SavvasNavr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας παίδες. Σκέφτομαι να πάρω μια καινούργια οθόνη, οι απαιτήσεις μου είναι ψιλές και ψάχνω κάτι καλο και ποιοτικό μιας και τα ματια είναι αξια τις προσοχής μας. Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι να είναι 1920 x 1080 full hd μικρό ms και σίγουρα 120+ hz. θέλω να έχει αρκετά ζωντανά χρώματα και γενικά να είναι μιας καλής ποιότητας οθόνη. Έχω μια Gtx 770 ( Δεν θα με χαλούσε και το 3D δηλαδή) Τα λεφτά κυμαίνονται, δεν τα λυπάμαι, αλλα δεν θέλω και να τα χαραμίσω. Μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα σε δυο οθόνες με το γρήγορα ψάξιμο που έκανα. http://www.amazon.co.uk/BenQ-XL2411Z-inch-Gaming-Monitor/dp/B00HZF2JWA/ref=dp_ob_title_ce#productDetails και http://www.amazon.co.uk/Asus-VG248QE-24-inch-LED-Monitor/dp/B00B19T7QC/ref=pd_sim_sbs_computers_1?ie=UTF8&refRID=1G6RRKMG97YT0JWRKCYM Της BenQ δεν με ικανοποιεί στο θέμα τον Hz, αλλα ξέρω ότι είναι αξιες εμπιστοσύνης οι BenQ οθόνες. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2014 από SavvasNavr
SavvasNavr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Πόσο ψιλή, την θέλεις την οθόνη; Τι εννοείς ψιλή? Αν λες για τις ιντζές γύρω στις 24 γιατί για παραπάνω, πρέπει να ανεβεί η ανάλυση άρα και η τιμή!
savoukos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Aνάμεσα σε αυτές τις 2 πάρε την Asus.Εκτός αν ανέβεις στα λεφτά κ πάρα την καλύτερη benq
dyrer Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Φίλε Σάββα, θέλεις ψηλή ή ψιλή έχει διαφορά Φιλικά 1
savoukos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Φίλε Σάββα, θέλεις ψηλή ή ψιλή έχει διαφορά Φιλικά φιλικά δεν με λένε Σάββα . h benq BENQ XL2411T 24" έχει το ίδιο πάνελ π αυτό της asus.Απλά η asus έχει την δυνατότητα για το g-sync αν ποτέ σε ενδιαφέρει (για την benq δεν γνωρίζω)η XL2420T χάνει λίγο με την απεικόνιση με το lightboost με τα αντικείμενα στην οθόνη αλλά έχει καλύτερη απεικόνιση . για μένα αν βρείς την asus κοντά 300 χτύπα την.Αν την βρείς 330-350 πάρε την benq την 11τ.Αν την βρεις 350+ πάρε την 420 Τ.Απλά η βάση της Asus δεν κάνει τόσους παπάδες όσο της benq.Ελπίζω να σε βοήθησα.
Millennium Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Στον TS πήγαινε το Σάββας. Εγώ πάντως δε θα κολλούσα με τα hz και είναι και το θέμα με το TN.
SavvasNavr Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Φίλε Σάββα, θέλεις ψηλή ή ψιλή έχει διαφορά Φιλικά τώρα κατάλαβα, σκάλωμα. δεν έχω ιδιαίτερο θέμα, αλλα δη θέλω και ένα ματσούκι να πω την αλήθεια! Στον TS πήγαινε το Σάββας. Εγώ πάντως δε θα κολλούσα με τα hz και είναι και το θέμα με το TN. άρα τη προτείνεις?
Millennium Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μια καλή IPS με χαμηλό lag ή καμμιά Eizo Foris.
SavvasNavr Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μια καλή IPS με χαμηλό lag ή καμμιά Eizo Foris. Δεν έχεις να προτείνεις με κανένα συγκεκριμένο link η μοντέλο?
Millennium Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Eizo Foris FS2333 από εξωτερικό αν γίνεται (από fnatic shop δεν είναι διαθεσίμη τώρα).Σε 24'' (23.8) Dell U2414H.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα