VagosM Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Για σας θα ήθελα να σας ρωτήσω έχω μια arraylist που έχει μέσα προτάσεις και θέλω να εμφανίσω την μια κάτω από την άλλη σε ένα JAreaText αλλά δεν μπορώ , μου τα εμφανίζει το ένα δίπλα στο άλλο. for(int i = 0; i < a.size(); i++){ display.append((String)a.get(i)+"\n"); }
computeras13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δοκίμασε ένα από τα παρακάτω (αφού έχεις ArrayList<String> μπορείς να κάνεις και έτσι το loop): for(String line : a){ display.append(line + System.getProperty("line.separator")); } for(String line : a){ display.append(String.format("%s%n", line)); } Οι παραπάνω λύσεις παίρνουν τον EOL χαρακτήρα του εκόαστοτε συστήματος και εφόσον μπορεί να είναι αυτό το θέμα σου ίσως βοηθήσει. Και τα δύο snippets κάνουν το ίδιο πράγμα.
Luciddream Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Για σας θα ήθελα να σας ρωτήσω έχω μια arraylist που έχει μέσα προτάσεις και θέλω να εμφανίσω την μια κάτω από την άλλη σε ένα JAreaText αλλά δεν μπορώ , μου τα εμφανίζει το ένα δίπλα στο άλλο. for(int i = 0; i < a.size(); i++){ display.append((String)a.get(i)+"\n"); } εμένα πάντως τρέχει κανονικά αυτό και τα εμφανίζει το ένα κάτω απο το άλλο (σε JTextArea)
georgemarios Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δοκιμασε display.append((String)a.get(i)+"\r\n");
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα