bazinga13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλημερα φιλες και φιλοι,θελω την γνωμη σας για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω,εχω ενα λαπτοπ samsung με windows 7 ,32 bit και πριν λιγο εκανα ενα restart και μολις μπηκα το δεξι κλικ δεν δουλευε,εψαξα εδω μεσα και βρηκα ενα παρομοιο θεμα αλλα δεν με βοηθησε,προσπαθησα να μπω στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα τις ρυθμισεις για το touch pad και ψαχνωντας στο ιντερνετ κατεβασα εναν driver και τις βρηκα,εκανα μερικα πειραματα αλλα τιποτα,το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει. Στις ρυθμισεις δοκιμασα ολες τις επιλογες 1)κλικ 2)μενου συντομευσης 3)αυτοματη κυλιση 4)διπλο κλικ 5)ευκολη εκκινηση και οταν δοκιμαζω στην περιοχη δοκιμης μου δειχνει οτι δουλευει αλλα τιποτα θα συνεχισω να ψαχνω εντωμεταξυ οποιος ειχε το ιδιο προβλημα και το ελυσε θα το εκτιμουσα αν μοιραζοταν την λυση μαζι μας,ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αν και δεν ξέρω αν εχει σημασία για δοκίμασε και σε safe mode να δεις αν δουλεύει ή ακομα καλύτερα με ενα linux live cd απλα για να δούμε αν ειναι θέμα software ή hardware
bazinga13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Την καλημερα μου φιλε SPANK και σ ευχαριστω για την ανταποκριση,εχω δοκιμασει και σε safe mode αλλα ουτε εκει δουλευει,μιλαμε οτι πρωτη φορα μου συμβαινει τετοιο πραγμα,να ειμαι απο τις 6 00 η ωρα το πρωι στο ιντερνετ να εχω μπει σε τουλαχιστον 20 διαφορετικες σελιδες να εχω δοκιμασει 20 διαφορετικες περιπτωσεις και ΚΑΜΙΑ να μην εχει δουλεψει για μενα,δεν στεκει αυτο,εχω καλυψει σχεδον ολες τις περιπωσεις,και σε καθε δοκιμη εκανα και επανεκκινηση για να ειμαι 100% σιγουρος οτι καλυψα και αυτο το ενδεχομενο,πραγματικα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει,τελος παντων θα συνεχισω να προσπαθω ελπιζωντας πως καποιος φιλος θα ποσταρει κατι το οποιο θα δουλεψει και για μενα
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Θα σου έλεγα παντως να δοκιμάσεις και linux live cd να δουμε αν θα δουλεύει εκει , αν δεν δουλεύει ειναι πρόβλημα στο hardware μαλλον αλλιως καποιο σκάλωμα φάγανε τα windows η καποια ρύθμιση
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 επαναφορα συστηματος δοκιμασες; δοκιμασε στανταρ με linux,τουλαχιστον θα αποκλεισεις οτι ειναι hardware το θεμα αν δεν στο κανει εκει περα.
bazinga13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 επαναφορα συστηματος δοκιμασες; Αυτη ειναι η μονη λυση που δεν εχω δοκιμασει,θα το κανω αμεσως και θα σας κρατησω ενημερους,σας ευχαριστω παντως
bazinga13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δοκίμασε και repair με το cd των windows δυστυχως αδερφε δεν εχω το cd των windows και δεν εχω και λινουξ,ειχα 300 κοπιες καποτε και τωρα δεν εχω ουτε μια.... Λοιπον δοκιμασα και την Επαναφορα Συστηματος και απλα το προβλημα παραμενει,ειναι απλα απιστευτο,πολυ παραξενο,δεν βλεπω καμια αλλη λυση,τα εχω εξαντλησει ολα,δοκιμασα τα παντα,δεν βλεπω κατι αλλο εκτος απο φορματ,αντε στα κοματια να το κανω αλλα ειναι σιγουρο οτι αυτο θα λυσει το προβλημα?αν ειναι να λυθει χαλαλι,σας ταλαιπωρω κ εσας ρε μαγκες σορρυ αλλα ειμαι απελπισμενος
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αν δεν βαριέσαι κατέβασε το απο εδω http://www.ubuntu.com/download/desktop
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 κατι αλλο που δεν εχει αναφερθει εφοσον μιλας για λαπτοπ. Στο touchpad αντιμετωπιζεις προβλημα; γιατι μπορεις να βαλεις ενα ποντικι και να δοκιμασεις. Εναλλακτικα το λινουξακι θα σου λυσει την καθε απορια πριν πας σε φορματ,δεν χρειαζεσαι δισκακι και απο usb flash μπορεις.
bazinga13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Στο touchpad αντιμετωπιζεις προβλημα; γιατι μπορεις να βαλεις ενα ποντικι και να δοκιμασεις. Εναλλακτικα το λινουξακι θα σου λυσει την καθε απορια πριν πας σε φορματ,δεν χρειαζεσαι δισκακι και απο usb flash μπορεις. Δοκιμασα και την λυση με το ποντικι και παλι τα ιδια,το πιστευετε αυτο?ειναι σκετη παρανοια,βουντου μου εχουν κανει χαχαχαχα,δεν εχει ξαναγινει αυτο ΠΟΤΕ,να κατεβασω και μια διανομη λινουξ να το δοκιμασω κι αυτο αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως μπορει να γινει εκει,δηλαδη αν δουλεψει στα λινουξ τι θα σημαινει αυτο?μετα τι πρεπει να κανω?
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 θα σημαινει οτι στανταρ καπου εχεις θεμα με τα windows και δεν ειναι hardwar-ικο το θεμα. Αλλα εφοσον δοκιμασες και με ποντικι μαλλον οι πιθανοτητες ειναι οτι εχεις στα παραθυρα. Εχεις κανει καποιο σκαναρισμα με αντιβιωτικο (πχ malwarebytes);
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αν δουλέψει στο linux τοτε δεν ειναι θέμα hardware οποτε κατι παίζει με τα windows που και εκει θα επικενκτρωθούμε , αν παλι δεν βρεθεί λύση στην χειρότερη και τελευταία λύση θα πας σε format , απλα να ξέρουμε που ψάχνουμε γιατι αν ειναι θέμα hardware άδικα παιδεύεσαι
bazinga13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εχεις κανει καποιο σκαναρισμα με αντιβιωτικο (πχ malwarebytes); ναι μολις χθες παρεπιπτοντως εκανα σκαναρισμα και ολα καλα Αν δουλέψει στο linux τοτε δεν ειναι θέμα hardware οποτε κατι παίζει με τα windows που και εκει θα επικενκτρωθούμε , αν παλι δεν βρεθεί λύση στην χειρότερη και τελευταία λύση θα πας σε format , απλα να ξέρουμε που ψάχνουμε γιατι αν ειναι θέμα hardware άδικα παιδεύεσαι Σωστη η λογικη σου,τελος παντων κατεβαζω τωρα την διανομη,οπου να ναι τελειωνει και θα σας ενημερωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα