airdimitris Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους τους συνφορμίτες.Θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί εδώ και μερικές μέρες το ρούτερ Tp-link 8970 που αγόρασα εδώ και ένα μήνα δούλευε τέλεια αλλά εδώ και μέρες τρελάθηκε.Οταν το κλείνω με τον διακόπτη on-off και το ξαναβάζω σε λειτουργία χάνει το username k password και πρέπει να ξαναμπαίνω στις ρυθμίσεις του modem και να κάνω ξανά save!!!!!!!Επίσης στον έλεγχο που κάνω μέσα από το μενού μου βγάζει Test Dns Root-Fail.Τι μπορεί να φταίει μήπως γνωρίζει κάποιος η έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο?Τι μπορεί να είναι? Το συγκεκριμένο ρούτερ έχει καμμιά μπαταρία που σώζει τα user-pass και τα έχει παίξει?????Δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα απλά στο wi-fi που δίνει το ρούτερ έχω βάλει έναν Extenter Νetgear για καλύτερο σήμα ?Έκανα και reset ξαναέβαλα τα user-pass αλλά πάλι τα ίδια.Μιά βοήθεια σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους τους συνφορμίτες.Θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί εδώ και μερικές μέρες το ρούτερ Tp-link 8970 που αγόρασα εδώ και ένα μήνα δούλευε τέλεια αλλά εδώ και μέρες τρελάθηκε.Οταν το κλείνω με τον διακόπτη on-off και το ξαναβάζω σε λειτουργία χάνει το username k password και πρέπει να ξαναμπαίνω στις ρυθμίσεις του modem και να κάνω ξανά save!!!!!!!Επίσης στον έλεγχο που κάνω μέσα από το μενού μου βγάζει Test Dns Root-Fail.Τι μπορεί να φταίει μήπως γνωρίζει κάποιος η έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο?Τι μπορεί να είναι? Το συγκεκριμένο ρούτερ έχει καμμιά μπαταρία που σώζει τα user-pass και τα έχει παίξει?????Δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα απλά στο wi-fi που δίνει το ρούτερ έχω βάλει έναν Extenter Νetgear για καλύτερο σήμα ?Έκανα και reset ξαναέβαλα τα user-pass αλλά πάλι τα ίδια.Μιά βοήθεια σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!! το test dns root fail ειναι ασχετο με το υπολοιπο προβλημα.δοκιμασε firmware update και δοκιμασε και με αλλο browser τυπικα να δεις αν θα στο ξανακανει.πριν το κανεις on off δοκιμασε ενα Reboot πρωτα μεσα απο το μενου.οχι οσο ξερω δεν εχουν μπαταρια.
airdimitris Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ¨Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνφορμήτες για την βοηθειά τους τελικά το modem ήθελε reboot απο το μενού του, το έκανα και όλα πήγαν καλά.Τελικά όπως απάντησε ο φίλος δεν πρέπει να διαθέτει μπαταρία για να κρατάει τα user και pass.Ευχαριστώ και πάλι για την βοηθειά σας.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 απλα καντου και ενα αποτομο απο το ρευμα να δεις αν θα τα κρατησει τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα