Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές οι εταιρίες κάνουν ανάκτηση από καταστροφή ,καμένος controller, κολλημένο firmware κτλ, και ζητάνε ακόμα και για αυτά εκατοντάδες € ,για να σου βρούνε αρχεία που έγραψες από πάνω ... ας τα να πάνε(και πάλι δεν θα μπορέσουν να ανακτήσουν αρχεία) .

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε καθεσαι απο πανω απο κανενα byte με τους μηνες ! αν καιγεσαι  δινεις τον σκληρο σε μια εξειδικευμενη  εταιρια ανακτησης και τα περνεις ολα πισω λουκουμακι και σε HD  ..

Αν με τα κατάλληλα προγράμματα περάσω μηδενικά ή εστω τυχαία patterns σε όλο το δίσκο, είναι αδύνατον να ανακτήσεις αρχεία. Μερικά σκόρπια bytes ίσως τσιμπήσεις αλλά αρχείο αποκλείεται. Αν μάλιστα κάνω διπλό ή τριπλό πέρασμα, το αποκλείεται γίνεται απόδοση 1.

Δημοσ.

οτι και να κανεις αν το πρωην boy σου ειναι μαστορας τα αρχεια σου μπορει να στα βρει οτι και να του κανεις με το ccleaner !  δεν υπαρχει δαγραφη αρχειων - δε διαγραφονται ποτε τα αρχεια μας  αυτο που γινεται ειναι να γραφονται αλλα αρχεια απο πανω ! αν λοιπον αυτος - η καποιος ειδικος- ξερει τον τροπο μπορει να στα βρει τα αρχεια οσα αλλα και να γραψεια απο πανω ! ο μονος  τροπος να κοιμασαι ησυχη ειναι να κανεις αυτο που σου ειπε απο πανω , να του αλλαξεις σκληρο δηλαδη  !  οτιδηποτε αλλο κανεις θα υπαρχει πιθανοτητα να στα βρει ..

Χριστέ μου, τι κάφρος που 'σαι ρε μαν... :P

Θες να περάσει όλο το '14 άυπνη η άλλη; *

...Βασιούλα, κάνε ακριβώς αυτό που σου είπε ο Ελφ, κι όχι αρχεία δεν θα βρει μετά ο άλλος, αλλά και στη ΝΑSA να το πάει, τους αναπαραγωγικούς του αδένες στο χέρι θα πάρει...

*...κόψε τις Χολυγουντιανές.

Αυτές με Σάντρα Μπούλοκ και Κηάνου Ρηβς τουλάχιστον :ρ

• Like 1
Δημοσ.

ετσιι !! να μας πει γιατι το χωρισε το παιδι πρωτα και μετα θα δουμε τι λυσεις θα της βρουμε !

και δωρακι λαπτοπι και τον στειλαμε παρακαλω !  γιατι ματμαζελ ? ο επομενος  τι περιμενεις να σου κανει δωρο δηλαδη για να μην τον χωρισεις ? πυργο ?? :-)

στην προκειμενη περιπτωση οκ το μνμ μου δε πηγαινε τοσο στην βασιουλα που μαλλον με ενα απλο  φορματ θα ειναι οκ αλλα οσο στο να το διαβασουν καποιοι που δε ξερουν κ ισως νομιζουν οτι με την ''διαγραφη'' κανουν φτερα τα δεδομενα μας απ το σκληρο και φευγουν ! καμμια σχεση δε πανε πουθενα στον σκληρο μενουν απλα περνανε αλλα απο πανω τους ! 

υπαρχουν εταιριες που σου κανιυν και το ενα και το αλλο ! και ''διαγραφη'' και ανακτηση δηλαδη ..

την  ''διαγραφη '' συνηθως την κανουν  με Secure Wipe Data (πολλαπλά περάσματα τυχαίων δεδομένων στα Sectors του δίσκου δηλαδη) και  με ενα εργαλειο που λεγεται Hardware Secure Wipe Data το οποιο και αναλαμβανει την πληρη καταστροφη των δεδομενον ..

