MasterWar Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Γεια εχω προβλημα με την σελιδα τις origin δεν την εμφανιζει σωστα και το κανει μονο σε μενα μου εμφανιζει ενα γκρι φοντο και μια σειρα απο λεξεις τιποτα αλλο ενω σε αλλους εμφανιζει εικονες τα παντα και επισης δεν μπορώ να κάνω log in για να παίξω παιχνίδια όπως dead space 3 μπορει καποιος να μου πει τι φταιει εχω δοκιμαση πολλους browsers
Paulostge Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 1.Μπορει να ειναι προσωρινο θεμα της συνδεση σου 2.Προσωρινο προβλημα της ιδιας της σελιδας 3.Δοκιμασε να κανεις καθαρισμο μνημης.Γνωριζεις πως;
MasterWar Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 να σε ρωτήσω αν διαγράψω όλους τους browser και τους ξανά κανό εγκατάσταση θα διορθωθεί
Paulostge Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Οχι ειναι περιττο κατι τετοιο ποιον browser εχεις;Στο κανει σε ολους;
MasterWar Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 έχω δοκιμάσει με πόλους opera Waterfox ite firefox chrome τον chrome έχω
Paulostge Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Για να τσεκαρουμε τον Chrome αν και κοβω να ειναι τα πρωτα 2 που ειπα και μαλλον το 1ο Εργαλεια --> Εκκαθαριση δεδομενων περιηγησης
MasterWar Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 το δοκίμασα άλλα πάλι τίποτα πρόβλημα τις σύνδεση μου η τις σελίδας δεν πεζή γιατί σε όλους πεζή
Paulostge Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δοκιμασε να κανεις ενα καθαρισμο με το ccleaner, διαφορετικα ισως εχεις αργη συνδεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα