Προς το περιεχόμενο

Αγορά Tablet κυριως για Skype και browsing

Prospector8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρες, θελω να παρω σε γνωστο μου ενα tabletaki οπου θα το χρησιμοποιεί κυριως για Skype και browsing. Οποτε καλο θα ηταν να ειχε ωραια καθαρη οθονη, μπροστινή ποιοτικη κάμερα, 7" ή 8", και να πηγαινει οσο πιο smooth γίνεται. Δεν με απασχολει να ειναι κινεζικο αρκει να ειναι αξιόπιστο. Τιμη πανω κατω στα 100€,καλυτερα κατω. Τι θα προτείνατε λοιπον?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τιμη πανω κατω στα 100€,καλυτερα κατω. Τι θα προτείνατε λοιπον?

απολύτως τίποτα! Καλώς η κακώς με πανω κάτω 100€ τιποτα καλό δεν θα μπορούσε να σου συμβεί σε ταμπλέτα... Θα είναι τα ποιο πεταμένα λεφτά ever αν κάνεις την κινηση και εγώ θα δικαιωθω σε βάθος σύντομου χρόνου.

Αν δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλό, καλυτερα μην παιρνεις τιποτα...

Τοσο παραλογα πραγματα ζήτησα? :P Να κανει την δουλειά του θελω ο άνθρωπος πιο ευκολα. Να πηγαινε σε κινητο? Δεν νομίζω να βολευε και να υπήρχε κατι τοσο καλο σε αυτα τα λεφτα..

προσωπικά σου προτείνω το pipo u8,μιάς και το έχω στην κατοχή μου(125 ευρώ κομπλέ απο κίνα)

με πολύ καλά χαρακτηριστικά.

είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

λινκ γιατι τοσο φθηνα δεν μπορεσα να το βρω..

με λιγο ψαξιμο στην κατηγορια κατω απο 100Ε,το οποιο να εχει 2.0ΜP βρηκα μονο αυτο AURORA II Ξερει κανεις για προβληματα ή γενικα πως τα παει το ταμπλετ αυτο? Πιστευω για τα χαρακτηριστικα του ειναι καλη η  τιμη του.. Αν τυχων ανεβαινε το ποσο που διαθετουμε, σιγουρα θα επελεγα το pipo U8 φαινεται παρα πολυ καλο!

Το aurora ειναι εξαιρετικο ταμπλετ αλλα ειναι παλιο και πιθανοτατα αυτο που πουλαει η BIC ειναι επιστροφη οποτε μην ασχοληθεις.

Διευκρινησε με τους δικους σου το μεγεθος φιλε το 8ιντσο εχει 40% μεγαλυτερη οθονη απο το 7ιντσο (μεγαλη διαφορα) και μετα ψαχνεις πιο εστιασμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...