Δημοσ.

Μάου, χαλάρωσε βρε μαν :ρ

Και με το τζαμπέ Σι-Κλήνερ (γράψιμο μηδενικών στον "ελεύθερο χώρο"), γίνεται μια χαρά η δουλειά.

Πιο πολύ θα τρομάξεις τον κόσμο έτσι (με μπολντ και θαυμαστικά), παρά θα του ανοίξεις τα μάτια...:ρ

• Like 1
Δημοσ.

δε θα απαντήσω τι μου έκανε, αλλά μου έκανε (όχι κέρατο, κατι χειρότερο)

και αν ηταν με ενα λαπτοπ να ειμαι αιώνια μαζί του, τότε σημαίνει ότι αξιολογούμαι γύρω στα 600-700 ευρώ. θέλω να πιστεύω ότι κάτι παραπάνω αξίζω  B)

πέρα από την πλάκα, δεν έχω κάτι ύποπτο μέσα. απλά δεν θελω να του δώσω την ευχαρίστηση να βρει το οτιδήποτε

έτσι για να σκάσει

γιατί σιγά μην του ήρθε τώρα να του δώσω το λαπτοπ πίσω,ενώ κατά καιρούς ακόμα και τώρα στα τελειώματα του έλεγα να του δώσω τα χρήματα.

απλά θέλει να το κάνει για να με εκδικηθεί με το μυαλό του.  να με κάνει να μπω στη διαδικασία να ξαναψάχνω υπολογιστή, να πρέπει να μεταφέρω αρχεία και για να καλύψει τις αρρωστημένες ανάγκες του με το να ξεθάψει "μυστικά"

κάνε γκόμενα το λαπτοπ σου αχρείε

Δημοσ.

πω πω μισος :-)

τωρα περα απο την πλακα .. αν εχεις αρχεια που δε νοιαζει και να τα βρει κανε ενα φορματ κ δωστου το !

αν ομως εχεις σημαντικοτα αρχεια που δε θελεις σε καμμια περιπτωση να τα βρει τοτε αλλαξε το σκληρο και δωστου το !

αν ειναι αρρωστημενος οπως λες υπαρχει τροπος να επαναφερει καποια αρχεια παντα η να πληρωσει για να του το κανουν αυτο ! αξιολογησε και δες τι θα κανεις ..

• Like 1
Δημοσ.

οι διακοπες που εκανα χωρις αυτον και φωτογραφιες απο την αδερφη και τις φιλες μου με τα αγορια τους δεν ειναι κατι που με νοιαζει αν δει. δε θα μου κανει κακο αυτο. απλα δεν θελω καν να τις δει

τετοια χαζα ειναι που δεν ειναι ικανα να με κατηγορήσει για κάτι. αλλα δεν θελω να εχει καμια πληροφορια απο το τι εκανα οσο ημασταν χωρια

θα κανω αυτο που ειπε ο ελφ. και αν μπει στη διαδικασια και καταφερει να με δει με πεδιλα του σκι, χαλαλι :/

δεν ξερω να αλλαζω σκληρο σε λαπτοπ. ουτε προκειται να δωσω λεφτα για να κανω κατι τετοιο. παλι κερδισμενος θα ειναι αν ασχοληθω τοσο πολυ με την παρτη του

ευχαριστώ πάντως πολύ όλα τα παιδιά :)

• Like 1
Δημοσ.

Όπως ειπαν τα παιδιά παραπάνω . Αλλαξε τον σκληρό δίσκο . Δεν είναι δύσκολο το πολυ 7 βίδες ειναι και αντε να δώσεις 40 ευρώ . Θα σου μείνει και ο άλλος δίσκος . Οτι και να κάνεις στον παλιό αν θέλει θα τα βρει... εκτός και αν του τον επιστρέψεις κομματάκια και σκληρό και laptop .. σου είπε να τον επιστρέψεις δεν σου ειε σε τι κατάσταση...

