xristoforos89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια. Φιλος ψαχνει κινεζικο κινητο μεχρι 150ευρω. Τον ενδιαφερει 4.5'' οθονη και ανω και κοιταζει πιο πολυ τα χαρακτηριστικα (πυρηνες, ραμ) παρα την αναλυση την οθονης (μην με ρωτατε γιατι δεν θελει καλη οθονη, την ιδια απορια εχω και εγω). Αν μπορειτε προτεινετε μου καμια κινεζοπαντοφλα απο καποιο αξιοπιστο ιντερνετομαγαζο απο οπουδηποτε στον κοσμο (αρκει να μην πληρωσουμε τα διπλασια λογω τελωνειου). Ευχαριστω.
makfil Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Από τα "επώνυμα" κινέζικα, στην κατηγορία αυτή, ξεχωρίζουν τα Lenovo S650, ZTE V967S, THL T5S και μπορείς να τα βρεις στα γνωστά Minideal.net, To2c.com και άλλα. Μπορείς να τους ζητήσεις να το στείλουν σαν "δώρο", με χαμηλότερη αξία κλπ καθώς και να έχει ελληνικά και root, αν θέλεις. Περισσότερα θα διαβάσεις στα αντίστοιχα νήματα στο myphone.
geekas Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Με 30 ευρώ (189 το έχει η WIND) πάνω μπορείς να πας στο Moto G που είναι ένα θαυμάσιο τηλέφωνο και θα έχεις και την εγγύηση σου, ποιος ο λόγος για Κινέζικο;
makfil Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Η προσφορά που αναφέρεις αφορά σε δέσμευση με συμβόλαιο, όταν στην εποχή που ζούμε έχει αποδειχθεί ότι η μόνη λύση που συμφέρει είναι το καρτοκινητό και με ένα κινητό που αγοράζεις μόνος σου διαλέγεις, σε κάθε περίοδο, την εταιρεία που προσφέρει περισσότερα, ανάλογα με τις ανάγκες σου.
morby Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Η προσφορά που αναφέρεις αφορά σε δέσμευση με συμβόλαιο, όταν στην εποχή που ζούμε έχει αποδειχθεί ότι η μόνη λύση που συμφέρει είναι το καρτοκινητό και με ένα κινητό που αγοράζεις μόνος σου διαλέγεις, σε κάθε περίοδο, την εταιρεία που προσφέρει περισσότερα, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Και εγώ θεωρώ το Moto G κορυφαία λύση, αλλά 189 κάνει συσκευή όχι με συμβόλαιο, μπορείς να το δεις εδώ http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=646, με συμβόλαιο το δίνουν δωρεάν.
makfil Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δωρεάν με συμβόλαιο που θα έχει πάγιο πάνω από 60€. Εν πάση περιπτώσει, καθένας αποφασίζει με τα προσωπικά του κριτήρια και απαιτήσεις. Πάντως, επιμένω ότι τα καρτοκινητά είναι η φτηνότερη πλέον λύση για την επικοινωνία μας.
xristoforos89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Με 30 ευρώ (189 το έχει η WIND) πάνω μπορείς να πας στο Moto G που είναι ένα θαυμάσιο τηλέφωνο και θα έχεις και την εγγύηση σου, ποιος ο λόγος για Κινέζικο; Δεν αντιλεγω οτι το moto g ειναι κινηταρα (επαιζε και φθηνοτερα βεβαια στο αμαζον) αλλα μου ειπε περι κινεζικου, οποτε θα κοιταξω για κατι τετοιο. Οσον αφορα τα Minideal.net, To2c.com εχετε καποιο να προτεινετε απο εκει περα; Επισης θα εχουν καποιο θεμα με το ελληνικο/κυπριακο δικτυο ή θα δεχονται καθε καρτα μεσα;
makfil Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Σου πρότεινα 3 κινητά που μπορείς να αγοράσεις από τα συγκεκριμένα καταστήματα, που θεωρώ ότι είναι τα καλλίτερα "επώνυμα" αυτή την περίοδο (και δίκαρτα). Εάν διαβάσεις τα αντίστοιχα νήματα στο myphone, θα καταλάβεις για τι κινητά μιλάμε καθώς και για τις δυνατότητες που έχουν. 1
kataramenos32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Απο κινεζιες παντως εγω θα χτυπουσα αυτο http://www.minideal.net/inew-v3-ultrathin-smartphone-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg.htmlστα 130€
adi32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Mε 110ε παιρνεις το s650 και εισαι ησυχος Χωρις κανενα πειραγμα και root Οι εφαρμογες πανε στην sdΠολυ φωτεινη οθονητο gps αριστοLed ειδοποιησεωνwifi αριστο2 κανονικες SIMΧαμηλο SARΚαλες φωτοΦοβερη τιμη Αναγνωρισμενη μαρκα Απο το minideal σε 12-15 μερες ειναι σπιτι σου με δωρο θηκη και προστασια 1
jmallen3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εγώ προτείνω ότι και στον άλλο φίλο που ψάχνει παρόμοιο, το Xiaomi Red Rice: http://www.insomnia.gr/topic/524172-αγορά-κινεζικού-smartphones/?p=53100081 1
xristoforos89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Mε 110ε παιρνεις το s650 και εισαι ησυχος Χωρις κανενα πειραγμα και root Οι εφαρμογες πανε στην sd Πολυ φωτεινη οθονη το gps αριστο Led ειδοποιησεων wifi αριστο 2 κανονικες SIM Χαμηλο SAR Καλες φωτο Φοβερη τιμη Αναγνωρισμενη μαρκα Απο το minideal σε 12-15 μερες ειναι σπιτι σου με δωρο θηκη και προστασια Να φανταστω οτι παροτι ειναι λενοβο, εγγυηση απο την μαμα εταιρια ουτε καν ετσι;
doctorkostis Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Huawei Honor 3c - Xiaomi Hongmi. Οποιο του αρεσει περισσοτερο. Εχω δουλεψει το δευτερο για λιγο και ειναι εξαιρετικο σε ολα του. Εχω αγορασει 3 τηλεφωνα απο minideal χωρις παραπονο.
adi32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Να φανταστω οτι παροτι ειναι λενοβο, εγγυηση απο την μαμα εταιρια ουτε καν ετσι;Ακριβώς εγγύηση μόνο από Κίνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα