Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνω να μπορούμε να γράφουμε "[Σοβαρό]" μπροστά από τον τίτλο του thread, π.χ.

[Σοβαρό] Θέλω να γίνω χάκερ

και όποιος τρολλάρει, να τρώει μπαν ξερωγώ...

Δημοσ.

Και στα υπολοιπα να βαζουμε μπροστα ''ΓΕΛΟΙΟ''  η να το αφηνουμε ως αυτονοητο  ξερωγώ...?

• Like 2
Δημοσ.

Προτείνω να μπορούμε να γράφουμε "[Σοβαρό]" μπροστά από τον τίτλο του thread, π.χ.

[Σοβαρό] Θέλω να γίνω χάκερ

και όποιος τρολλάρει, να τρώει μπαν ξερωγώ...

Είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση, αλλά στην ουσία ομολογεί ότι το φόρουμ έχει γεμίσει ένα τεράστιο μέρος κόσμου που είναι εδώ για τρολάρισμα και χάσιμο χρόνου.

Στη θέση σου, επειδή έχω σχεδόν 20 χρόνια σε διαδικτυακές κοινότητες, το φόρουμ εδώ έχει περάσει εκείνο το οριακό σημείο που μπορεί να μαζευτεί και να αλλάξει κουλτούρα. Σού προτείνω αν θέλεις κάτι [σοβαρό] να ψάξεις σε άλλα φόρουμς. Και το λέω γιατί κι εγώ αυτό κάνω.

No offense σε όσους τρέχουν το φόρουμ. Κι εγώ είμαι εδώ και διαβάζω και συμμετέχω σε διάφορα, αλλά το φόρουμ έχει πρόβλημα Moderating σε πολλαπλά επίπεδα.

• Like 4
Δημοσ.

Είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση, αλλά στην ουσία ομολογεί ότι το φόρουμ έχει γεμίσει ένα τεράστιο μέρος κόσμου που είναι εδώ για τρολάρισμα και χάσιμο χρόνου.

Στη θέση σου, επειδή έχω σχεδόν 20 χρόνια σε διαδικτυακές κοινότητες, το φόρουμ εδώ έχει περάσει εκείνο το οριακό σημείο που μπορεί να μαζευτεί και να αλλάξει κουλτούρα. Σού προτείνω αν θέλεις κάτι [σοβαρό] να ψάξεις σε άλλα φόρουμς. Και το λέω γιατί κι εγώ αυτό κάνω.

No offense σε όσους τρέχουν το φόρουμ. Κι εγώ είμαι εδώ και διαβάζω και συμμετέχω σε διάφορα, αλλά το φόρουμ έχει πρόβλημα Moderating σε πολλαπλά επίπεδα.

εγώ φίλε το 1994 δεν είχα ούτε υπολογιστή!

Δημοσ.

Και μονο που ανοιγεις thread για να ζητησεις σοβαροτητα στο συγκεκριμενο φορουμ, φανερωνει το undercover τρολαρισμα σου :lol:

Οπως τα ειπε ο kostasgr78. Εδω τον ελευθερο χρονο και στα υπολοιπα φορουμ για να ξοδεψουμε φαια ουσια.

Δημοσ.

Η σοβαρότητα εκμαιεύεται, δεν δηλώνεται. Αντίθετα συνηθίζεται να δηλώνεται το μη σοβαρό π.χ. «Ανέκδοτο: Πάει ο Τοτός ...», «Φήμη: Ο Χ πήδηξε το φράχτη», κλπ

Θέματα όπως «Θλω να γεινω hacker» ή «μεγαλοοο προβλημα!!!1 bohthiaaaaaa» πως να τα πάρεις σοβαρα, όταν ο ίδιος ο συντάκτης δεν εχει τη σοβαρότητα να ασχοληθεί; Τον παρακάμπτεις ή ασχολείσαι μαζί του, όπως αυτός ασχολείται μαζί σου

Το πρόθεμα [Σοβαρό] θεωρείται αυτονόητο στην έναρξη επικοινωνίας οπουδήποτε στον κόσμο και με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνίας.

Δημοσ.

Πώς μπορεί να είναι σοβαρό ένα φόρουμ που ρίχνει πόντο ποινής σε αυτόν που αναφέρει ότι δεν πάει άλλο με τα off topic;

http://www.insomnia.gr/topic/523752-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-amazon/?do=findComment&comment=53102654

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...