άδικος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ναι και βέβαια υπάρχει. Για το λόγο που εξηγείς. Αυτό που δεν κατάλαβες όμως είναι πως από την αρχή του νήματος δεν μιλάμε για διαγραφή ή γρήγορη διαμόρφωση δίσκου αλλά για ασφαλή διαγραφή (secure deletion - ακόμα και του ελεύθερου χώρου - & ενίοτε πολλάκις) την οποία κάνουν αυτά τα προγράμματα, ακόμα ΚΑΙ το CCleaner.
TheELF Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αδερφέ,άλλο να γράψεις αρχεία από πάνω μέσα από το λειτουργικό και άλλο να στέλνει εντολές κάποιο πρόγραμμα απευθείας στον δίσκο,με το ccleaner αλλά και με πολλά άλλα, γράφει το πρόγραμμα σε κάθε τμήμα (sector) του δίσκου,πάνω από τα παλιά αρχεία,δεν σβήνεται μόνο το όνομα του αρχείου αλλά τα πάντα. http://cmrr.ucsd.edu/people/Hughes/secure-erase.html Διάβασε το κεφάλαιο 10 http://cmrr.ucsd.edu/people/Hughes/documents/DataSanitizationTutorial.pdf
Mau-Maus Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Παω να την κανω , ειστε δυο , αν ερθει και ο was δε με σωνει τιποτα
άδικος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 λολ ρε συ, 2 ή 3 μπορεί να ισχυριζόμαστε το μακρύ & το κοντό μας. Ένα διάβασμα όμως στα κείμενα που παραθέσαμε θα σε πείσει.
Mau-Maus Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ναιρε συ δε τρελλαινομαι ουτε εχω χρονο να διαβασω κειμενα - οκ μπορει να εχετε δικιο την αποψη μου ειπα συζητηση κανουμε - και για τον was τοι ειπα γιατι εχει χιουμορ το παλικαρι ολο και καμμια καλη ατακα θα πεταγε εκει πηγαινε το ''ποιος με σωνει'' δενειναι το θεμα μου ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο- αδικε
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ..."έλα, παραδέξου το - δεν μπαίνεις στις Μονάδες Αποθήκευσης για τους δίσκους"...
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Λοιπόν, διάλεξε : ...σε κρεμάει ανάποδα ο Ελφ από την κορυφή της σελίδας και σε γαργαλάει με φτερό ο άδικος μέχρι τις 23:59 απόψε κι εγώ τραβάω βίντεο,,,, ,,,ή σε δένω εγώ στην καρέκλα, σου βάζει σπίρτα ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών ο Ελφ, και τα ανάβει ο άδικος...; *...υπάρχει και η επιλογή να κάτσουμε και οι τρεις να σου διαβάζουμε ταυτόχρονα τα κείμενα των λινκ που αναφέρθηκαν μέχρι την Ανάσταση.
Mau-Maus Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 αχαχααχαχ αδικε στα λεγα για τον was ??? προτιμω αυτο με το βιντεο - φτανει ομως να το παρω στα χερια μου μετα να το καταστρεψω - γιατι αν το αφησω πανω σας να το σβησετε με το ccleaner βλεπω να κυκλοφορει σε ολο το διαδυκτιο μετα
Mau-Maus Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 αδικε χαβαλε κανουμε χαλαρωσε ! θα σε βαλουμε εσενα κατω να σε γαργαλαμε με το φτερο στα ποδια μου φαινεται ..
άδικος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ναι ρε συ και εγώ χαβαλέ κάνω, δε κατάλαβες πως το'πα προφανώς wash δειξ'του τι εννοώ
Mau-Maus Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 νομιζα εννοουσες ''σωπαρε'' τι , ειναι χειροτερο απο τα παραπανω αυτο που εννοουσες ? αστο was δε χρειαζεται να μου δειξεις προτιμω ακομη και την μελετη στα λινκ του ελφ
άδικος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 έρχεται και η φοτοσοπιά σου, δε ξεφεύγεις.... ...κάτι σε "do u even lift bra?" φαντάζομαι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα