ksideras Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 καλησπερα στην παρεα πριν λιγο μου crasharan τα 8.1 και μου εβγαλε μια πρασινη οθονη με γκρι γραμμες πρωτη φορα στα 7ρια δεν το ειχα ποτε αυτο ξερετε σε τι ωφιλεται? ευχαρηστω για τον χρονο σας
ksideras Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 εχω τον amd a10 5800k και απο το 3.8 ειναι στα 4.2 το μονο που εχω κανει ηταν να κατεβασω στα fan τα rpms. και κατι που παρατηρησα χθεσ η cpu ειχε σε ρευμα 0.9 και σημερα το πρωη ηταν 1.1+ γιατι αυτο?
ksideras Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 αααα μαλιστα θα πρεπει να ανησυχω? δεν ειναι στο auto τα ρευματα για να το ανεβασω επρεπε να μπει στο manual οποτε γιατι τα κανει αυτα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μάλλον δεν έχεις ενεργοποιημένο το Load Line Calibration που κρατάει το ρεύμα σταθερό, ποια μητρική έχεις ;
ksideras Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=H550gcelR_I αυτο επαθα και εγω οπως στο βιντεο
greek85 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ιδιο προβλημα παρουσιαστηκε και στα δικα μου windows 8.1 με τη διαφορα οτι σε μενα ηταν μαυρη η οθονη και ειχε και αυτο το σχεδιο με τις γραμμες, τι μπορει να φταιει?
greek85 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 σημερα μου το εκανε και παλι, ειναι προβλημα των windows 8.1 ? προκειται να λυθει με καποιο upadte?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα