Dannie Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Επειδη εχω windows XP και πρεπει να παω στα 7 θελω να προσθεσω και μνημη στο pc γιατι παντα ειχα προβλημα. Το PC μου εχει μνημη RAM 1GB DDR2 DIMM PC2 5400-667(JM). Μπορει καποιος να μου δειξει απο το σκουρτζ ποια μνημη ταιριαζει με αυτη που εχω η ειναι καλυτερα να παρω μια καινουργια 3GB(και πια) ?? Eπισης βλεπω οτι υπαρχουν δυο windows 7( home και professional) ποια παιρνω και αν γνωριζει καποιος αν ειναι πιο φτηνα να τα αγορασεις απο την microsoft απο οτι 70+ ευρω που βλεπω στο σκουρτζ. Πραγματικα θα με βοηθουσατε πολυ ευχαριστω!!!!!
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Πρέπει πρώτα να μας πεις το μοντέλο της motherboard (καλο θα ειναι και γενικότερα το σύστημα σου) και πόσα χρήματα μπορεις να δώσεις
Dannie Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Επειδη εχω windows XP και πρεπει να παω στα 7 θελω να προσθεσω και μνημη στο pc γιατι παντα ειχα προβλημα. Το PC μου εχει μνημη RAM 1GB DDR2 DIMM PC2 5400-667(JM). Μπορει καποιος να μου δειξει απο το σκουρτζ ποια μνημη ταιριαζει με αυτη που εχω η ειναι καλυτερα να παρω μια καινουργια 3GB(και πια) ?? Eπισης βλεπω οτι υπαρχουν δυο windows 7( home και professional) ποια παιρνω και αν γνωριζει καποιος αν ειναι πιο φτηνα να τα αγορασεις απο την microsoft απο οτι 70+ ευρω που βλεπω στο σκουρτζ. Πραγματικα θα με βοηθουσατε πολυ ευχαριστω!!!!! PS: ειναι παλιο PC TURBOX CPU INTEL CORE2 DUO 6600(s775/2,4ghz) M/B ASUS P5B (s775,i965,DDR2) Ενταξει επειδη ειναι παλιο και εχω σκοπο να το αλλαξω σε 1-2 χρονια(αν αντεξει) θελω κατι μετριο.
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Στα 4 gb μπορεις να βάλεις αυτες http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200018220αλλιως στα 2gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=14160&cat=4&sub=178&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined , καλύτερα παντως ειναι να μην χρησιμοποιήσεις και το 1gb που εχεις και να βάλεις καινούργια τελείως για να μην εχεις θέμα ασυμβατότητας με την παλια και τις πάρεις άδικα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα