XPHSTOS_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Το ερώτημα μου είναι εν μέρη software based αλλά κυρίως os based γιαυτό και είπα να το βάλω εδώ.Θέλω να δημιουργήσω μια διεργασία στα Windows με σκοπό να ξεκινά με το που ανοίγει ο Η/Υ και όταν διακόπτετε να προσπαθεί να την επαναφέρει.Για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ:Τρέχω τον Deluge σαν torrent client o οποίος τρέχει σαν service το Daemon (πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί το κάνει, αν κάποιος μου εξηγήσει και αυτό θα είμαι πολύ χαρούμενος).Το συγκεκριμένο service κατά την διάρκεια της ημέρας θα "κρεμάσει" 2-3 φορές...Δεν έχω παρατηρήσει αν το κάνει μετά από συγκεκριμένη διεργασία. π.χ. Το βράδυ θα πέσω για ύπνο και το πρωί που θα έχω ξυπνήσει θα έχει κλείσει, αφού πρώτα όμως έχει κατεβάσει τα αρχεία από τον RSS crawler. (YaRSS2)Στην αρχή υπέθεσα ότι θα φταίει αυτό...Αλλά μετά παρατήρησα ότι ακόμη και όταν γυρνώ το βράδυ στο σπίτι και ενώ δεν έχει κατεβάσει τίποτα καινούργιο το service κλείνει!Στα forum τους έψαξα και οι περισσότεροι λένε αυτό, να το κάνω διεργασία των windows, να ξεκινά μαζί με τα Windows και να κάνει restart όταν "κρεμάει".Οπότε, γενικά σαν απορία, πως μπορούμε να δημιουργήσουμε διεργασίες των windows?Το λειτουργικό μου είναι Windows 8 Pro. Ευχαριστώ!
rfc Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Απο dos με την εντολη sc create ονομα υπηρεσιας και την βαζεις αυτοματη και της δηλωνεις το path του αρχειου που θες να τρεχεις
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Γιατί δεν δοκιμάζεις και κάποιον άλλο client; Εγώ έχω το utorrent και έχω δοκιμάσει με επιτυχία και το qbit. Και τα δύο υποστηρίζουν rss και δεν μου έχουν κρεμάσει ποτέ. 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Το QBittorent είχα, αλλά είχα ένα θέμα με τα settings... μετά από restart έχανε τα settings μαζί με τα RSS settings... Δεν βρήκα βοήθεια και στα forum... Για λίγο διάστημα είχα backup με τα settings και τα περνούσα χειροκίνητα. Ευτυχώς που κάνω restart μια φορά το μήνα...Επίσης με χαλάει λίγο το UI στο QBittorent, τα εικονίδια... αυτό είναι προσωπικό βίτσιο.Παρατηρούσα επίσης, ότι δεν έκανε upload... με τον Deluge τo upload δουλεύει άψογα!Με τα τις ίδιες ρυθμίσεις/πόρτες ανοικτές κτλπ.Το uTorrent δεν μου αρέσει καθόλου.Ειδικά οι νέες εκδόσεις... μες στα ads είναι.Δούλευα για αρκετό καιρό την 1.8.3 αλλά κάποιοι trackers δεν το υποστηρίζουν πλέον.Πέρασα και από το TIXATI, το οποίο μου άρεσε αλλά δεν μπόρεσα να ρυθμίσω τα RSS και να δουλεύουν... :/
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Το ut όντως έχει πολλά ads αλλά τα περισσότερα τα αποεπιλέγεις κατά την εγκατάσταση. Αυτό που μένει είναι τα offers το οποίο και αυτό απενεργοποιείται από advanced settings, κάνοντας αναζήτηση για offer και κάνοντας τα false όλα. Μετά το interface είναι καθαρό. Εγώ χρησιμοποιώ την 3.1.3 b27207 από filehippo κατεβασμένη γιατί στο site του ut δεν υπάρχουν οι παλαιότερες εκδόσεις. Αυτή η έκδοση είναι η τελευταία πριν βάλουν τα offers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα