madtaz Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Το ξέρω ότι έχουν κοινό ουδέτερο απλά δε νομίζω η μεταφορά των δεδομένων να γίνεται μόνο μέσα από έναν αγωγό...
harris78 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Και όμως παίζουν! Και μάλιστα και τα devolo και τα tp-link το τονίζουν ιδιαίτερα ότι παίζουν απροβλημάτιστα σε τριφασικό στο manual και στο site τους. Οπότε ψάξε στο site τους ή απλά στο google γράψε devolo τριφασικό! Αυτή την στιγμή παρακολουθώ την εξωτερική κάμερα από τον φορητό που είναι σε διαφορετική φάση και το πρόγραμμα της tplink δείχνει ταχύτητα 235Mbit/s!!!
asd2000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σας , Θέλω να έχω ίντερνετ στο υπόγειο του σπιτιού μου, στο ισόγειο υπάρχει διαφορετικός πίνακας από ότι στο υπόγειο αλλά το ρολόι είναι το ίδιο. Μπορώ να τα καταφέρω με powerline η πρέπει να έχουν τον ίδιο πίνακα? Εάν δεν γίνεται με Powerline ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τα καταφέρω ενσύρματα. Ευχαριστώ.
chris_g92 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εγω εχω παρει αυτο http://www.skroutz.gr/s/4661553/TP-LINK-TL-WPA4226-Kit.htmlΑυτο που δεν καταλαβα ειναι η συσκευη που δινει το σημα απο το router γιατι εχει 2 εισοδους erthnet?
bandit4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ισως γιατι μπορει να συνδεθει δικτυακος σκληρος δισκος με ethernet?
paparen Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σας , Θέλω να έχω ίντερνετ στο υπόγειο του σπιτιού μου, στο ισόγειο υπάρχει διαφορετικός πίνακας από ότι στο υπόγειο αλλά το ρολόι είναι το ίδιο. Μπορώ να τα καταφέρω με powerline η πρέπει να έχουν τον ίδιο πίνακα? Εάν δεν γίνεται με Powerline ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τα καταφέρω ενσύρματα. Ευχαριστώ. Εχω δοκιμασει devolo και παιζουν χωρις προβλημα σε διαφορετικους οροφους (με διαφορετικους πινακες). Το προβλημα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει τι ταχυτητες θα πετυχεις. Το προβλημα ειναι οτι η ταχυτητα εξαρταται και απο τον τροπο που εχει γινει η καλωδιωση. πχ. σε αλλαγη απο τη μια πριζα στην διπλανη της, εχω δει διαφορα 20%. Επισης εχει σημασια η χρηση για την οποια προοριζεις το δικτυο. Αν ειναι για να streamαρεις υλικο απο καποιο nas-σκληρο σε καποια τηλεοραση ειναι πολυ πιθανο οτι θα δουλεψει ικανοποιητικα, αν ελπιζεις ομως οτι θα στησεις δικτυο μεγαλης ταχυτητας για να μεταφερεις γρηγορα δεδομενα, μαλλον θα απογοητευτεις. Ενδεικτικα αναφερω οτι στη δικια μου περιπτωση η ταχυτητα μεταφορας δεδομενων (διαφορετικοι πινακες, διαφορετικοι οροφοι, τριφασικο) ειναι 3.5-4MB/sec που ειναι οκ για HD streaming. Εγω εχω παρει αυτο http://www.skroutz.gr/s/4661553/TP-LINK-TL-WPA4226-Kit.html Αυτο που δεν καταλαβα ειναι η συσκευη που δινει το σημα απο το router γιατι εχει 2 εισοδους erthnet? αυτο ειναι απο τα πιο αστεια κιτ που εχω δει!!! Προφανως για λογους κοστους, ο ενας adapter ειναι passthrough (εχει και πριζα) και ο αλλος οχι!! θεοι. Καποια απο τα πιο καινουρια μοντελα εχουν περισσοτερες απο μια υποδοχες ethernet. Ετσι μπορουν να λειτουργησουν ως hub (αλλα οχι ως switch, αν και πρακτικα νομιζω δεν εχει διαφορα για τον μεσο χρηστη αυτο) και να συνδεσεις παραπανω απο μια συσκευες. Τα δικα μου ειναι παλαιοτερα μοντελα και ετσι μετα απο τον ενα adapter εχω βαλει switch για να μοιρασω το σημα στις συσκευες που θελω να συνδεθουν στο δικτυο.
HERTHAN Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σας , Θέλω να έχω ίντερνετ στο υπόγειο του σπιτιού μου, στο ισόγειο υπάρχει διαφορετικός πίνακας από ότι στο υπόγειο αλλά το ρολόι είναι το ίδιο. Μπορώ να τα καταφέρω με powerline η πρέπει να έχουν τον ίδιο πίνακα? Αυτό γίνεται αν είναι 2 διαφορετικοί πίνακες σ'ένα ρολόι? Ας μας πει κάποιος που το έχει κανει γιατί ενδιαφέρει κι εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα