viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Λοιπόν Έχω κάποιες συσκευές (που έχουν led) πάνω στο PC. Οταν κλείνω το PC, τα led παραμένουν ανοιχτά. Μπήκα στο device manager και σε ολα τα hub έκανα κλικ στην επιλογή: επέτρεψε στον υπολογιστή να κλείνει την συσκευή or something along those lines. Guess what? Ακόμα έχουν ρεύμα οι συσκευές... Απο μια μικρη έρευνα στου web, διάβασα οτι καποιοι κατασκευαστές (απο μια χρονολογία και μετά) έχουν συνδέσει τις USB πόρτες πάνω στα κανάλια τροφοδοσίας με αποτελώ σκοπό την φόρτιση συσκευών ακόμα και οταν ο υπολογιστής ειναι κλειστός. Ερώτηση (finally) Υπάρχει κάποια επιλογή που να κλείνουν τα πάντα οταν κλείνει ο υπολογιστής; Αν οχι τότε μια κάρτα usb2 θα κανει αυτό που θελω; αν ναι, τότε έχετε να προτείνετε κάποια? Thank you
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αυτό θα το ρυθμίσεις η από το bios η απο ενα βοηθητικό προγραμματακι που πρεπει να υπάρχει στην σελιδα του κατασκευαστή της μητρικης σου.. αν πρόκειται και για τις μπροστά θυρες και δεν σταματάνε να δινουν ρεύμα τοτε αλλάζεις εσωτερικά το καλώδιο των front usb και το βάζεις σε άλλη εσωτερική usb υποδοχή. Συνήθως η εσωτερική που δίνει ρεύμα είναι κόκκινη η "περτικαλι"
The_Judas Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Κοίταξε για επιλογές στο bios ή απλά κλείσε το τροφοδοτικό μετά από τον τερματισμό του o.s.
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μια κάρτα πάντως δεν νομίζω να συνεχίζει να τροφοδοτείται. Κι αν πάρεις, πάρε μια οποιαδήποτε. Τη φθηνότερη ίσως. (...αρκεί να μην έχει τσιπάκι VIA...) Nα μια από σκρουτζάρισμα, που έχει τσιπάκι ΝΕC μάλιστα (=προκοπής) : http://www.techstores.gr/product/32037/controller-pci-usb2.0-logilink-pc0041-41port
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αυτό θα το ρυθμίσεις η από το bios η απο ενα βοηθητικό προγραμματακι που πρεπει να υπάρχει στην σελιδα του κατασκευαστή της μητρικης σου.. αν πρόκειται και για τις μπροστά θυρες και δεν σταματάνε να δινουν ρεύμα τοτε αλλάζεις εσωτερικά το καλώδιο των front usb και το βάζεις σε άλλη εσωτερική usb υποδοχή. Συνήθως η εσωτερική που δίνει ρεύμα είναι κόκκινη η "περτικαλι" Και στις μπροστά και στις πίσω το ίδιο ειναι. Κοίταξε για επιλογές στο bios ή απλά κλείσε το τροφοδοτικό μετά από τον τερματισμό του o.s. Δεν γινεται να κλείνω το τροφοδοτικό συνέχεια. Επίσης, τι ψάχνω ακριβώς στο bios? Μια κάρτα πάντως δεν νομίζω να συνεχίζει να τροφοδοτείται. Κι αν πάρεις, πάρε μια οποιαδήποτε. Τη φθηνότερη ίσως. (...αρκεί να μην έχει τσιπάκι VIA...) Nα μια από σκρουτζάρισμα, που έχει τσιπάκι ΝΕC μάλιστα (=προκοπής) : http://www.techstores.gr/product/32037/controller-pci-usb2.0-logilink-pc0041-41port Μελετάω ευλαβικά και επανέρχομαι.
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Στο ΜΠΑΪΟΣ ο Τζούντας προφανώς εννοεί κατί που να λέει/υποννοεί "τερματισμό χρήσης/τροφοδότησης των USB". Ψάξε, κι αν υπάρχει κάτι σχετικό, ε θα το δεις/καταλάβεις...
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Στο ΜΠΑΪΟΣ ο Τζούντας προφανώς εννοεί κατί που να λέει/υποννοεί "τερματισμό χρήσης/τροφοδότησης των USB". Ψάξε, κι αν υπάρχει κάτι σχετικό, ε θα το δεις/καταλάβεις... δεν υπαρχει τπτ, στο bios, που να υπονοει [αμεσα] κατι τετοιο.
11demian111 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 αν μας ελεγες και το μοντελο της μητρικης θα βοηθουσες ιδιαιτερα.
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 asroch z77 extreme 4 αν μας ελεγες και το μοντελο της μητρικης θα βοηθουσες ιδιαιτερα.
11demian111 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 http://www.asrock.com/feature/appcharger/index.asp μαλλον αυτο ειναι που σου δημιουργει το προβλημα http://www.overclock.net/t/1343435/asrock-z77-charge-usb-when-off ποστ 3, κανεις το αντιθετο
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 http://www.asrock.com/feature/appcharger/index.asp μαλλον αυτο ειναι που σου δημιουργει το προβλημα http://www.overclock.net/t/1343435/asrock-z77-charge-usb-when-off ποστ 3, κανεις το αντιθετο Το έκανα. Nothing changed. Καμία άλλη προταςη; Thanks
Roger Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Βαλε ενα πολυπριζο με διακοπτη και πατα τον διακοπτη με το ποδι και τελος.Ποσο δυσκολο μπορει να ειναι? Ευχαριστω τον administrator που επανεφερε το μηνυμα μετα απο σβησιμο καποιου moderator Επεξ/σία 6 Απριλίου 2014 από Roger
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Βαλε ενα πολυπριζο με διακοπτη και πατα τον διακοπτη με το ποδι και τελος.Ποσο δυσκολο μπορει να ειναι? Welcome to the Stone Age?
The_Judas Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τσέκαρε και αυτό: http://superuser.com/questions/430857/how-to-disable-power-to-the-mouse-and-keyboard-after-shutdown ftp://asrock.cn/manual/Z77%20Extreme4.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα