Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σημερα εκανα recovery το laptop μου το δευτερο που εχω κατω στην υπογραφη. Το προβλημα ειναι οτι εχει μαγκωσει το ποντικη και πληκτρολογιο μαζι ενω εκανε ενημερωσεις HP μεσω του hp support assistant ξανφικα βλεπω την οθονη διπλη τριπλη και τετραπλη με κατι γραμμες κατα κορυφες.

Περιμενω μπας και γινει επαννεκινηση τιποτα. Πατησα το κουμπι για να κλεισει τιποτα. Εβγαλα την μπαταρια και το συνδεσα με το ρευμα και ξεκιναει. Θα ηθελα να μαθω προς τι εγινε αυτο το προβλημα υπαρχει τροπος αντιμετοπισεις του ; Αν ναι τοτε πως ;

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι εχει μαγκωσει το ποντικη και πληκτρολογιο μαζι

Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα αυτό?

Δημοσ.

Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα αυτό?

Καλημερα φιλε μου ενωω οτι δεν δουλευει ουτε το ποντικη ουτε το πληκτρολογιο

Δημοσ.

Το πρόβλημα ειναι δηλαδη οτι δεν μπαίνει στα window ή δεν ανάβει καν ?

Οπως ειπα και παραπανω εκανα τις διαδικασιες που αναφερα. Δεν αναβε και δεν ξερω τον λογο και φοβαμαι επισης μου εμφανισε την επιφανεια εργασιας σε τετραπλα κατακοριφες γραμμες ετσι περιπου:

multiple+windows.jpg

η εικονα ειναι τυχαια απο το ιντερνετ απλος την ποστάρω για να εξηγησω πιο αναλυτικα το προβλημα.

Μετα μαυρισε η οθονη καθως εβγαλα την μπαταρια αφου πατουσα το κουμπι και δεν εκλινε. Μετα ηρθε στα λογικα του ομως φοβαμαι δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο. Μαλλον καποιο υλικο θα συγκρουστηκε με ενα αλλο ή κανενα συρμα απο οσο μου ειπαν απο το καταστημα που το αγορασα και γι αυτο εγινε αυτο ομως τωρα τι κανω για να μην ξανα επαναληπει ;

Δημοσ.

Αυτο στο κάνει μονο οταν παει να μπει στα windows η και πιο πριν οταν ανοίγει το laptop , επισης δες αν μπορεις να μπεις σε safe mode ?

Δημοσ.

Αυτο στο κάνει μονο οταν παει να μπει στα windows η και πιο πριν οταν ανοίγει το laptop , επισης δες αν μπορεις να μπεις σε safe mode ?

Τελικα λυθηκε το θεμα εκανα αναβαθμιση τους drivers της AMD (καρτας γραφικων) και ολα μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...