Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γνωστός τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός Will.I.Am παρουσίασε στην εκπομπή Alan Carr: Chatty Man, το δικό του πρωτότυπο smartwatch.Είναι γνωστό ότι ο Will.I.Am έχει πάθος με τη τεχνολογία και στην εκπομπή είπε ότι "έφτιαξα μόνος μου την εταιρεία, την χρηματοδότησα και χρησιμοποίησα τα δικά μου χρήματα για την ανάπτυξη του". Είναι μία συσκευή, που μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις, και δεν απαιτεί κάποιο κινητό τηλέφωνο για τη λειτουργία της. Μπορείς να συνδέσεις bluetooth headset ενώ ο χρήστης μπορεί να κάνει log-in σε Facebook, Twitter κ.α.

Σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν στο Twitter, ο Will.I.Am απάντησε ότι έχει στόχο να διαθέσει το smartwatch τον ερχόμενο Ιούλιο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή. Ξέρατε ότι ο Will.I.Am εργάζεται στην Intel, ως "Director Of Creative Innovation"; Για να δούμε...

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Fake φαίνεται

Υπαρχουν κινεζικα ρολογια τηλεφωνα με BT καρτα μνημης, touch οθονη κλπ πανω απο μια 5ετια στην αγορα. Τωρα απλα τα κανουν πιο ωραια , με καλυτερο λειτουργικο και capasitive οθονη.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν κινεζικα ρολογια τηλεφωνα με BT καρτα μνημης, touch οθονη κλπ πανω απο μια 5ετια στην αγορα. Τωρα απλα τα κανουν πιο ωραια , με καλυτερο λειτουργικο και capasitive οθονη.

και κινητά τηλέφωνα 3 δεκαετίες κοντά τώρα,θες να πεις κάτι;

Δημοσ.

Nigga.fy mah wearables.

Θα έχει χρυσή αλυσίδα;

Περίμενα να βγάλει ο K.West ένα, μετά το δερμάτινο sweatpants θα είχε εφεύρει και τα smartwatches.Εξάλλου είχε δηλώσει ότι χτίζει την πρώτη εταιρεία αξίας 1 τρις $.

Ο Dre έκανε μεγάλη επιτυχία αλλά ποιον είχε συνέταιρο στην Beats.

Δημοσ.

και κινητά τηλέφωνα 3 δεκαετίες κοντά τώρα,θες να πεις κάτι;

Κινητα εχουμε πανω απο 4 δεκαετιες. Οτι δεν ειναι fake που ισχυριζεται ο ant_dls46 . Thats my point . Η τεχνολογια υπαρχει χρονια τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι γνωστό πολύ καιρό (χρόνια) το "κόλλημα" του Will με τη Tεχνολογία το Design και την Αισθητική, πράγμα που μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από την αισθητική των clip του, τον ήχο/συνθέσεις του κτλ και μόνο τυχαία δεν ήταν η "πρόσληψή" του (τότε) από την Intel.

Τώρα όσον αφορά το νέο του δημιούργημα μέσω της δικής του startup εταιρίας θα δούμε τι "ψάρια πιάνει" στα πρώτα hands on αφού στα λόγια ωραίο είναι και αισθητικά ωραίο φαίνεται, απομένει να δούμε πόσο άπατο** θα πάει και κατά πόσο ο κόσμος είναι-έτοιμος/θέλει/χρειάζεται ένα τέτοιο wearable gadget στη καθημερινή του ρουτίνα.  

(εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο ένα τέτοιο gadget,

καθώς επίσης δε μπορώ να μην έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου την άποψη της Intel ως ενορχηστρωτή και τον Will ως frontman σε ένα εγχείρημα/πείραμα τέτοιου είδους, το οποίο αν "πουλήσει" θα είναι win-win, αν δεν "πουλήσει" δεν θα βλάψει το εταιρικό προφίλ της Intel και συνάμα χρεώνοντάς την μια εμπορική αποτυχία).

**(βλ. Ryan Seacrest με την startup Typo η οποία κρίθηκε πρόσφατα ότι ανέγραφε πιστά τα πληκτρολόγια της blackberry και πήγε κουβα/άπατος δια της δικαστικής οδού)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...