Προς το περιεχόμενο

Λεπτομέριες για το autoboost

DJTAKIS_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω στις ιδιότητες του υπολογιστή, κάτω απο την αξιολόγηση των windows και στην γραμμή επεξεργαστής δεν θα έπρεπε να γράφει στην δεύτερη τιμή την ταχύτητα του boost που έχω αυτή την στιγμή?? Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα??

post-135849-0-20555200-1396562516_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο laptop που είχα πριν το πουλήσω και φτιάξω το συγκεκριμένο σταθερό μου το έδειχνε. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή να περάσω τίποτα για να το βλέπω εκεί?

Ιντελ ειχες εκει? Δεν νομιζω να μπορει να το δειξει γιατι απλα διαβαζει το ονομα του επεξεργαστη, δεν υπαρχει real time detection απο οτι ξερω. Στους amd γινεται να το δειξει ομως νομιζω.

Ναι είχα intel και δίπλα από την πρώτη τιμή έδειχνε το autoboost του επεξεργαστή! Επίσης είναι ενεργοποιημένο από μόνο του ή πρέπει να το ενεργοποιήσω από κάπου??

Καλα με μπερδεψες εσυ, δεν το εχεις ειδη ενεργοποιημενο? Οπως και να εχει ειμαι 99% σιγουρος οτι με ιντελ επεξεργαστη κανονικα δεν μπορεις να δεις το οβερκλοκ εκει στις ιδιοτητες. Εκτως και αν υπαρχει καποιο σκριπτ/hack το οποιο πρεπει να ψαξεις να βρεις..

Πανε στο bios να δεις το turbo mode αν ειναι ενεργοποιημενο η οχι.

Σελίδα 3-17 του manual,

Intel Turbo Boost

Enables or disables the Intel® Turbo Boost. This item appears when the installed CPU supports this function.

[Enabled] Enables this function to boost CPU performance automatically above rated specifications when system request the highest performance state.

[Disabled] Disables this function.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...