CastorTroy Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Τα δύο αυτά μοντέλα του Note 3 έχουν σχεδόν ίδια τιμή στα σκρουτζομάγαζα. Βλέποντας τα χαρακτηριστικά τους όμως, υπάρχουν τρελές διαφορες - το N9005 υπερτερεί σημαντικά. Υπάρχει κάποια παγίδα ή κάτι που δεν καταλαβαίνω; Δεν γίνεται να έχουν ίδια τιμή... Είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται η διαφορά μεταξύ τους;
gtctsiamp Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Απλά μάλλον οφείλεται στο γεγονός πως το Neo είναι νέο μοντέλο. Αν έχουν ίδια περίπου τιμή, N9005 με κλειστά μάτια.
filippos yaris Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 καλησπέρα μιας και εμεινα από κινητο πριν λιγες μερες σκέφτομαι και εγω να αγορασω το note 3 ....βεβαια με προβληματιζει σημαντικα η αγορα από αυτά τα μαγαζια γιατι δεν εχω ξανακανει αγορα από κει...αυτή την διαφορα την προσεξα και εγω όπως υπαρχει αν δεν κανω λαθος και στο s4 γραφει lte και αλλα διαφορα...γενικα με την τεχνολογια των κινητών δεν ψαχνομουν ποτε...αν υπαρχει καποιος να μας διαφωρισει θα μας υποχρεωνε....και επισης αν εχει παρει κανενας το συγκεκριμενο από καποιο κατάστημα που εμφανίζεται στο σκρουτζ..πλεον η τιμη είναι πολύ χωμα 398 ευρω το χαμηλοτερο...δλδ δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτή την τιμη....
kataramenos32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 καλησπέρα μιας και εμεινα από κινητο πριν λιγες μερες σκέφτομαι και εγω να αγορασω το note 3 ....βεβαια με προβληματιζει σημαντικα η αγορα από αυτά τα μαγαζια γιατι δεν εχω ξανακανει αγορα από κει...αυτή την διαφορα την προσεξα και εγω όπως υπαρχει αν δεν κανω λαθος και στο s4 γραφει lte και αλλα διαφορα...γενικα με την τεχνολογια των κινητών δεν ψαχνομουν ποτε...αν υπαρχει καποιος να μας διαφωρισει θα μας υποχρεωνε....και επισης αν εχει παρει κανενας το συγκεκριμενο από καποιο κατάστημα που εμφανίζεται στο σκρουτζ..πλεον η τιμη είναι πολύ χωμα 398 ευρω το χαμηλοτερο...δλδ δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτή την τιμη.... Για το σκρουτζ εδω http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/.Ακομα δεν πιστευω οτι καποιος παει και τα σκαει κανονικα στα φιδια τους μεγαλους για να παρει συσκευη.TS οσον αφορα το Neo υποτιθεται οτι θα ηταν ενα φθηνοτερο και κατα συνεπια κατωτερο Note 3 αλλα ειναι σκετη αποτυχια αφου στην τιμη του πλεον παιρνεις το κανονικο
CastorTroy Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Οπότε απ' ότι καταλαβαίνω το Neo είναι μια καινούρια, υποβαθισμένη έκδοση του Note 3 στην ίδια τιμή με το σαφώς ανώτερο κανονικό; Γιατί μου φαίνεται πατάτα αυτό;
Calexako Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Γιατί κανονικά δεν ισχύει αυτό. Απλά το σκρουτζ έχει ρίξει πολύ τη τιμή του Note 3. Φυσιολογικά το Note θα έπρεπε να είναι κάνα 150 ακριβότερο
kataramenos32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Οπότε απ' ότι καταλαβαίνω το Neo είναι μια καινούρια, υποβαθισμένη έκδοση του Note 3 στην ίδια τιμή με το σαφώς ανώτερο κανονικό; Γιατί μου φαίνεται πατάτα αυτό; Οτι ειπε ο φιλος calexako αλλα και οντως ειναι πατατα απο τη μερια της σαμμυ που βγαζει πολλες ανουσιες εκδοσεις της ιδιας συσκευης
filippos yaris Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 σημερα επειδή ημουν κεντρο ειχα χρονο και περασα από το καστατημα kaizer στην πανεπιστημιου...ρωτησα για το note 3 πρωτη ερωτηση που εκανα ηταν για την προελευση του κινητου η απαντηση εγινε με ερωτηση σε τι χρωμα το θελω και απαντησα ασπρο μου λεει σε ασπρο το εχω και ευρωπαικης προελευσεως και ελληνικης διαφορα?ότι το ευρωπαικης προλευσεως δεν εχει ελληνικα στο manual ενώ το ελληνικο εχει... αμεσως μετα ρωτησα αν υπαρχει διαφορα στην τιμη και η απαντηση ηταν όχι δεν υπαρχει καμια διαφορα 402 είναι και τα 2... υπαρχει στο κουτι κωδικος για να ξεκαρουμε αν οντως είναι ελληνικο?θα γραφει gr kati as poyme? εσας σας φαινεται λογικο να εχουν την ιδια τιμη η παιζει τπτ άλλο...?
Sog96Ch Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Και τα 2 εχουν εγγυηση στην Ελλαδα (απο την αντιπροσωπεια της Samsung), δεν αξιζει καν το ψαξεις (εαν θες το manual στα ελληνικα βρες στο διαδικτυο) Edit: Εαν βαριεσαι να το ψαχνεις να το http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201401/20140124152827562/SM-N9005_UM_Open_Kitkat_Gre_Rev.1.0_140123.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα