voltmod Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Όλα τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν και αποκαλύπτουν τα διάφορα προγράμματα κατασκοπείας της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτείων από τότε που η The Guardian δημοσιοποίησε την υπόθεση τον περασμένο Ιούνιο βρίσκονται πια σε βάση δεδομένων online, όπως ανακοίνωσε η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών.“Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα από τα έγγραφα που περιέχονται στη βάση δεδομένων δεν θα έπρεπε να είναι μυστικά εξαρχής” δήλωσε ο οργανισμός σε σχετική ανακοίνωση του. “Τώρα, με αυτή τη πρωτόγνωρη πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία, μπορούμε να ενημερωθούμε σχετικά με την αληθινή φύση και την έκταση της κυβερνητικής κατασκοπείας στις πολλές μορφές της. Αυτή η βάση δεδομένων θα εξυπηρετήσει ως ένα κρίσιμης σημασίας εργαλείο με το οποίο θα κρατούμε τη κυβέρνηση ψς υπόλογη”. Στη βάση δεδομένων υπάρχουν περισσότερα από 200 έγγραφα που χρονολογούνται από το 1986 και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και τα πασίγνωστα PowerPoint slides για το πρόγραμμα κατασκοπείας της NSA με την ονομασία PRISM. Οι χρήστες μπορούν χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες αναζήτησης να ψάξουν στα κείμενα των εγγράφων (full searchable) για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ενώ υπάρχουν και ειδικά φίλτρα. Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει τη βάση δεδομένων όσο νέα έγγραφα αποκαλύπτονται. Site: TheVerge Επεξ/σία 4 Απριλίου 2014 από voltmod
nhzt Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Όλα ...ή όλα μείον τα Top secret ??? Αυτοί νομίζουν ότι όλος ο κόσμος είναι Αμερικανάκια που τρώνε ότι τους δίνουν. Μιλάμε για πολύ γέλιο!!! 1
Grey Warden Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μόνο εγώ έχω γνωρίσει Αμερικανάκια που είναι πιο έξυπνα από Ελληνάκια; 7
Ainu Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Έξυπνα Αμερικανακια μάλλον ενοεις αυτά που πήγαν στο Ιράκ για να πολεμίσουν την αλκαϊντα. Αλήθεια τους βρήκαν εκεί; 3
tasos1995 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Έξυπνα Αμερικανακια μάλλον ενοεις αυτά που πήγαν στο Ιράκ για να πολεμίσουν την αλκαϊντα. Αλήθεια τους βρήκαν εκεί; Δε ξέρω αν τους βρήκαν, ξέρω όμως πως αν πάει κάποιος εκεί.....έχει κάνει λεφτά για τα επόμενα 10 χρόνια.
nhzt Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δε ξέρω αν τους βρήκαν, ξέρω όμως πως αν πάει κάποιος εκεί.....έχει κάνει λεφτά για τα επόμενα 10 χρόνια. ξεκίνα λοιπόν ...τι κάθεσαι !!! Μόνο εγώ έχω γνωρίσει Αμερικανάκια που είναι πιο έξυπνα από Ελληνάκια; Παρακαλώ , οι εξυπνάδες για έξυπνα αμερικανάκια , μόνο στα αμερικανάκια . Και καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ με το όρο "αμερικανάκι". Δεν αμφισβητείται ότι το αμερικανάκι μπορεί να φοιτήσει στο Χάρβαρντ ή στο ΜΙΤ, να κατασκευάσει διαστημόπλοια και να βαδίσει στο φεγγάρι. Όμως παρά τις ικανότητές του αυτές, ο ταξιτζής θα του πάρει τριπλή ταρίφα, ο εστιάτορας θα του φουσκώσει το λογαριασμό και η γκόμενα θα του τα φάει τα λεφτά .It's clear to you? 3
tasos1995 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ξεκίνα λοιπόν ...τι κάθεσαι !!! Τουλάχιστον εκεί στο America πληρώνουν τους στρατιώτες και θέλουν να πάνε, όχι όπως εδώ στη Ελλάδα που μόλις ακούσουν στρατό, φεύγουν αμέσως.
antonl Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ξεκίνα λοιπόν ...τι κάθεσαι !!! Παρακαλώ , οι εξυπνάδες για έξυπνα αμερικανάκια , μόνο στα αμερικανάκια . Και καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ με το όρο "αμερικανάκι". Δεν αμφισβητείται ότι το αμερικανάκι μπορεί να φοιτήσει στο Χάρβαρντ ή στο ΜΙΤ, να κατασκευάσει διαστημόπλοια και να βαδίσει στο φεγγάρι. Όμως παρά τις ικανότητές του αυτές, ο ταξιτζής θα του πάρει τριπλή ταρίφα, ο εστιάτορας θα του φουσκώσει το λογαριασμό και η γκόμενα θα του τα φάει τα λεφτά .It's clear to you? Δηλαδή το γεγονός ότι μπορούμε να είμαστε καλοί μικροαπατεώνες μας δίνει κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με αυτούς. Got it! (για ν απαντήσω στα αμερικανικίστικα κι εγώ) 2
GreekG33k Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ...ο ταξιτζής θα του πάρει τριπλή ταρίφα, ο εστιάτορας θα του φουσκώσει το λογαριασμό και η γκόμενα θα του τα φάει τα λεφτά. εννοείς το αμερικανάκι-ταξιτζής, το αμερικανάκι-εστιάτορας και η αμερικανάκι-γκόμενα
Nvidiaman Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ας μη μιλαμε για "Αμερικανακια¨ γιατι και εμεις ¨Ελληνακια¨ ειμαστε. Στο σπιτι του κρεμασμενου ας μη μιλαμε για σχοινι επειδη ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος. Θεριζουμε αυτη τη στιγμη οτι σπειραμε. Μας περιμενουν πολλες "εκπληξεις" ακομη.
21century Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μάλλον μόνο ορισμένα θα είναι ορατά στο κοινό... 1
GiorgosT Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δε ξέρω αν τους βρήκαν, ξέρω όμως πως αν πάει κάποιος εκεί.....έχει κάνει λεφτά για τα επόμενα 10 χρόνια. Ναι, και επίσης έχει σκοτώσει παιδάκια για τα επόμενα 30 χρόνια... Πάντα στο όνομα της Pax Americana. 1
erevos_csd Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Έξυπνα Αμερικανακια μάλλον ενοεις αυτά που πήγαν στο Ιράκ για να πολεμίσουν την αλκαϊντα. Αλήθεια τους βρήκαν εκεί; Αν ψάξεις ποιοι πήγαν Ιράκ και Αφγανιστάν κτλ, οι περισσότεροι είναι φτωχοί που μόνο έτσι έβρισκαν εργασιακό διέξοδο ή τρόπο χρηματοδότησης σπουδών (ο στρατός μετά τους καλύπτει τα δίδακτρα πανεπιστημίου) και μετανάστες που με θητεία κερδίζουν υπηκοότητα. 1
kolobaki Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Παιδια αν ειναι δυνατον που εχετε σκαλωσει? Οι τυποι βγηκαν και εδωσαν στη δημοσιοτητα με μεγαλη ανεση papers και tutorials στα οποια περιγραφουν με ποιους τροπους κατασκοπευαν τα παντα. Υπαρχει καποιο προβλημα αν η κυρια ανησυχια μας , πλεον δεν ειναι το οτι εχουν συσορευσει και φλιτραρει με παρανομους τροπους ολη την πληροφορια που υπαρχει στο internet στους σκληρους μας και στα κινητα μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα