ingapik Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Γεια χαρα.Εχω ενα honda glx 50cc και ο αγοραστης ειναι απο τα Γιαννενα και θα ερθει στην επαρχια μου για να αγορασει το μηχανακι.Το μηχανακι δεν το εχω ασφαλισμενο λογω οτι δεν το κινω και η αδεια ειναι αναθεωρητη απο το 2011 , ειναι στο ονομα μου.Το ερωτημα μου ειναι οτι αν παω στην αστυνομια με τον αγοραστη και τους πω να κανουμε εξουσιοδοτηση για να κανει τη μεταβιβαση ο αγοραστης μονος του θα μου το επιτρεψουν ή θα μου πουν οτι θελει τα παραβολα για να γινει η μεταβιβαση να ειναι και ασφαλισμενο επισης .Η θα τα κανει μετα αυτα ο αγοραστης μονος του οταν κανει την μεταβιβαση??Αν γνωριζεται κατι παραπανω παρακαλω απαντηστε μου , ευχαριστω πολυ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) πρωτα θα πληρωσεις και μετα θα γινει η μεταβιβαση.το θεμα ασφαλεια ή θα το παραβλεψουν ή θα πρεπει να κανεις μια για λιγες μερες.πληρωνεις(το μηνα ή 3μηνο οτι βρεις) και θα παρεις πισω τα λεφτα οταν ζητησεις διακοπη. Τελος τα 50αρια εχουν φυγει απο την τροχαια και ειναι στα τοπικα "υπουργ.μεταφορων"... http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=138&Itemid=131&lang= ποτε δεν κανουμε εξουσιοδοτηση γιατι μπορει να μην παει καν μετα και να μεινει στο ονομα σου... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 χωρις τελη κυκλοφοριας ,κτεο δεν γινετε μεταβιβαση πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 κτεο δεν περνανε τα 50αρια, ουτε ασφαλεια θες για την μεταβιβαση αλλα πρεπει να θεωρησεις την αδεια πριν την μεταβιβαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τελος τα 50αρια εχουν φυγει απο την τροχαια και ειναι στα τοπικα "υπουργ.μεταφορων"... http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=138&Itemid=131&lang= Φαντάζομαι να εννοείς τα διπλώματα για 50ἀρια... τα περί αδειών για 50άρια παραμένουν στην τροχαία. Έτσι γράφει και το link που έβαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα