Rib21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Λοιπόν παιδιά ψάχνω με κάποιο τρόπο να φτιάξω ένα plugin για το minecraft!!ψάχνω ή ένα ελληνικό tutorial με ότι πρόγραμμα να είναι ή ένα ξένο απλά να είναι με notepad++ που γίνεται να φτιάξεις plugin!!να σας πω ότι είμαι τελείως άσχετος από προγραμματισμό και εάν πρέπει να μάθω κάποια πράγματα πριν φτιάξω αυτό που θέλω όπως κάποια βασικά είμαι ευπρόσδεκτος σε κάθε γνώμη!!δεν με νοιάζει αγγλικά ή ελληνικά αλλά προτιμώ ελληνικά ή κατανοητά αγγλικά όχι περίεργη προφορά σε βιντεάκια άμα είναι Κάποιος να κλείσει το θέμα δεν με ενδιαφέρει ποια βρήκα λύση
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Λοιπόν παιδιά ψάχνω με κάποιο τρόπο να φτιάξω ένα plugin για το minecraft!!ψάχνω ή ένα ελληνικό tutorial με ότι πρόγραμμα να είναι ή ένα ξένο απλά να είναι με notepad++ που γίνεται να φτιάξεις plugin!!να σας πω ότι είμαι τελείως άσχετος από προγραμματισμό και εάν πρέπει να μάθω κάποια πράγματα πριν φτιάξω αυτό που θέλω όπως κάποια βασικά είμαι ευπρόσδεκτος σε κάθε γνώμη!!δεν με νοιάζει αγγλικά ή ελληνικά αλλά προτιμώ ελληνικά ή κατανοητά αγγλικά όχι περίεργη προφορά σε βιντεάκια άμα είναι Κάποιος να κλείσει το θέμα δεν με ενδιαφέρει ποια βρήκα λύση πια* 1
Dj Kos Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 http://www.youtube.com/djkosgamer ! ssupport εδώ κάνοντας 1 sub Μπες Bukkit και "βρεσς" ότι θες αλλιώς επικοινώνησε με τον "νικογραματικο" του zeroland
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα