tralalo Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Πριν μερικές μέρες, κατέβαζα κάτι από το utorrent κι ήθελα να πειράξω τα setting ως γνωστός hacker που είμαι... Κι τι έκανα λοιπών; Από εκεί που κατέβαζα με 600 kb/s έβαλα ένα τυχαίο πορτ κι τώρα κατεβάζω με 50 kb/s... Έψαξα στο νετ πως να το διορθώσω μα, τίποτα... Έχει κανένας καμία συμβουλή να μου κάνει γιατί είμαι έτυμος να σκάσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
jim_p Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αλλαξες την πορτα στην οποια συνδεεται το προγραμμα?
tralalo Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αλλαξες την πορτα στην οποια συνδεεται το προγραμμα? Εάν εννοείς port τότε ναι...
tralalo Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μακάρι να είχε default... http://prntscr.com/36q4pc
Moderators Kercyn Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μήπως τρέχεις και τίποτα άλλο παράλληλα; Ή μήπως έπεσε ο αριθμός των seeders; Ίσως χρειάζεται να κάνεις forward το port στο οποίο τρέχει το μTorrent.
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Αν σου εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος του ut το πράσινο v τότε δεν έχεις πρόβλημα πόρτας. Αν είναι κίτρινο θαυμαστικό τότε έχεις πρόβλημα σύνδεσης με το router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα