agn0spt93 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Γεια σας, Υπάρχει κάποιος συνδρομητής στην HOL ο οποίος έχει ANNEX-M τύπο γραμμής; Χρειάζομαι παραπάνω ταχύτητα στο upload απ' τα 923 kbps που είμαι συνέχεια. Έχω καλέσει στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά όταν ρωτάω κάτι τέτοιο μου προτείνουν VDSL γραμμή. Οι περισσότεροι στην εξυπηρέτηση με το που ακούν για ANNEX-M δεν ξέρουν τι είναι. Κάλυψη για VDSL δεν υπάρχει στην περιοχή μου. Σας ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 δεν δινουν ολοι οι παροχοι annex m.ξερω οτι δινει η on και η forthnet στην παρουσα φαση.βεβαια ειναι μεχρι 2 mbit upload γιατι μπορει να μην τα πιασεις ποτε τα 2 Mbit.ειμαι σε annex m και εχω 1400upload.ισως να επαιζα και καλυτερα αν μπορουσα να φτιαξω και την καθετη μου.αλλιως ναι πας vdsl.το annex m το πληρωνεις και μερικες φορες βγαινει οσο το vdsl.
agn0spt93 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλημέρα, Για την Forthnet το γνωρίζω πως δίνει ANNEX-M. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Η Hol 9 margin με fast δεν δινει ενω τοσο καιρο δεν εδινε καν 9 αρι profile ουτε και fast και θα δωσει annex m?αμα ειναι να το χρεωσει βεβαια θα δωσει.συν οτι η χρεωση του annex m βγαινει σχεδον οσο του vdsl.
agn0spt93 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Κατάλαβα. Στην Forthnet είναι δωρεάν πάντως απ' ότι έχω μάθει.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Κατάλαβα. Στην Forthnet είναι δωρεάν πάντως απ' ότι έχω μάθει. οχι ακριβως.στην ουσια δεν πληρωνεις το annex m στην forthnet αλλα για να εχεις annex m πρεπει να εχεις static.οποτε η static ειναι +8 ευρω.οποτε αν δεν εχεις static θα πρεπει να πληρωσεις 8 ευρω και μετα ζητας annex m.ενα και το αυτο κατα καποιο τροπο.εκτος αν πληρωνες ηδη για static οποτε ναι εκει ειναι δωρεαν τοτε. και επειδη πολλοι ρωτανε και λενε πρεπει να εχεις static για να εχεις annex m?στην πραξη οχι δεν χρειαζεται απλα στην forthnet το εχουν κανει ετσι.
lightheartgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Εγώ έχω HOL και χθες τους πήρα τηλέφωνο και μου κατέβασαν το snr στο 9 και μου γύρισαν την γραμμή σε ANNEX M. Πλεον έχω 1.7 Mbps upload! Και με το Netgear dgn3500 έχω κατεβάσει και το snr στο 6. Data Rate: 17.395 Mbs 1.687 Mbs Attainable Rate: 15.896 Mbs 1.868 Mbs Previous Rate: 17.489 Mbs 1.687 Mbs Profile SNR: 9.0 dB 9.0 dB Reported SNR: 9.0 dB 9.5 dB SNR Delta: -3.0 dB 0.0 dB Actual SNR: 6.0 dB 9.5 dB Line Attenuation: 26.1 dB 12.1 dB Signal Attenuation: 23.5 dB 12.1 dB Power: 19.6 dBm 12.5 dBm Interleaving Delay: 7 ms 4 ms Interleaving Depth: 64 bits 4 bits Inpulse Noise Protection: 2 frames 5 frames 1
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 αν μπορουσες και στο Upload να το κατεβασεις θα πετυχαινες και 2 Mbit upload.
