Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πριν 3 μερες αλλαξα σε εναν acer aspire 7738g τον μηχανικο του δισκο και εβαλα εναν kingston v300 120gb ολα μια χαρα εκανα εγκαταστηση κτλ

Το θεμα ειναι το εξης:
οτι πολλες φορες οταν ανοιγω τον υπολογιστη ή τον εχω ανοιχτο και κανω επανακκινηση μου πεταει το μηνυμα που σας επισυναπτω στη φωτογραφια και για να στρωσει και να ανοιξει κανονικα θα πρεπει να τον κλεισω τελειως και να τον ξανα ανοιξω.

Ξερεις καποιος να μου πει πως διορθωνεται αυτο αν διορθωνεται?
Φοβαμαι μηπως δεν κουμπωσε καλα αλλα το ανοιξα και το ξανατσεκαρα και ειναι comple εκτος αν προκαλεσα καμια βλαβη στον ανταπτορα κατα την αλλαγη αλλα τοτε πιστευω δεν θα τον εβλεπε καθολου

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πήγαινε στο bios στις συσκευές που λεει τι θα κανει boot στην αρχή και εκτος απο τον δίσκο (ssd) που θα εχει πρέπει να εχει και κατι σε network card ή κατι με network , απλα το κανεις disable τελείως απο τις boot devices και εισαι κομπλε

Δημοσ.

Βλεπω ενα network boot και ειναι enabled να το κανω disabled;

Μηπως να βαλω και first boot device τον ssd; γιατι ειχα βαλει πρωτα το cddrive για να κανω εγκατασταση των windows

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε το εκανα τωρα μου βγαζει απλως: operating system not found

να δες:
http://i57.tinypic.com/124e8v9.jpg

αλλα αμα το κλεισω απο το κουμπι και το ξανα ανοιξω δουλευει κανονικα ο ατιμος

**να σημειωσω πως τον ssd τον εκανα update στο τελευτεο firmware καθως και το Bios το εχω κανει update στην τελευταια του εκδοση

***δοκιμαζει σ'αυτο το μηνυμα alt control delete κανει restart και τον βρισκει και bootαρει

δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται :unsure:

Επεξ/σία από steliosdim
Δημοσ.

Πολυ περίεργο .... δεν ξέρω αν εχει σχέση αλλα για δοκίμασε να βάλεις τον δίσκο σαν ide μεσα απο το bios (υπάρχει μια επιλογή στους δίσκου που λεει να τους βλέπει σαν ahci ή ide)

Επίσης κανε και ενα repair με το cd των windows

Δημοσ.

Αμα βαλω σαν ide τον δισκο δεν bootαρει καν εκει που βγαζει εκκινηση των windows πεταει μπλε οθονη και restarει επισης εκανα repair αλλα δεν το θεωρουσα απαραιτητο διοτι εχω κανει clean install τα windows 7 για το λογο οτι ο παλιος μηχανικος ειχε vista

Δημοσ.

χμμμ περίεργο πρόβλημα κανονικα και ide να βάλεις δεν πρέπει να σου πετάξει μπλε οθόνη , το αλλο με το clean install που λες δεν εχει σχέση γιατι μπορεί να έπαθε κατι μετα ο δίσκος για αυτο και κανεις το repair.

Να σε ρωτήσω ο δίσκος ειναι καινούργιος το πρόβλημα στο έβγαλε κατευθείαν μετα την εγκατάσταση η πχ μετα απο λίγο καιρό ενω δούλευε κανονικα ?

Δημοσ.

προχτες τον αγορασα και εχτες τον εγκατεστησα και το εκανε εξαρχης αυτο το κολλημα

Αποτι εχω καταλαβει τουλαχιστον εγω μερικες φορες δεν καταλαβαινει ο φορητος οτι υπαρχει δισκος αλλα με ενα restart τον πιανει

Δημοσ.

Με τον προηγούμενο δίσκο σου έκανε κατι παρόμοιο ?

Μηπως βασικά τα windows που πέρασες ειχαν καποιο πρόβλημα , αν δεν εχεις σημαντικά αρχεία δοκίμασε παλι ενα format ή εγκατάσταση ή δοκίμασε τον δίσκο σε καποιο αλλο pc

Δημοσ.

Δεν νομιζω γιατι το cd εγκαταστασης το συγκεκριμενο το εχω βαλει και σε αλλα pc φοβαμαι μηπως κατεστρεψα τον ανταπτορα οπως αλλαζα τον δισκο γι'αυτο τωρα θα ξαναβαλω τον μηχανικο να κανω 2-3 επανεκκινησεις ωστε να δοκιμασω πως συμπεριφερεται

Δημοσ.

Παλι καλα , αλλα αυτο το network καλα έκανες και το έβγαλες και πιθανόν να το ξανα πέταγε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...