Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και βέβαια υπάρχει. Για το λόγο που εξηγείς.

Αυτό που δεν κατάλαβες όμως είναι πως από την αρχή του νήματος δεν μιλάμε για διαγραφή ή γρήγορη διαμόρφωση δίσκου αλλά για ασφαλή διαγραφή (secure deletion - ακόμα και του ελεύθερου χώρου - & ενίοτε πολλάκις) την οποία κάνουν αυτά τα προγράμματα, ακόμα ΚΑΙ το CCleaner.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αδερφέ,άλλο να γράψεις αρχεία από πάνω μέσα από το λειτουργικό και άλλο να στέλνει εντολές κάποιο πρόγραμμα απευθείας στον δίσκο,με το ccleaner αλλά και με πολλά άλλα, γράφει το πρόγραμμα σε κάθε τμήμα (sector) του δίσκου,πάνω από τα παλιά αρχεία,δεν σβήνεται μόνο το όνομα του αρχείου αλλά τα πάντα.

http://cmrr.ucsd.edu/people/Hughes/secure-erase.html

Διάβασε το κεφάλαιο 10

http://cmrr.ucsd.edu/people/Hughes/documents/DataSanitizationTutorial.pdf

Δημοσ.

Παω να την κανω  , ειστε δυο , αν ερθει και ο was  δε με σωνει τιποτα :-)

Δημοσ.

λολ ρε συ, 2 ή 3 μπορεί να ισχυριζόμαστε το μακρύ & το κοντό μας.

Ένα διάβασμα όμως στα κείμενα που παραθέσαμε θα σε πείσει.

Δημοσ.

ναιρε συ δε τρελλαινομαι ουτε εχω χρονο να διαβασω κειμενα - οκ μπορει να εχετε δικιο την αποψη μου ειπα συζητηση κανουμε -

και για τον was  τοι ειπα γιατι εχει χιουμορ το παλικαρι ολο και καμμια καλη ατακα θα πεταγε εκει πηγαινε το ''ποιος με σωνει''

δενειναι το θεμα μου ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο-  αδικε :-D

Δημοσ.

Λοιπόν, διάλεξε :

...σε κρεμάει ανάποδα ο Ελφ από την κορυφή της σελίδας και σε γαργαλάει με φτερό ο άδικος μέχρι τις 23:59 απόψε κι εγώ τραβάω βίντεο,,,,

,,,ή σε δένω εγώ στην καρέκλα, σου βάζει σπίρτα ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών ο Ελφ, και τα ανάβει ο άδικος...;

*...υπάρχει και η επιλογή να κάτσουμε και οι τρεις να σου διαβάζουμε ταυτόχρονα τα κείμενα των λινκ που αναφέρθηκαν μέχρι την Ανάσταση.  :-)

Δημοσ.

αχαχααχαχ αδικε στα λεγα για τον was ???

προτιμω αυτο με το βιντεο - φτανει ομως να το παρω  στα χερια μου μετα  να το καταστρεψω - 

γιατι αν το αφησω πανω σας να το σβησετε με το ccleaner  βλεπω να κυκλοφορει σε ολο το διαδυκτιο μετα :-)

Δημοσ.

αδικε χαβαλε κανουμε χαλαρωσε !

θα σε βαλουμε εσενα κατω να σε γαργαλαμε  με το φτερο στα ποδια μου φαινεται .. :-)

Δημοσ.

νομιζα εννοουσες ''σωπαρε''

τι , ειναι χειροτερο απο τα παραπανω αυτο που εννοουσες ? αστο was  δε χρειαζεται να μου δειξεις

προτιμω ακομη και την μελετη στα λινκ του ελφ :-D

Δημοσ.

έρχεται και η φοτοσοπιά σου, δε ξεφεύγεις....

...κάτι σε "do u even lift bra?" φαντάζομαι...

:rolleyes:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...