Προς το περιεχόμενο

win8 pro key

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο site ειναι κινέζικη απάτη (στυλ παπουτσια). Αν θες αυθεντικό κλειδί ψάξε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις αγγελίες ή δες στα γνωστά μαγαζιά ή αν είσαι φοιτητής δικαιούσαι δωρεαν κλειδί από το dreamspark

• Moderators
Δημοσ.

Το dreamspark σου δίνει δωρεάν άδεια για κάποια προγράμματα. Άμα τελειώσεις και θες άλλα πρόγράμματα πρέπει να προμηθευτείς άδεια για το πρόγραμμα που θες.

Δημοσ.

οχι εννοω πες κατεβαζω κατι τωρα και το 2018 λιγει η φοιτιτκη μου ιδιοτητα αυτο που εχο θα θελει να πληρωσο αδεια μετα η οχι

• Moderators
Δημοσ.

Δε νομίζω η microsoft να έχει συνδρομητικά προγράμματα. Εσύ πάντως έχεις σκοπό το 2018 να χρησιμοποιείς τα ίδια προγράμματα;

Δημοσ.

οχι αλλα ποτε δεν ξερεις π.χ το λειτουργικο σε ενα υπολογιστη γιατι οχι αν ειναι παλιο μηχανημα

Δημοσ.

Τα κλειδια παραμενουν δικα σου για παντα. Οταν ληξει η φοιτητικη σου ιδιοτητα απλα δεν δικαιουσαι να παρεις αλλα τζαμπα κλειδια.

Δημοσ.

οχι εννοω πες κατεβαζω κατι τωρα και το 2018 λιγει η φοιτιτκη μου ιδιοτητα αυτο που εχο θα θελει να πληρωσο αδεια μετα η οχι

Το κλείδι που παίρνεις από το dreamspark της ms δεν κλειδώνει μέτα από Χ καιρό, ουτε σου ζητά συνδρομή. Πρέπει να έχεις υποψη σου οτι με βάση το EULA μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο όσο εχεις τη φοιτητική σου ιδιότητα. Για τους ίδιους λόγους τα κλειδιά δεν μπορουν («τυπικά πάντα» ) να χρησιμοποιηθούν σε υπολογιστές ατόμων χωρίς φοιτητική ή εκπαιδευτική ιδιότητα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Γενικά πολλοί (ΓΕΝΙΚΑ μιλώ) νομίζουν οτι τα κλειδιά της dreampark ειναι δωρεάν με μορφή «ευγενικής χορηγίας» της ms και αγοράζουν τα κλειδιά ακόμα και για εφαρμογές που δεν ξέρουν καν τι είναι. Η αλήθεια ειναι οτι τα κλειδιά χρεώνονται κανονικά και κάθε τέλος του ετους η ms, πάει στο ελληνικό κράτος και του λεει «Αγοράστηκαν τόσα κλειδια, κοστίζουν τόσο»

Δημοσ.

Το κλείδι που παίρνεις από το dreamspark της ms δεν κλειδώνει μέτα από Χ καιρό, ουτε σου ζητά συνδρομή. Πρέπει να έχεις υποψη σου οτι με βάση το EULA μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο όσο εχεις τη φοιτητική σου ιδιότητα. Για τους ίδιους λόγους τα κλειδιά δεν μπορουν («τυπικά πάντα» ) να χρησιμοποιηθούν σε υπολογιστές ατόμων χωρίς φοιτητική ή εκπαιδευτική ιδιότητα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Γενικά πολλοί (ΓΕΝΙΚΑ μιλώ) νομίζουν οτι τα κλειδιά της dreampark ειναι δωρεάν με μορφή «ευγενικής χορηγίας» της ms και αγοράζουν τα κλειδιά ακόμα και για εφαρμογές που δεν ξέρουν καν τι είναι. Η αλήθεια ειναι οτι τα κλειδιά χρεώνονται κανονικά και κάθε τέλος του ετους η ms, πάει στο ελληνικό κράτος και του λεει «Αγοράστηκαν τόσα κλειδια, κοστίζουν τόσο»

ΓΙ αυτο πολλα τει πλεον εχουν κοψει τα κλειδια.ΠΧ τει αθηνας.

Ευτυχως προλαβα και πηρα κλειδι για win 8 να το εχω.Χαλαρα θα μπορουσα να κατεβαζα ολο το msdnaa.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...