Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οριακα και το Margin στο Up.το βασικο θα ηταν να δειις κατω στον κατανεμητη ποσο φτανει και τι margin εχεις.παντως με 23 attenuation που βλεπω μαλλον εισαι λιγο μακρια και ισως να φταιει απλα μονο η αποσταση.

ισως να μπορουσε ο οτε δοκιμαστικα να σε βαλει σε 50/5 για να δεις αλλα λογικα δεν θα αλλαξει κατι.

Δημοσ.

Θα το αφήσω όπως είναι μάλλον.. Πάντως πρέπει να είμαι άτυχος όσον αφορά την ποιότητα του χαλκού.. Όχι βέβαια ότι δεν είναι αρκετή η ταχύτητα αλλά εντάξει είναι το γαμώτο :P

Εν τω μεταξύ σε vdsl calculator που έβαλα attenuation 23 μου έβγαλε max download speed 19975..

Δημοσ.

Θα το αφήσω όπως είναι μάλλον.. Πάντως πρέπει να είμαι άτυχος όσον αφορά την ποιότητα του χαλκού.. Όχι βέβαια ότι δεν είναι αρκετή η ταχύτητα αλλά εντάξει είναι το γαμώτο :P

Εν τω μεταξύ σε vdsl calculator που έβαλα attenuation 23 μου έβγαλε max download speed 19975..

ατυχος δεν εισαι.για την αποσταση μια χαρα εισαι.περιμενεις vdsl απο kv μετα.

Δημοσ.

Δεν θα ανεβει αλλο η γραμμη σου οτι και να κανεις με το προφιλ. Υποτιθεται οτι οταν ενεργοποιησουν και οι γειτονες σου θα μειωθει λιγο η γραμμη σου.

Δεν εισαι και πολυ ατυχος, αν αναλογιστεις οτι εχεις σπιτι και υπολογιστη και οτι καλυπτεσαι απο vdsl. Με την αναπτυξη που εχουμε μαλλον τυχερο θα ελεγα οτι εισαι.

Δημοσ.

... Δεν εισαι και πολυ ατυχος, αν αναλογιστεις οτι εχεις σπιτι και υπολογιστη και οτι καλυπτεσαι απο vdsl. Με την αναπτυξη που εχουμε μαλλον τυχερο θα ελεγα οτι εισαι.

... Πάντως πρέπει να είμαι άτυχος όσον αφορά την ποιότητα του χαλκού..

Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

Δημοσ.

Εαν εισαι στο χιλιομετρο που λες, δεν εισαι καθολου ατυχος στον χαλκο. Μια χαρα ειναι η ταχυτητα σου. Εαν επιμενεις μπορεις να διαβασεις περιπτωσεις εδω πραγματικα ατυχων.

Δημοσ.

Έχω διαβάσει πολλές περιπτώσεις και εδώ και σε άλλα forums. Είμαι ευχαριστημένος που έχω μια σταθερή γραμμή και πολύ καλή ταχύτητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να ψάχνω τρόπους να καλυτερεύω τη σύνδεση μου. Αυτό γίνεται για όλα τα πράγματα, είτε για το vdsl είτε για το σπίτι ή τον υπολογιστή όπως λες παραπάνω. Στην τελική είναι και η τρέλα του επαγγέλματος  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...