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί επιμένετε να γίνεστε υπερβολικοί;

Οι τρόποι που προτάθηκαν από ELF και wash την καλύπτουν πλήρως.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπαίνει σε έξοδα για κάποιον που δε θέλει αφού έχει δωρεάν λύσεις εύκαιρες και κυρίως ασφαλείς.

Νταξ και μένα μ'αρέσει ο Sinise στο SCI αλλά άλλο tv και άλλο πραγματικότητα.

κάνε γκόμενα το λαπτοπ σου αχρείε

lol έγραψε

• Like 1
Δημοσ.

Νταξ και μένα μ'αρέσει ο Sinise στο SCI αλλά άλλο tv και άλλο πραγματικότητα.

ωραια τα ευφυολογήματα σου αδικε αλλα λιγο αδικα :-)

αν  εχεις σημαντικοτα αρχεια που δε θελεις σε καμμια περιπτωση να τα βρει τοτε υπαρχει τροπος πληρωνοντας καποιος να ανακτησει ολα η καποια απο αυτα  !

αυτο δεν αλλαζει και ειναι πιο πραγματικο  και απο  το να πας για καφε με τον Sinise απο το  SCI :-D

Δημοσ.

ωραια τα ευφυολογήματα σου αδικε αλλα λιγο αδικα :-)

αν  εχεις σημαντικοτα αρχεια που δε θελεις σε καμμια περιπτωση να τα βρει τοτε υπαρχει τροπος πληρωνοντας καποιος να ανακτησει ολα η καποια απο αυτα  !

αυτο δεν αλλαζει και ειναι πιο πραγματικο  και απο  το να πας για καφε με τον Sinise απο το  SCI :-D

Σπάνια τιμώ το nick μου :) (μόνο οταν τρολλάρω :P )

Που ακριβώς βασίζεις το παραπάνω, πως πάντα υπάρχει μέθοδος;

Βλέπεις συνέχεια περιπτώσεις σε εταιρίες ανάκτησης να καταφέρνουν να πάρουν δεδομένα ύστερα από secure deletion;

Αυτό που κάνουν κατά κόρον είναι το παρακάτω:

Αυτές οι εταιρίες κάνουν ανάκτηση από καταστροφή ,καμένος controller, κολλημένο firmware κτλ, και ζητάνε ακόμα και για αυτά εκατοντάδες € ,για να σου βρούνε αρχεία που έγραψες από πάνω ... ας τα να πάνε(και πάλι δεν θα μπορέσουν να ανακτήσουν αρχεία) .

Ακόμα και ο P. Gutmann στο σχετικό paper του αναλύει και υποστηρίζει περί του αντιθέτου.

Για όσους δεν εμπιστεύονται ότι και να ακούν υπάρχει και το DBAN.

Δημοσ.

Όταν δημιουργείτε ένα νέο αρχείο, τότε αποστέλλεται στον σκληρό δίσκο ως μπιτς δεδομένων μαζί με ένα όνομα δεσμεύοντας μνήμη και για τα δύο. Η δέσμευση μνήμης πραγματοποιείται, ώστε να διαφυλαχθούν τα δεδομένα και να μην αντικατασταθούν. Όταν ένα αρχείο διαγράφεται μόνιμα, σβήνεται το όνομα των δεδομένων του αρχείου και αποδεσμεύεται η μνήμη αφήνοντας περιθώριο στον σκληρό να “γράψει” πάνω σε αυτά. Με άλλα λόγια, ο χώρος στον οποίο ήταν αποθηκευμένα τα αρχεία που διαγράψατε μετατρέπεται σε ελεύθερο χώρο. Τα αρχεία σας είναι ακόμη εκεί, αλλά ο υπολογιστής σας τώρα μπορεί να γράψει νέα δεδομένα σε αυτόν το χώρο.

ρωταω τωρα εγω  ,, αν κανεις ενα φορματ η απλα κανεις μπαλωμα μετο  ccleaner  υπαρχει τροπος αν ενας  τα σκασει εδωπχ να τα παρει πισω ??

απλη ερωτηση κανω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...