Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Φιλος ψαχνει κινεζικο κινητο μεχρι 150ευρω.

Τον ενδιαφερει 4.5'' οθονη και ανω και κοιταζει πιο πολυ τα χαρακτηριστικα (πυρηνες, ραμ) παρα την αναλυση την οθονης (μην με ρωτατε γιατι δεν θελει καλη οθονη, την ιδια απορια εχω και εγω).

Αν μπορειτε προτεινετε μου καμια κινεζοπαντοφλα απο καποιο αξιοπιστο ιντερνετομαγαζο απο οπουδηποτε στον κοσμο (αρκει να μην πληρωσουμε τα διπλασια λογω τελωνειου).

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Από τα "επώνυμα" κινέζικα, στην κατηγορία αυτή, ξεχωρίζουν τα Lenovo S650, ZTE V967S, THL T5S και μπορείς να τα βρεις στα γνωστά Minideal.net, To2c.com και άλλα. Μπορείς να τους ζητήσεις να το στείλουν σαν "δώρο", με χαμηλότερη αξία κλπ καθώς και να έχει ελληνικά και root, αν θέλεις.

Περισσότερα θα διαβάσεις στα αντίστοιχα νήματα στο myphone.

Δημοσ.

Με 30 ευρώ (189 το έχει η WIND) πάνω μπορείς να πας στο Moto G που είναι ένα θαυμάσιο τηλέφωνο και θα έχεις και την εγγύηση σου, ποιος ο λόγος για Κινέζικο;

Δημοσ.

Η προσφορά που αναφέρεις αφορά σε δέσμευση με συμβόλαιο, όταν στην εποχή που ζούμε έχει αποδειχθεί ότι η μόνη λύση που συμφέρει είναι το καρτοκινητό και με ένα κινητό που αγοράζεις μόνος σου διαλέγεις, σε κάθε περίοδο, την εταιρεία που προσφέρει περισσότερα, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Δημοσ.

Η προσφορά που αναφέρεις αφορά σε δέσμευση με συμβόλαιο, όταν στην εποχή που ζούμε έχει αποδειχθεί ότι η μόνη λύση που συμφέρει είναι το καρτοκινητό και με ένα κινητό που αγοράζεις μόνος σου διαλέγεις, σε κάθε περίοδο, την εταιρεία που προσφέρει περισσότερα, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Και εγώ θεωρώ το Moto G κορυφαία λύση, αλλά 189 κάνει συσκευή όχι με συμβόλαιο, μπορείς να το δεις εδώ http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=646, με συμβόλαιο το δίνουν δωρεάν.

Δημοσ.

Δωρεάν με συμβόλαιο που θα έχει πάγιο πάνω από 60€.

Εν πάση περιπτώσει, καθένας αποφασίζει με τα προσωπικά του κριτήρια και απαιτήσεις.

Πάντως, επιμένω ότι τα καρτοκινητά είναι η φτηνότερη πλέον λύση για την επικοινωνία μας.

Δημοσ.

Με 30 ευρώ (189 το έχει η WIND) πάνω μπορείς να πας στο Moto G που είναι ένα θαυμάσιο τηλέφωνο και θα έχεις και την εγγύηση σου, ποιος ο λόγος για Κινέζικο;

Δεν αντιλεγω οτι το moto g ειναι κινηταρα (επαιζε και φθηνοτερα βεβαια στο αμαζον) αλλα μου ειπε περι κινεζικου, οποτε θα κοιταξω για κατι τετοιο.

Οσον αφορα τα Minideal.net, To2c.com εχετε καποιο να προτεινετε απο εκει περα;

Επισης θα εχουν καποιο θεμα με το ελληνικο/κυπριακο δικτυο ή θα δεχονται καθε καρτα μεσα;

Δημοσ.

Σου πρότεινα 3 κινητά που μπορείς να αγοράσεις από τα συγκεκριμένα καταστήματα, που θεωρώ ότι είναι τα καλλίτερα "επώνυμα" αυτή την περίοδο (και δίκαρτα).

Εάν διαβάσεις τα αντίστοιχα νήματα στο myphone, θα καταλάβεις για τι κινητά μιλάμε καθώς και για τις δυνατότητες που έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Mε 110ε παιρνεις το s650 και εισαι ησυχος

Χωρις κανενα πειραγμα και root

Οι εφαρμογες πανε στην sd
Πολυ φωτεινη οθονη
το gps αριστο
Led ειδοποιησεων
wifi αριστο
2 κανονικες SIM
Χαμηλο SAR
Καλες φωτο
Φοβερη τιμη

Αναγνωρισμενη μαρκα

Απο το minideal σε 12-15 μερες ειναι σπιτι σου με δωρο θηκη και προστασια

• Like 1
Δημοσ.

Mε 110ε παιρνεις το s650 και εισαι ησυχος

Χωρις κανενα πειραγμα και root

Οι εφαρμογες πανε στην sd

Πολυ φωτεινη οθονη

το gps αριστο

Led ειδοποιησεων

wifi αριστο

2 κανονικες SIM

Χαμηλο SAR

Καλες φωτο

Φοβερη τιμη

Αναγνωρισμενη μαρκα

Απο το minideal σε 12-15 μερες ειναι σπιτι σου με δωρο θηκη και προστασια

Να φανταστω οτι παροτι ειναι λενοβο, εγγυηση απο την μαμα εταιρια ουτε καν ετσι;

Δημοσ.

Huawei Honor 3c - Xiaomi Hongmi. Οποιο του αρεσει περισσοτερο.

Εχω δουλεψει το δευτερο για λιγο και ειναι εξαιρετικο σε ολα του. Εχω αγορασει 3 τηλεφωνα απο minideal χωρις παραπονο.

Δημοσ.

Να φανταστω οτι παροτι ειναι λενοβο, εγγυηση απο την μαμα εταιρια ουτε καν ετσι;

Ακριβώς εγγύηση μόνο από Κίνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...