Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Στο καινούργιο σπίτι που νοίκιασα όπως καταλαβαίνετε...χρειάζομαι Internet.Θέλω την άποψή σας λοιπόν για το ποιά σύνδεση με συμφέρει.Να τονίσω καταρχήν οτί προτιμώ κάτι οικονομικό αλλά να καλύπτει κ τις ανάγκες μου,,,

Βρήκα απο η μια τη HOL η οποία με 16 ευρώ το μήνα μου προσφέρει απεριόριστη σύνδεση 24Mbps αλλά με 85 ευρώ τέλη ενεργοποίησης κ σύνδεσης!Από την άλλη η Cosmote μου δίνει με 20 ευρω Mobile Internet (25 με stickaki)με 5Gb maximum Download μηνιαίως.Στα 20 ευρώ για να γλιτώσω το stickaki σκέφτηκα να τα συνδέσω με το κιν μου κ με το tethering να μπαίνω απο laptop κλπ....

Απο τη μία έχω λοιπόν απεριόριστο Download με μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά με τέλη σύνδεσης ..."φωτιά"!, απο την αλλή 5GB download αλλά με mobile internet το οποιο στην ουσία μπορώ να έχω παντου....ακόμα κ στην παραλία το καλοκαίρι.....!

Τι πιστεύετε οτι είναι το καλύτερο...αλλά επίσης ήθελα να ρωτήσω η 4g ταχύτητα που προσφέρει η cosmote είναι τόσο γρήγορη όσο λένε...?Επίσης...η συνεχόμενη λειτουργία tethering....στο κιν είναι σωστη...για το κιν ,τη μπαταρια κλπ????

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια θα είναι τα τέλη...

Δίνει κ η wind Mobile Internet με 20 το μήνα κ δώρο το stick...άρα περίπου τα ίδια με την Cosmote....αλλά σαν εταιρίες...ποιά πιστεύετε η καλύτερη?

Δημοσ.

καλύτερα να έχεις όσο ιντερνετ θες και να μην αγχώνεσαι για το σερφάρισμα . 

αν θες μόνο double play hol και wind έχουν καλές προσφορές γύρω στα 23 ευρώ για 24 μήνες με wind Και 20 ευρώ για hol  12μήνο. Αν θες μόνο ιντερνετ η forthnet έχει με 15 ευρώ για 12μήνο

Δημοσ.

συγκρινουμε ασχετα πραγματα.αν θες μονο 5 gb πας σε stick.αν θες απεριοριστο κατεβασμα ανεβασμα πας σε adsl με οτι αυτο συνεπαγεται.δεν υπαρχουν ενδιαμεσα.

Δημοσ.

Τα 5γιγα ειναι ελαχιστα στη θεση σου θα κοιταζα κατι σε φτηνο adsl οπως της wind που σου δινειμε 20 ευρω ιντερνετ απεριοριστα σταθερα και 300 σε κινητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...