Tribal21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Καλησπέρα,μόλις άλλαξα την παλιά μητρική μου,με αυτή της υπογραφής μου. Τα windows φόρτωσαν κανονικά και αφού κατέβασαν τους drivers όλα φαίνονται ότι δουλεύουν κανονικά εκτός από όταν μπαίνει στα win που κάνει λίγη ώρα μέχρι να φορτώσει τους drivers(ati,κάρτας ήχου,ποντικιού κτλπ)! Λέτε να στρώσει αυτό μετά από μερικές επανεκινήσεις? Και γιατί λέτε να το κάνει? Επίσης το Bios αναγνωρίζει τις μνήμες σαν 1333 με 1.5V,τις έβαλα στα 1600 με 1.65V όπως λέει η kingston αλλά δεν ξέρω τι τιμές να βάλω στα υπόλοιπα που δεν δίνει η Kingston. Προς το παρών έχω: fsb:dram 1:4 tRCD 9 tRP 9 tRAS 27 tRC 33 CR 1T
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Αμα σου δουλεύουν κομπλε οπως εχεις βάλει τις μνήμες και δεν τρώς τιποτα μπλέ οθόνες άφησε το ετσι , μπορεις να τις τεστάρεις αν θέλεις με το memtest http://www.memtest.org/για περίπου 2 ώρες να δεις αν πετάει τιποτα σφάλματα. Όσο για αυτο που λες οτι αργεί ποσο κανει δηλαδή ? Κανε ενα έλεγχο στον δίσκο με το hdsentinel
Tribal21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Αυτο εχω κανει, το εχω και κανει τεστ με το memtest μεχρι στιγμης το εχω 20 λεπτα και δεν εχει βγαλει error. Θα το αφησω κανενα 2ωρο. Αυτές ειναι οι μνήμες: http://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9D3_4G.pdf Tι διαφορα εχει το 1Τ με το 2Τ? Ο δισκος δεν εχει τιποτα, του εκανα τεστ με το hdsentinel πριν τρεις μερες. Εκει πχ που εμπαινε στα win και σε 20¨ ηταν ετοιμο τωρα θελει 1 λεπτο για να φορτωσουν οι drivers. Επίσης δεν μου βγάζει ειδοποιηση για τα update των windows κάτω δεξιά! Δεν ξερω αν το ειπα καλα αλλα φορματ δεν εκανα.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 κ εγω το παρατηρω αυτο,κυριως οταν κανω αναβαθμιση τον catalyst για 3-4 επανεκκινησεις του συστηματος παιρνει παραπανω χρονο να ανοιξει. πιστευω οταν το prefetch ενεργησει σωστα θα εισαι μια χαρα.
Tribal21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Όντως μετά από 3-4 restart έστρωσε και πλέον δεν αργεί στο φόρτωμα των drivers! Όλα φαίνονται οκ...θα δείξει!! Μετά από 3 ώρες στο memtest,δεν μου έβγαλε κανένα error! το FSB:DRAM τι είναι? καλά είναι στο 1:4? Επίσης στο HWmonitor 1)δεν ξέρω τι είναι η κάθε θερμοκρασία(υποθέτω η 3 είναι του cpu) και 2) στον 2ο fan μου βγαζει κάτι τρελά νούμερα για rpm(το έκανε και με την παλιά μητρική αλλά όχι πάντα)!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα