Rib21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Τόσο καιρό βλέπω όλα αυτά τα animation στην τηλεόραση και πραγματικά απορούσα πώς φτιάχνονται!!θέλω λοιπόν με κάποιο τρόπο να δω πως δημιουργούνται με τι γλώσσα προγραμματισμού και τέτοια!!!επίσης κάποιο υποτυπώδες προγραμματάκι να δουλέψω λίγο επάνω όχι κάτι σπουδαίο!!πάντως να ξεκαθαρίσω πως δεν ξέρω προγραμματισμό και αν έπρεπε να μάθω κάτι πριν να μου πείτε!!. Ευχαριστώ προκαταβολικά
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Το «αυτά τα ανιμάτιον» όλους εμάς που δεν τα είδαμε μαζί σου δεν μας λέει κάτι,υπάρχουν πολλών ειδών ανιμάτιον,δώσε ένα παράδειγμα να σου πούνε τι πρέπει να μάθεις.
Rib21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ,ειδη υπάρχουν??
zynif Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Αν εννοείς 3d animations τότε αυτά γίνονται με χρήση ειδικών προγραμμάτων όπως maya,max,softimage,blender
seedrr Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το κατ' εξοχήν πρόγραμμα animation για 2Δ ειναι το flash Pro. Εχει ολα τα εργαλεια για να κανεις μια ολοκληρη ταινία . Βεβαια ειναι λιγο δυσκολο να το μαθεις και εξαρτατε απο το υποβα8ρο γνωσεων που διαθετεις . Απο εκει και περα πρεπει αρχικα να εχεις ξεκαθαρισει με ποιο ειδος animation θελεις να ασχοληθεις . Προτεινω να αρχισεις το ψαξιμο στο google για να παρεις τις πληροφοριες που χρειαζεσαι.
Rib21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δεν θέλω να φτιάξω Την συνέχεια του Μπομπ σφουγγαρακι απλά αρχή κάτι πολύ απλό και μετά βλέπουμε αν πήγαινει Καλά!!!έχω υπομονή να ασχοληθώ και 1 χρόνο και παραπάνω εννοείται!!
seedrr Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Κατέβασε τότε το flash pro Στην δοκιμαστική του εκδοση για να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα