lupo2109 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Καλησπερα,ειμαι κατοχος ενος lupo 1.4 16v και θελω να αλλαξω αναρτησεις απο bilstein b6 & h&r σε κατι πιο μαλακο (τυπου kayaba excel-g).Το θεμα ειναι οτι δεν εχω γνωση απο μαλακα αμορτισερ και κατα κυριο λογο θελω καποιο σετ χαμηλωματος μαλακο(αν υπαρχει βεβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Sorry αλλά γενικά δεν έχεις γνώση από αμορτισέρ. Τα bilstein b6 είναι φτιαγμένα ώστε να δουλεύουν σωστά με τα stock ελατήρια, αλλά εσύ τα έχεις συνδυάσει με h&r που είναι χαμηλώματος. Μήπως συχνά πυκνά τερματίζουν και για αυτό σου φαίνονται σκληρά? Επίσης τα kayaba excel-g είναι και αυτά φτιαγμένα να δουλεύουν με stock ελατήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupo2109 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Συγνωμη μπερδεψα τα sprint με τα b6.Εγω αλλη απαντηση ψαχνω ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Και πάλι sorry, αλλά θα σε στεναχωρήσω. Με δεδομένο πως τα ελατήρια χαμηλώματος σε κάθε περίπτωση είναι τουλάχιστον 20-30% πιο σκληρά από τα stock, το χαμήλωμα με μαλακά αμορτισέρ είναι εξ ορισμού αταίριαστο. Επικίνδυνος συνδυασμός κατά τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupo2109 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ποι ειναι η γνωμη σου για το σετ Koni str.t ;Ειναι σετ χαμηλωματος μαζι με ελατηρια...Και λεει οτι δεν χανει πολυ σε ανεση.Αν μπορεις πες μου γνωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αυτό το σετ που λες είναι αμορτισέρ koni str.t(πορτοκαλί) μαζί με ελατήρια eibach. Ακριβώς επειδή πωλούνται σαν σετ, είναι σίγουρο πως συνεργάζονται σωστά μεταξύ τους. Έχω διαβάσει εντυπώσεις σε ibiza και astra, σφιχτή ανάρτηση χωρίς να κοπανάει, αρκετά βελτιωμένο κράτημα. Σε lupo δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχουν, μόνο κάποιος που τα έχει δοκιμάσει σε ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να σου πει. Πάντως "μαλακά" αμορτισέρ δεν τα λες, φαινομενικά δεν κάνουν για σένα που ψάχνεις "μαλακό" αμορτισέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupo2109 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Σε σχεση με τα excel-g κοπανανε δηλαδη...Με βλεπω για kyb τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Σε σχεση με τα excel-g κοπανανε δηλαδη...Με βλεπω για kyb τελικα Όπως είπα και πριν χαμήλωμα και μαλακά αμορτισέρ δεν πάνε μαζί, καλύτερα να το ξεχάσεις. Πόσο μάλλον τα excel-g που είναι φτιαγμένα να δουλεύουν με stock ελατήρια. Αν βάλεις αυτά τα αμορτισέρ με τα eibach που έχεις(τα οποία προφανώς χαμηλώνουν 30mm) και θα τα πάρεις γρήγορα στο χέρι, και το αυτοκίνητο θα αποκτήσει απρόβλεπτη συμπεριφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα