tr3quart1sta Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Προτείνω να μπορούμε να γράφουμε "[Σοβαρό]" μπροστά από τον τίτλο του thread, π.χ. [Σοβαρό] Θέλω να γίνω χάκερ και όποιος τρολλάρει, να τρώει μπαν ξερωγώ...
parasaser Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 δικτατορία και έτσι? έχω λέω να του πάρουμε το κεφάλι!
Mau-Maus Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Και στα υπολοιπα να βαζουμε μπροστα ''ΓΕΛΟΙΟ'' η να το αφηνουμε ως αυτονοητο ξερωγώ...? 2
QuantumWanderer Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Προτείνω να μπορούμε να γράφουμε "[Σοβαρό]" μπροστά από τον τίτλο του thread, π.χ. [Σοβαρό] Θέλω να γίνω χάκερ και όποιος τρολλάρει, να τρώει μπαν ξερωγώ... Είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση, αλλά στην ουσία ομολογεί ότι το φόρουμ έχει γεμίσει ένα τεράστιο μέρος κόσμου που είναι εδώ για τρολάρισμα και χάσιμο χρόνου. Στη θέση σου, επειδή έχω σχεδόν 20 χρόνια σε διαδικτυακές κοινότητες, το φόρουμ εδώ έχει περάσει εκείνο το οριακό σημείο που μπορεί να μαζευτεί και να αλλάξει κουλτούρα. Σού προτείνω αν θέλεις κάτι [σοβαρό] να ψάξεις σε άλλα φόρουμς. Και το λέω γιατί κι εγώ αυτό κάνω. No offense σε όσους τρέχουν το φόρουμ. Κι εγώ είμαι εδώ και διαβάζω και συμμετέχω σε διάφορα, αλλά το φόρουμ έχει πρόβλημα Moderating σε πολλαπλά επίπεδα. 4
parasaser Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση, αλλά στην ουσία ομολογεί ότι το φόρουμ έχει γεμίσει ένα τεράστιο μέρος κόσμου που είναι εδώ για τρολάρισμα και χάσιμο χρόνου. Στη θέση σου, επειδή έχω σχεδόν 20 χρόνια σε διαδικτυακές κοινότητες, το φόρουμ εδώ έχει περάσει εκείνο το οριακό σημείο που μπορεί να μαζευτεί και να αλλάξει κουλτούρα. Σού προτείνω αν θέλεις κάτι [σοβαρό] να ψάξεις σε άλλα φόρουμς. Και το λέω γιατί κι εγώ αυτό κάνω. No offense σε όσους τρέχουν το φόρουμ. Κι εγώ είμαι εδώ και διαβάζω και συμμετέχω σε διάφορα, αλλά το φόρουμ έχει πρόβλημα Moderating σε πολλαπλά επίπεδα. εγώ φίλε το 1994 δεν είχα ούτε υπολογιστή!
veteranos123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 εγώ φίλε το 1994 δεν είχα ούτε υπολογιστή! Και εγώ τότε γεννήθηκα. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Και μονο που ανοιγεις thread για να ζητησεις σοβαροτητα στο συγκεκριμενο φορουμ, φανερωνει το undercover τρολαρισμα σου Οπως τα ειπε ο kostasgr78. Εδω τον ελευθερο χρονο και στα υπολοιπα φορουμ για να ξοδεψουμε φαια ουσια.
arc Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Η σοβαρότητα εκμαιεύεται, δεν δηλώνεται. Αντίθετα συνηθίζεται να δηλώνεται το μη σοβαρό π.χ. «Ανέκδοτο: Πάει ο Τοτός ...», «Φήμη: Ο Χ πήδηξε το φράχτη», κλπ Θέματα όπως «Θλω να γεινω hacker» ή «μεγαλοοο προβλημα!!!1 bohthiaaaaaa» πως να τα πάρεις σοβαρα, όταν ο ίδιος ο συντάκτης δεν εχει τη σοβαρότητα να ασχοληθεί; Τον παρακάμπτεις ή ασχολείσαι μαζί του, όπως αυτός ασχολείται μαζί σου Το πρόθεμα [Σοβαρό] θεωρείται αυτονόητο στην έναρξη επικοινωνίας οπουδήποτε στον κόσμο και με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνίας.
QuantumWanderer Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Πώς μπορεί να είναι σοβαρό ένα φόρουμ που ρίχνει πόντο ποινής σε αυτόν που αναφέρει ότι δεν πάει άλλο με τα off topic; http://www.insomnia.gr/topic/523752-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-amazon/?do=findComment&comment=53102654
iodna2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 @MiDi_MiLiZ Αν θες , στείλε pm με κανένα link για να ξοδέψουμε κι εμείς φαιά ουσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις