Manosz Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Γεια σας παιδιά,είμαι κάτοχος iPhone 5s και σκέφτομαι να το αλλάξω και να πάρω το note3,βαρέθηκα λίγο το iOS για να είμαι ειλικρινής!Ποια ειναι η γνώμη σας;
Johny Q Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Αν όντως βαρέθηκες το iOS θα κάνεις αλλαγή. Δεν έχει σημασία τι θα σου γράψουμε εμείς 2
Manosz Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ναι το ξέρω,απλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη.
DjVassel Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ποτε προλαβες και πηρες το 5s και το βαρεθηκες; Παντως και το note 3 ειναι κινηταρα, απλα δε ξερω αν θα σε βολεψει η μεγαλη διαφορα μεγεθους
basilis5 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 θες android ή 6 ιντσες οθονη, δεν καταλαβα. δεν αλλαζεις μονο λειτουργικο, ή κινητο αλλα και κατηγορια προιοντος. εχεις αποφασισει-ξερεις τι θελεις;
Manosz Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Θελω να αλλάξω λειτουργικό,ένας φίλος έχει το note και με εντυπωσίασε γι αυτό τείνω προς τα εκεί,το μέγεθος δεν με ενοχλεί τόσο!
basilis5 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 οκ, προσωπικα απεχθανομαι το android αλλα εχεις καποια θετικα στοιχεια που δεν τα εχει το ios. εχεις μεγαλη ελευθερια παραμετροποιησης στα παντα, αναφορες παραδοσης, ευκολια στο sharing. δεν εχεις την ιδια ποιοτητα σε εφαρμογες, την ιδια ασφαλεια (βεβαια αυτο ειναι debatable απο πολλους), και την ιδια ευχρηστια. τα παραπανω ομως ειναι υποκειμενικα, αντιστοιχα καποιος αλλος θα σου εξυμνησει το android. 1
Manosz Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Στο θέμα των εφαρμογών συμφωνώ μαζί σου μόνο στο θέμα την ασφαλείας,ποιότητα νομίζω έχουν!
Johny Q Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Στο θέμα των εφαρμογών συμφωνώ μαζί σου μόνο στο θέμα την ασφαλείας,ποιότητα νομίζω έχουν! Όχι στο βαθμό του iOS.
Manosz Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ναι αλλά από την άλλη το android έχει το πλεονέκτημα των πολλών δωρεάν εφαρμογών
basilis5 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ναι αλλά από την άλλη το android έχει το πλεονέκτημα των πολλών δωρεάν εφαρμογών δωρεαν ή "δωρεαν"; Γιατι αν εννοεις "δωρεαν", τοτε παμε στα θεματα ασφαλειας που λεγαμε... δλδ ειναι πολυ πιο ευκολο να σου βαλουν keylogger σε androiod παρα σε ios. απο την αλλη βεβαια σε androiod μπορεις να εχεις συνεχεια ανεβασμενο vpn, οταν στο ios απενεργοποιειται μολις το κινητο πεσει σε stand by...ολα ειναι σχετικα, αναλογα με τις αναγκες και τα γουστα του καθενος. 1
efkairiakos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Εγώ θα κολλούσα μόνο στο θέμα οθόνης πάντως. Γιατί ουσιαστικά αυτό σου τράβηξε το ενδιαφέρον και όχι το λειτουργικό … Εάν έχεις μεγάλα χέρια πάρε μεγαλύτερη οθόνη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα