να στο κατεβασουν.δεν εχω δει ποτε οτε κατω απο 9 σε 24 αρι πακετο. Αρα η μονη λυση ειναι αλλο ρουτερ.Στο μεταξυ οταν εγινε η αλλαγη ημουν ακομα με τους κωδικους της forthnet και το snr ηταν 6.Συγχρονισμος 22mb.Εβαλα τους κωδικους του οτε και πηγε στα 20 με snr 9.Κριμα που στα περισσοτερα χωρια ο οτε δεν δινει τις καλες γραμμες στη forthnet και ο κοσμος αναγκαζετε να πηγαινει στον οτε υποχρεωτικα.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αρα η μονη λυση ειναι αλλο ρουτερ.Στο μεταξυ οταν εγινε η αλλαγη ημουν ακομα με τους κωδικους της forthnet και το snr ηταν 6.Συγχρονισμος 22mb.Εβαλα τους κωδικους του οτε και πηγε στα 20 με snr 9.Κριμα που στα περισσοτερα χωρια ο οτε δεν δινει τις καλες γραμμες στη forthnet και ο κοσμος αναγκαζετε να πηγαινει στον οτε υποχρεωτικα. δεν φταινε οι κωδικοι ουτε ο χαλκος.τον ιδιο χαλκο πηρες.απλα η forthnet δινει 6 margin ενω ο οτε 9.αυτη ειναι η διαφορα. 1
arma1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 φιλε αν θελεις να τερματισεις την γραμμη παρε ενα ρουτερ που υποστηριζει το προγραμμα DMT, το ριχνεις οσο θες το snr, εγω στην hol το εριξα στο 3snr και παιζει ακομα και το hol tv σωστα 1
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 φιλε αν θελεις να τερματισεις την γραμμη παρε ενα ρουτερ που υποστηριζει το προγραμμα DMT, το ριχνεις οσο θες το snr, εγω στην hol το εριξα στο 3snr και παιζει ακομα και το hol tv σωστα απλα το προβλημα ειναι οτι λιγα καλα ρουτερ υποστηριζουν dmt.τα netgear εειναι απο τα καλα που λενε οτι μπορεις να ριξεις το snr και χωρις dmt αλλα μεσα απο το cli.
king2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 δεν φταινε οι κωδικοι ουτε ο χαλκος.τον ιδιο χαλκο πηρες.απλα η forthnet δινει 6 margin ενω ο οτε 9.αυτη ειναι η διαφορα. Ναι το γνωριζω αυτο απλα ο οτε εδινε λιγες γραμμες στη forthnet με αποτελεσμα να εχω αυτα τα προβληματα τοσους μηνες και να μην πηγαινει πανω απο 4mb.Μολις γυρισε η γραμμη σε οτε αλλα με το snr margin της forthnet κατεβαζε με 2.2mb σταθερα.Με snr 9 εχασα 2mb. φιλε αν θελεις να τερματισεις την γραμμη παρε ενα ρουτερ που υποστηριζει το προγραμμα DMT, το ριχνεις οσο θες το snr, εγω στην hol το εριξα στο 3snr και παιζει ακομα και το hol tv σωστα Ειδα μερικα netgear στο skroutz αλλα μου φανηκαν αρκετα ακριβα.Θα κοιταξω για κανα πιο φθηνο που να υποστηριζει dmt να παω την ταχυτητα στα 24mb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα