teogalaxys2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Παιδιά για να μην ανοιξω νεο θέμα θα το πω εδώ.Έχω το galaxy s2 και έχω carbon rom 4.4.Το κινητό τώρα έχει καιρό που κολλάει,ζεστενεται και κανει επανεκκινήσεις το εκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεω,του έβαλα και 4.1.2 της samsung αλλά τιποτα.Λέτε να έχει χαλάσει η μητρική πλακέτα?Τουλάχιστο να δω τι είναι για να ξέρω μέχρι να πάρω το note Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
teogalaxys2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Τίποτα ? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Τίποτα ? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Φίλος πάρε νεξους να ησυχάσεις και εμείς το ίδιο
kataramenos32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Παιδιά για να μην ανοιξω νεο θέμα θα το πω εδώ.Έχω το galaxy s2 και έχω carbon rom 4.4.Το κινητό τώρα έχει καιρό που κολλάει,ζεστενεται και κανει επανεκκινήσεις το εκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεω,του έβαλα και 4.1.2 της samsung αλλά τιποτα.Λέτε να έχει χαλάσει η μητρική πλακέτα?Τουλάχιστο να δω τι είναι για να ξέρω μέχρι να πάρω το note Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Εφοσον εκανες factory reset και ξαναπερασες στοκ και συνεχιζει ξεχνα το και παρε επιτελους συσκευη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα