Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω , αλλα σημερα, μετα από 2 μέρες , ξανά έκανα μια προσπάθεια στις ρυθμίσεις.

Έβαλα annex a/l/m από a/l και adsl2+ στο modul. από multi κάτι και συνδεθηκα (εξαίρεση το otetv)!!

Πιθανόν όταν έκανα αυτές τις επιλογές πριν 2 μέρες να ξέχασα σε κάποια φάση να. Κάνω reboot μέσα στην απελπισία μου.

Το μόνο που απομένει ειναι να παίξει και το otetv το οποίο μου βγάζει ένα dhcp error,.

(Δεν ξέρω κάν αν έχει Θήρα LAN συμβατη.)

http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TD-W8970

Τέλος πάντων ευχαριστώ παρά πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο που διαθέσατε!!!

πρεπει να φτιαξεις εσυ θυρα stb η οποια να ειναι σε αλλο vc.

δες εδω ενα παραδειγμα

http://www.insomnia.gr/topic/516547-tp-link-td-w8970-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-hol-tv/

ειναι για Hol tv αλλα καπου εχει για το tp link πως να φτιαξεις αλλο vc που να ειναι bridged κτλ.

Δημοσ.

Τελικά άκυρο, χτες βράδυ αποσυνδέθηκα κάποια στιγμή και μετα πάλι το ίδιο.

Ίδιες ρυθμίσεις ίδια συνδεσμολογια

Το παλιό μοντεμ λειτουργεί κανονικά.

Δεν συγχρονιζει με τίποτα, ελεοοοος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά άκυρο, χτες βράδυ αποσυνδέθηκα κάποια στιγμή και μετα πάλι το ίδιο.

Ίδιες ρυθμίσεις ίδια συνδεσμολογια

Το παλιό μοντεμ λειτουργεί κανονικά.

Δεν συγχρονιζει με τίποτα, ελεοοοος.

δοκιμασε σκετο annex m αν εχει και δοκιμασε σκετο annex a να εχει.και τα 2 σε adsl2+.αν δεν παιξει τυπικα δοκιμασε adsl2 να δουμε αν θα συγχρονισει.θα σου κοψει ταχυτητα απλα να κανουμε δοκιμη.μετα δεν θυμαμαι αν σου εγραψα για πιο νέο firmware update μπας και συγχρονισει.τυπικα αν θες παρε τον οτε και πεστους να σε βαλουν σε  9 Margin αν δεν εισαι σε 9 λογω otetv μηπως και μια στο εκατομμυριο παιξει.χλωμο μεν γιατι το margin δεν είναι πρόβλημα απλα μηπως και συμβει κανα θαυμα.δεν φταιει το connex tv απλα καποια παραξενια της γραμμης η ασυμβατοτητα με κανα dslam κτλ.απλα μιλα και με τον οτε να στο αλλαξουν μηπως φοραει κανα παραξενο Profile πανω η γραμμη

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες ήρθε ηλεκτρολόγος και έκανε μια διόρθωση στην πρίζα του τηλεφώνου κι από τότε το TP-Link δουλεύει μια χαρά ( τώρα βέβαια το Baudtec πως δεν είχε προβλημα τόσο καιρό ειναι λίγο περίεργο )

Τέλος πάντων τώρα το μονο που απομένει ειναι να δουλέψει και το OTEtv κάτι το οποίο δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής παρότι θεωρώ οτι ακολούθησα σωστά τις οδηγίες που βρήκα σε κάποια site, οι οποίες ήταν για αλλα μοντεμ βέβαια.

Επιμένει να μου εμφανίζει το μήνυμα :

wrong dhcp answer please check stb port connection

1ηερωτηση: ειναι πιθανόν να μην μπορέσω να δημιουργήσω συμβατή θύρα για otetv στο συγκεκριμένο μοντεμ;

2η: μπορω να εχω Tp-Link σαν acces point και να το συνδέσω με Baudtec σαν router μονο και μονο για την έτοιμη θύρα που εχει(το Baudtec);

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες ήρθε ηλεκτρολόγος και έκανε μια διόρθωση στην πρίζα του τηλεφώνου κι από τότε το TP-Link δουλεύει μια χαρά ( τώρα βέβαια το Baudtec πως δεν είχε προβλημα τόσο καιρό ειναι λίγο περίεργο )

Τέλος πάντων τώρα το μονο που απομένει ειναι να δουλέψει και το OTEtv κάτι το οποίο δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής παρότι θεωρώ οτι ακολούθησα σωστά τις οδηγίες που βρήκα σε κάποια site, οι οποίες ήταν για αλλα μοντεμ βέβαια.

Επιμένει να μου εμφανίζει το μήνυμα :

wrong dhcp answer please check stb port connection

1ηερωτηση: ειναι πιθανόν να μην μπορέσω να δημιουργήσω συμβατή θύρα για otetv στο συγκεκριμένο μοντεμ;

2η: μπορω να εχω Tp-Link σαν acces point και να το συνδέσω με Baudtec σαν router μονο και μονο για την έτοιμη θύρα που εχει(το Baudtec);

διαφορετικο chipset= διαφορετικη συμπεριφορα σε πιθανα προβληματα.

1.μπορει.κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παιξει σωστα.

2.ναι μπορεις να βαλεις το baudtec να παιζει σαν adsl router και τo tp link να ειναι σαν access point για να δινει με wireless και να κανει τα υπολοιπα.πχ μεταφορα αρχειων ασυρματα κτλ.

αν το baudtec ειναι 192.168.1.1 τοτε βαλε το tp link 192.168.1.254 και κλεισε τον dhcp και θα εισαι οκ.συνδεεις με ethernet τα ρουτερ μεταξυ τους και ολα οκ.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...