thegrdrean Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Καλημέρα σας, Έχω ένα πρόβλημα με ένα Acer 8920g, στην αρχή έδειχνε παραμορφωμένη εικόνα και μετά έκλεισε. Το μόνο που κάνει, ανάβουν τα Led ρεύματος, Bluetooth και για λίγο το Led του σκληρού και ακούγετε να δουλεύει το DVD. Έχω αλλάξει κάρτα γραφικών, έχω δοκιμάσει άλλα RAM , έχω δοκιμάσει άλλον CPU , έχω κάνει reflash το bios, αλλά το ίδιο. Τώρα θέλω να πιάσω την Μητρική, μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα τη μπορεί να φταίει; Ή μήπως έχει κάποιος ένα Motherboard Tester για να δούμε τι θα μας βγάλει;
thegrdrean Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δοκίμασε και μια εξωτερική οθόνη Ξέχασα να το γράψω, δεν έχει σήμα μέσω VGA.
Euclides Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Η κάρτα γραφικών που λες ότι άλλαξες, είναι καινούρια ή επισκευασμένη (reballing)? Αν την αγόρασες από το eBay κάτω από 60€, το πιθανότερο είναι να είναι επισκευασμένη και να μην δουλεύει.
thegrdrean Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Η κάρτα γραφικών που λες ότι άλλαξες, είναι καινούρια ή επισκευασμένη (reballing)? Αν την αγόρασες από το eBay κάτω από 60€, το πιθανότερο είναι να είναι επισκευασμένη και να μην δουλεύει. Όχι δουλεύει κανονικά, δοκιμασμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα