stra777 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 καλημέρα θέλω να αγοράσω κλειδί για win8 pro(64bit), γνωρίζει κανείς αν το παρακάτω σιτε ειναι αξιοπιστο για αγορες; εχετε να προτεινετε καποιο αλλο; http://www.just4keys.com/windows-8-pro-key-download-p-24.html
arc Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Το συγκεκριμένο site ειναι κινέζικη απάτη (στυλ παπουτσια). Αν θες αυθεντικό κλειδί ψάξε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις αγγελίες ή δες στα γνωστά μαγαζιά ή αν είσαι φοιτητής δικαιούσαι δωρεαν κλειδί από το dreamspark
soteras Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 επειδη ειμαι φοιτητης για εφηγησε αυτο για το δωρεαν που ανεφερς
arc Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 επειδη ειμαι φοιτητης για εφηγησε αυτο για το δωρεαν που ανεφερς Εδώ είσαι http://lmgtfy.com/?q=%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C+dreamspark
soteras Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εδώ είσαι http://lmgtfy.com/?q=%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C+dreamspark αυτο οταν τελειωσω απο τη σχολη θα πρεπει μετα να πληρωσω η οχι?
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Το dreamspark σου δίνει δωρεάν άδεια για κάποια προγράμματα. Άμα τελειώσεις και θες άλλα πρόγράμματα πρέπει να προμηθευτείς άδεια για το πρόγραμμα που θες.
soteras Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 οχι εννοω πες κατεβαζω κατι τωρα και το 2018 λιγει η φοιτιτκη μου ιδιοτητα αυτο που εχο θα θελει να πληρωσο αδεια μετα η οχι
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δε νομίζω η microsoft να έχει συνδρομητικά προγράμματα. Εσύ πάντως έχεις σκοπό το 2018 να χρησιμοποιείς τα ίδια προγράμματα;
soteras Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 οχι αλλα ποτε δεν ξερεις π.χ το λειτουργικο σε ενα υπολογιστη γιατι οχι αν ειναι παλιο μηχανημα
dimitris21gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Τα κλειδια παραμενουν δικα σου για παντα. Οταν ληξει η φοιτητικη σου ιδιοτητα απλα δεν δικαιουσαι να παρεις αλλα τζαμπα κλειδια.
stra777 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 και εγω ευχαριστώ βρηκα λυση με αγγελια απο εδω μεσα.
arc Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 οχι εννοω πες κατεβαζω κατι τωρα και το 2018 λιγει η φοιτιτκη μου ιδιοτητα αυτο που εχο θα θελει να πληρωσο αδεια μετα η οχι Το κλείδι που παίρνεις από το dreamspark της ms δεν κλειδώνει μέτα από Χ καιρό, ουτε σου ζητά συνδρομή. Πρέπει να έχεις υποψη σου οτι με βάση το EULA μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο όσο εχεις τη φοιτητική σου ιδιότητα. Για τους ίδιους λόγους τα κλειδιά δεν μπορουν («τυπικά πάντα» ) να χρησιμοποιηθούν σε υπολογιστές ατόμων χωρίς φοιτητική ή εκπαιδευτική ιδιότητα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Γενικά πολλοί (ΓΕΝΙΚΑ μιλώ) νομίζουν οτι τα κλειδιά της dreampark ειναι δωρεάν με μορφή «ευγενικής χορηγίας» της ms και αγοράζουν τα κλειδιά ακόμα και για εφαρμογές που δεν ξέρουν καν τι είναι. Η αλήθεια ειναι οτι τα κλειδιά χρεώνονται κανονικά και κάθε τέλος του ετους η ms, πάει στο ελληνικό κράτος και του λεει «Αγοράστηκαν τόσα κλειδια, κοστίζουν τόσο»
Xristaras12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Το κλείδι που παίρνεις από το dreamspark της ms δεν κλειδώνει μέτα από Χ καιρό, ουτε σου ζητά συνδρομή. Πρέπει να έχεις υποψη σου οτι με βάση το EULA μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο όσο εχεις τη φοιτητική σου ιδιότητα. Για τους ίδιους λόγους τα κλειδιά δεν μπορουν («τυπικά πάντα» ) να χρησιμοποιηθούν σε υπολογιστές ατόμων χωρίς φοιτητική ή εκπαιδευτική ιδιότητα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Γενικά πολλοί (ΓΕΝΙΚΑ μιλώ) νομίζουν οτι τα κλειδιά της dreampark ειναι δωρεάν με μορφή «ευγενικής χορηγίας» της ms και αγοράζουν τα κλειδιά ακόμα και για εφαρμογές που δεν ξέρουν καν τι είναι. Η αλήθεια ειναι οτι τα κλειδιά χρεώνονται κανονικά και κάθε τέλος του ετους η ms, πάει στο ελληνικό κράτος και του λεει «Αγοράστηκαν τόσα κλειδια, κοστίζουν τόσο» ΓΙ αυτο πολλα τει πλεον εχουν κοψει τα κλειδια.ΠΧ τει αθηνας. Ευτυχως προλαβα και πηρα κλειδι για win 8 να το εχω.Χαλαρα θα μπορουσα να κατεβαζα ολο το msdnaa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα