Προς το περιεχόμενο

Anthektika Cd

Pitsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτά που μπαίνουν στις θήκες τους. :P

Από αυτά που έχω μείνει ευχαριστημένος από ανθεκτικότητα είναι τα tdk (metallic/speed-x) & verbatim (crystal azo/super crystal azo). Αν και είναι λίγο πιο ακριβά από τα υπόλοιπα.

sc

Δημοσ.

Lefteri εννοείς όλα τα μαύρα Cd ή κάποια μαύρα συγκεκριμένα;

Γιατί έχουν περάσει κάποια μαύρα από εδώ που ήταν Γ Τ Π :P.

sc

Δημοσ.

Παίζει μεγάλη σημασία απο πού τα διαβάζεις τα CD. Ενα καινούριο recorder είναι ότι πρέπει, εγώ προσωπικά με ένα recorder Yamaha 20x έχω πολλά προβλήματα σε ανάγνωση CD, αλλά σε κάτι φίλους που εχουν καινούρια recorder τα ίδια CD παίζουν μια χαρά. Πάντως από προσωπική πείρα, τα πιο ανθεκτικά ειναι τα Tayio Yarden και τα Mitsui. Τα φθηνά Traxdata είναι τα χειρότερα.

Δημοσ.

proswpika eimai apoluta oikanopoihmenos apo ta Verbatim Datalife plus. Exw para polla diskakia apo to 96-97 kai apo ta verbatim den exei xalasei kanena. Exw dokimasei polles markes kai alla cd ksefloudizan, alla xwris na exoun kapoio shmadi den antigrafontousan... Twra xrhsimopoiw ta Plextor 48x giati ta vriskw se polu kaluterh timh apo oti ta verbatim kai ta kataskeuazei h TY, lene oti einai kala. Apo disk impex kapou 39 lepta kai twra ta exei ferei kai to eshop me idia peripou timh...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...