djsoman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα σας.Κανοντας ερευνα βρηκα αυτο το ποστ. Λοιπον παιδια εχω 24αρα οτε και ρουτερ το thomson tg585 v7 και τυπο dsl annex m g992.5. Eχω προβλημα με τις ταχυτητες και με ενδιαφερει πολυ να ανεβασω οσο το δυνατον περισσοτερο το upload speed απο 0.8 -0.87(download 15) που ειναι κολλημενο τωρα. Δυστηχως στην περιοχη μου vdsl εχει μονο ο οτε μονοπωλιο και τα λεφτα που ζηταει δε μπορω να τα διαθεσω. Εχω παρει 3 φορες την τεχνικη υποστηριξη για να μου ριξουν το sn margin και δεν καταλαβαινουν τι τους λεω οταν λεω να το κλειδωσουν στο 9 τη μια εκαναν reboot απο τη μερια τους το ριξαν εμεινε 2 ωρες και μετα ανεβηκε τη δευτερη παλι μου ειπαν θα το κοιταξουν (μεχρι και μηνυμα μου εστειλαν οτι αποκατασταθηκε το τεχνικο θεμα σας μπλα μπλα) εμεινε λιγακι απο οταν τους πηρα και παλι ανεβηκε στο 11 και πανω και μεχρι στιγμης μαλλον το κλειδωσαν στο 11 με 12. Μαλιστα μολις εκαναν reboot και το margin ηταν στα 8.5 9 η ταχυτητα μου ανεβαινε αρκετα και χτυπαγε 19 και. Στις 20 ληγει το συμβολαιο μου με τον οτε και σκεφτομαι να παω hol και να παρω και το ρουτερ netgear dgn2200 να πειραματιστω με το margin και οπως λετε και να το κατεβασουν και απο τη hol. Θα εχω καλυτερο upload; Το ξερω οτι χωρις vdsl δε μπορω να χω μεγαλο upload αλλα θελω να το ανεβασω στα 950 με 1 η και παραπανω αν γινεται γιατι εφοσον ειμαι σε ΑΝΝΕΧΜ και ειναι και το ρουτερ ειμαι πολυ χαμηλα ετσι; Παρακατω σας παραθετω τα στοιχεια απο το ρουτερ μου. Uptime: 0 days, 0:14:51 DSL Type: G.992.5 Annex M US 60 Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.833 / 20.468 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.022 / 17.857 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,0 / 7,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 23,5 / 12,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 833 CRC Errors (Up/Down): 0 / 4 HEC Errors (Up/Down): 228.154 / 4 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2014 από djsoman
BritGreek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εγώ σήμερα ενεργοποιήθηκα και ζήτησα κατευθείαν Annex M. Το δέχτηκαν, το έκαναν, αλλά το upload μου απλά πλησίασε το 1Mbit, λόγω της απόστασης από το DSLAM (Κλειδώνω στα 10). Στο ρούτερ μου δεν φαίνεται ότι είμαι σε Annex M, αλλά έχω καλέσει 2 φορές και μου επιβεβαίωσαν ότι ανεξάρτητα με το τι γράφει το ρούτερ, είμαι σε Annex M. Μου εξήγησαν ότι ισχύει ότι και στο down, δηλαδή και το up είναι έως 2Mbit, ανάλογα με την απόσταση. Ισχύει αυτό;
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Εγώ σήμερα ενεργοποιήθηκα και ζήτησα κατευθείαν Annex M. Το δέχτηκαν, το έκαναν, αλλά το upload μου απλά πλησίασε το 1Mbit, λόγω της απόστασης από το DSLAM (Κλειδώνω στα 10). Στο ρούτερ μου δεν φαίνεται ότι είμαι σε Annex M, αλλά έχω καλέσει 2 φορές και μου επιβεβαίωσαν ότι ανεξάρτητα με το τι γράφει το ρούτερ, είμαι σε Annex M. Μου εξήγησαν ότι ισχύει ότι και στο down, δηλαδή και το up είναι έως 2Mbit, ανάλογα με την απόσταση. Ισχύει αυτό; ναι.οτι σου βαζουν annex m δεν σημαινει οτι θα φτασεις στα 2 mbit.ειναι μεχρι 2 mbit.εγω πχ εχω 1400 περιπου.εξαρτατε και τι Profile σου βαζουν λογικα και δεν ξερω αν στο Profile που ειναι 6 το Margin σου βαζουν και 6 στο upload ή αν ειναι μονο για το download.δεν ξερω καν τι margin βαζει η Hol στο annex m
GamerX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, οπως ολοι ετσι και γω θελω να αυξησω το upload μου. εχω adsl2+ forthnet, παρολο που μενω σε χωριο και αρκετα χιλιομετρα μακρια απο το κεντρο εχω 0.86 upload. Για Vdsl δν το συζητω, οποτε τι να κανω?? Αυτο το statik ip θα μου αυξησει τουλαχιστον μεχρι 1.60 upload? εχω και fast path στο profil αν βοηθαει αυτο καθολου. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2014 από GamerX
arkanovios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Btw, να ενημερώσω πως εγώ σε περιοχή εκτός Κατερίνης και καινούρια γραμμή forthnet, είχα Annex-M από την πρώτη στιγμή, δεν είχα στατική ip και φυσικά δεν πλήρωνα τίποτα παραπάνω. Το D/L ήταν στα 13-14Mbps και το U/L ήταν στα 2Mbps. Όλα αυτά περίπου ένα χρόνο πριν. Τώρα που γύρισα ξανά Θεσσαλονίκη, θα το ζητήσω από HOL να δω τι θα μου πουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα