savoukos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 δλδ προτεινεις εξωτερικο αποτι καταλαβα.αξιοπιστο σιτε αυτο? καλό site έιναι ..και αξιόπιστο.δεν ξέρω τι παίζει με μεταφορικά για Κύπρο όμως.Πιο φτηνά είναι σίγουρα πάντως.
Foxoulhs Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 δλδ προτεινεις εξωτερικο αποτι καταλαβα.αξιοπιστο σιτε αυτο? φιλε σιγουρα στο εξωτερικο θα βρεις ολο και καποια καλυτερη τιμη απο εδω..μπορεις να κοιταξει και απο ebay καποια κομματια.. στο ebay στα new και οχι used βρηκα τον intel core i5 4670k sta 140 ευρω τωρα δεν ξερω απο αξιοπιστια..γτ δεν εχω ψωνησει ποτε απο εξωτερικοο..
Millennium Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ε ρε αυτοί οι ξένοι στον ήλιο μοίρα δεν έχουνε. 1
mike^^ Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μια απορια.Γιατι ολοι προτεινουν aftermarket ψυκτρα? τοσο χαλια οι εργοστασιακες? 1
Foxoulhs Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μια απορια.Γιατι ολοι προτεινουν aftermarket ψυκτρα? τοσο χαλια οι εργοστασιακες? εσυ τι εντυπωση εχεις..φυσηκα στους ιντελ δεν ειναι τοσο μεγαλο το κακο διοτι δεν υπερθερμενονται τοσο οσο οι amd :/
mike^^ Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 επειδη στον q6600 με την εργοστασιακη ειμαι και δεν ειχα ποτε θεμα.τωρα αυτες οι νεες τεχνολογιες με μπερδευουν!! 1
Millennium Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Είτε σε Haswell πας είτε σε FX 8 after market θα χρειαστείς γιατί και οι δύο βγήκαν ζεστοί.
mike^^ Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Λοιπον ξαναπροσπαθησα απο το eshop cy και εκανα 2 παρομοια pc βαση αυτου που προτεινει ο savoukos. απλως στο 1 εχο βαλει την gpu την 270x με την τιμη να βγαινει στα 1020 και ενα δευτερο που αλλαζω μητρικη cpu και κουτι για να ριξω την τιμη.Η απορια μου τωρα.Τα 2 συστηματα ποση διαφορα εχουν στην πραξη?Αξιζει να δωσω τα 120€ παραπανω ή τζαμπα θα πανε και δεν θα καταλαβω διαφορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα