Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια, φτιαχνω ενα συστηματακι βασισμενο σε μια FM2+ μητρικη (συγκεκριμενα αυτη εδω) και ψαχνω για εναν καλο Value for Money επεξεργαστη. Αρχικα σκεφτομουν να παρω τον Athlon 2 x4 760K και μια ανεξαρτητη καρτα γραφικων κοντα στο 100ρικο αλλα η αληθεια ειναι οτι απο Games παιζω με μεγαλη συχνοτητα μονο Pes2014 και emulators. Οποτε θεωρω οτι ειναι ισως overkill μια R7 260x/GTX 750. Tι λετε εσεις? Θα την παλεψει για αρκετα χαλαρο Gaming η ενσωμετωμενη του A8-6600K? Eνα αλλο θεμα που διαβαζω ειναι για τις θερμοκρασιες που πιανει.. μηπως κανενας ξερει κατι παραπανω επι του θεματος? Γιατι δεν ψηνομαι να βαλω after market ψυκτρα ακομη. Εχω ομως μια stock απο Phenom AM3+ σοκετ που φαινεται αρκετα καλυτερη (heatpipes+coolermaster).
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ίσως αξίζει να περιμένεις για A8-7600. Θελω να τον εχω ετοιμο μεχρι 15 του μηνος. Εξ'αλλου νεα πραγματα παντα θα βγαινουν... Ειναι φαυλος κυκλος η αναμονη, δυστυχως. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2014 από Σαϊνόμπι
Millennium Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Όπως τα λες εγώ λέω να προχωρήσεις.Με τη ψύκτρα που λες δε θα χει θέμα (θα μπορείς να του κάνεις και λίγο oc).Έχε τον νου σου στα bios με τις μητρικές. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καταλαβα.. Μια ακομη απορια, τα ενσωματωμενα γραφικα του Α10 7700Κ θα ειναι πολυ ανωτερα απτου Α8 6600Κ? Το σκεφτομαι μιας και το συστημα θα ναι καινουργιο και η μητρικη ειναι FM2+.. μπας και πηγαινα σε Καβερι επεξεργαστη κατ' ευθειαν. Απλα σκεφτομαι οτι αν ειναι να δωσω ~150ε θα μπορουσα να βαλω εναν Αθλον 2 Χ4 760Κ + μια R7 250X 1GB GD5. Διλλημα..
Millennium Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Είναι αρκετά ανώτερα του Α10 και κάνει και dual graphics με 250.
cupra20vt Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Στο ίδιο δίλημμα ήμουν και εγώ αλλά εάν δεν παίζεις games πήγαινε σε kaveri και αργότερα του πετάς και μια 250 και είσαι οκ. Θα σε καλύψει ο 7700.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα