Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εκανα scan απο εκκινηση και μου βρηκε ενα ιο στο :cκαι πατησα διαγραφγ ολα τς αρχεια των ιων και τωρα δεν υπαρχει τιποτα μεσα παιδια πειτε μου οτι μπορω να κανω κατι ειχα φωτογραφιες μεσαα πωωω και δεν ειναι δικες μου εχω να ακουσωω...γινεται τιποτα να κανωωω

ανοιγω user και τιποτα μια μαυρη οθονη ενταξει απλα sos.....

Δημοσ.

οταν γινεις πιο κατανοητος θα σου απαντησει και καποιος.

Απο αυτα που καταλαβα ο ιος ηταν μεσα στον δισκο σου οπου ειχες και φωτογραφιες.

Μην χρησιμοποεις τον δισκο παραπανω τοτε,και κατεβασε καποιο προγραμμα ανακτησης πχ active @ file recovery κι κανε superscan,συνδεσε εξωτερικο δισκο και κανε ανακτηση ο,τι μπορει να ανακτησει αν δεν εχουν γραφτει δεδοεμενα απο πανω τους.

Δημοσ.

λοιπον απλως εκανα scan απο την εκκινη να ξεκινησει και μου βρηκε ιο πατησα διαγραφγ μετα παω να μπω στο και ανοιγω το pc ολα μαυρα και δεν εβγαζε τιποτα ... τωρα ομως τα εβγαλε ομως υπαρχει αλλο θεμα δεν μου βγαζει τα user egrafa πχ παλια ηταν στον υπολογιστη μου τωρα... δεν.ειναι εκει τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

ΑΝ κατάλαβα καλα έσβησες κάποιους ιους και τώρα δεν μπορείς να μπεις στα windows. Οι ιοι είχαν κάτσει σε αρχεία του συστήματος, οπότε με το σβήσιμο πήγαν όλα στον αγύριστο, άρα τα windows θέλουν επιδιόρθωση. Λύσεις για να πάρεις τις φωτογραφίες (γιατί h επαναφορά των windows είναι δευτερεύον) :

• Να βάλεις το δίσκο, ως δεύτερο σε αλλο μηχάνημα και να τραβήξεις τις φωτογραφίες.
  • (Προτεινόμενη απο μένα) Να βρεις ένα Linux live dvd και να κάνεις boot από αυτό και μετά να αντιγράψεις τις φωτογραφίες. Μιλώ για απλό boot με live linux, ΟΧΙ εγκατάσταση!

EDIT: Όταν λες δεν σου εμφανίζει το «user egrafa » εννοεις τον φάκελο ή τα περιεχόμενα του; 

Δημοσ.

ενταξει ολα καλα τωρα οπως εγραψα πανω μονο τα εγραφα μου δεν μου διχνει στον υπολογιστη μου εχουν παει αλλου πως μπορω να τα βαλω να υπαρχουν στον υπολογιστη μου οταν ανοιγω δλδ να πηγαινω εναρξη υπολογιστης μου και να υπαρχουν τα user εγγραφα ευχαριστω ολουςςς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...