Προς το περιεχόμενο

κουτι m-atx

DragongavalasV2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας !
ψαχνω για ενα κουτι m-atx που ν χωραει ενα μονο και ενα διπλο ψυγειο υδροψυξης τουλαχιστον και να χωραει την 6990 μου (30 cm μηκος)

επισης να εχει και ωραια εμφανηση !

εχω ξεμεινει απο ιδεες οποτε ειπα να συμβουλευτω το φορουμ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζητάς πάρα πολλά απο ένα matx κουτί. Και άντε..το μονό ψυγείο κάπου το βολεύεις. Αλλά το διπλό? Και ειδικά αν υπάρχουν και παρελκώμενα (αντλίες, tank κλπ)?

Εντωμεταξύ, επειδή σε τέτοια "ιδιαίτερα" setups παίζει ακρίβεια εκατοστού, πρέπει τα ψυγεία να τα έχεις προγραμματίσει απο πριν με βάση το ακριβές μήκος/πλάτος/ύψος. Μπορεί το ένα φερειπειν έστω και με πατέντα να μπαίνει αλλά ένα άλλο παρόμοιο να μην μπαίνει με καμμία δύναμη.

Γνώμη μου είναι, να πάρεις ένα τηλ στο http://www.eworld.com.gr/ και να ρώτήσεις εκεί . Αν δεν ξέρουν εκεί..δεν ξέρει κανείς.

Cube και 2 ψυγεια για Matx ειναι λιγο δυσκολο..Εκτος αν τα ψυγεια που θα βαλεις ειναι της alphacool (30mm) που για εμενα ειναι δωρο αδωρο..

το μεγαλο ψυγειο ειναι 5.8 και το μικρο ειναι 4.4 εκατοστα πλατος. το phenom απλα το αγαπω αλλα ειναι πολυ μικρο δεν εχει παραθυρο και εχει λιγα 5.25 :| το σιγκεκριμενο silencio δεν μαρεσει γιατι ειναι καπως φθηνο αν και για τα λεφτα του προσφερει πολλα στειλε μου και αλλα micro tower αν μπορεις γιατι τωρα το ανακαλυψα αυτο το ειδος :confused:

Μιλας για 58mm παχος?? Αν ειναι ετσι θα παει στα 83mm μαζι με τα φανακια και δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις cube που να χωραει τετοιο πραγμα μεσα...Σε Phenom M-Itx εχω βαλει μεχρι 38mm ψυγειο μπροστα και 38mm πισω και πραγματικα ειναι στο οριο (ασε που δουλευεται δυσκολα...Σκεψου μηπως πας σε κανα mid tower καλυτερα.

Ε αρα αφου σκεφτεσαι να βαλεις 360mm ψυγειο γιατι εξαρχης κοιτας για μικρο κουτι?? Πηγαινε κατευθειαν σε mid/full tower για να μην το μετανιωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...