teogalaxys2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το note 2 αλλά δεν ξέρω αν [αξιζει]. Όταν λέω αξίζει εννοώ αν θα πάρει καινουργιες αναβαθμίσεις ή θα το παρατήσουν τώρα που βγήκαν τα νέα smartphones της samsung.
kataramenos32 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εχεις ηδη ενα θεμα εδω http://www.insomnia.gr/topic/522570-note-3-%CE%AE-g2-%CE%AE-z1/δεν ειναι απαραιτητο να αγοιγεις και αλλο.Σαν χρηστης Note 2 λοιπον με ικανοποιει πληρως μεχρι στιγμης και ξερω οτι σιγουρα θα παρει kit kat αλλα απο εκει και περα αγνωστο
zizu21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εχεις ηδη ενα θεμα εδω http://www.insomnia.gr/topic/522570-note-3-%CE%AE-g2-%CE%AE-z1/δεν ειναι απαραιτητο να αγοιγεις και αλλο.Σαν χρηστης Note 2 λοιπον με ικανοποιει πληρως μεχρι στιγμης και ξερω οτι σιγουρα θα παρει kit kat αλλα απο εκει και περα αγνωστο Το θεμα που δίνεις ειναι για το Note 3 κι οχι για το 2 που ρωταει το παλικαρι.Ενταξει αν εισαι ψαγμενος μπορεις με το 2 να το κανεις να τρεχει οτι λογισμικο θελεις (επισημο και μη),Βεβαια χανεις αλλα πραγματα.Κι εγω μαλλον θα παω στο 2αρι και σε κανενα 2χρονο το 4αρι.
teogalaxys2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μπορω να περάσω και εγώ αλλες αναβαθμίσεις αλλά official θα πάρει αλλη μετα το kitkat?
panaggiotis Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 φιλε πανε σε νοτε 2 μεταχηρισμενο, απο κανενα παλικαρι εδω στο φορου, ειναι vfm κινητο εκει που εχει παει η τιμη του,δεν θα απογοητευτεις, πολυ καλο σε ολα, και αμα το πειραξεις με κανα καλο kernel και κανενα pimp my rom & stweaks μεσα θα πεταει απο καθε αποψη!
kataramenos32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Το θεμα που δίνεις ειναι για το Note 3 κι οχι για το 2 που ρωταει το παλικαρι.Ενταξει αν εισαι ψαγμενος μπορεις με το 2 να το κανεις να τρεχει οτι λογισμικο θελεις (επισημο και μη),Βεβαια χανεις αλλα πραγματα.Κι εγω μαλλον θα παω στο 2αρι και σε κανενα 2χρονο το 4αρι. Για το δινω κατι ξερω.Το ιδιο παληκαρι ειχε ανοιξει το θεμα και ειχε ρωτησει ηδη εκει αν αξιζει το Note 2 περαν απο τα υπολοιπα του τιτλου και επειδη του ειχε δωθει απαντηση και εκει γι'αυτο λεω οτι δεν ηταν απαραιτητο τα ανοιξει νεο θεμα 1
zizu21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Για το δινω κατι ξερω.Το ιδιο παληκαρι ειχε ανοιξει το θεμα και ειχε ρωτησει ηδη εκει αν αξιζει το Note 2 περαν απο τα υπολοιπα του τιτλου και επειδη του ειχε δωθει απαντηση και εκει γι'αυτο λεω οτι δεν ηταν απαραιτητο τα ανοιξει νεο θεμα Εχεις απολυτο δικιο μετα το διαβασα παρακατω.Συγγνωμη που βιαστηκα να μιλησω... :X Κι εγω σκεφτομαι να το παρω μεταχειρισμενο.Βεβαια καποιοι το πουλανε στο Θεο ενω το καινουριο το παιρνεις με 290 πλεον.Μπορεις να το πειραξεις και να εχεις οτι εκδοση θελεις μεχρι και αλλες που δεν κυκλοφορουν τοσο αξιοπιστες και σταθερες που θα ξετρελαθεις με αυτα που κανει το κινητο.Εγω γενικα δε με χαλαει που δεν εχει 0,2" παραπανω σε σχεση με το 3 και μικροτερη καμερα (δεν τραβαω φωτο πολλες και βιντεο). και θεωρω υπεραρκετα τα 2 Gb ram με το quad core του.Για 2 χρονια σε βγαζει ανετα και εχεις οπως προειπα οτι λογισμικο θελεις με ολα τα καλα.
kataramenos32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Η στοκ 4,3 που εχω αυτη τη στιγμη ειναι υπεροχα σταθερη και εχει πολυ καλη αυτονομια επισης
zizu21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Το ξερω αλλα δεν εχει αλλα καλα που εχει το 3 (πχ γρηγορη επιλογη του spen) και μπορεις να τοy φορεσεις με επισης καλη αυτονομια και σταθεροτητα που ειναι το βασικο.
kataramenos32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Το ξερω αλλα δεν εχει αλλα καλα που εχει το 3 (πχ γρηγορη επιλογη του spen) και μπορεις να τοy φορεσεις με επισης καλη αυτονομια και σταθεροτητα που ειναι το βασικο. Ειχα δοκιμασει σχεδον ολες τις custom που υπηρχαν για Note 2 και παρολο που ειχαν ολα τα εξτρα του 3 ειχαν χειροτερη αυτονομια και ηταν λιγοτερο smooth λογω περισσοτερης καταναλωσης πορων(κυριως RAM)
teogalaxys2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παιδιά όμως με προβληματίζει και το knox
kataramenos32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ναι αν εχει περαστει official 4.3 μην κανεις ροοτ γιατι θα γραψει. Αν δεν εχει περαστει μπορεις να το κανεις ελευθερα
teogalaxys2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Παιδιά σε διάρκεια και σε ταχύτητα είναι καλύτερο απο το s4? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
kataramenos32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Παιδιά σε διάρκεια και σε ταχύτητα είναι καλύτερο απο το s4? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Διαρκεια δεν καταλαβαινω τι εννοεις αλλα σε ταχυτητα θεωρητικα δεν ειναι ανωτερο απο το S4
teogalaxys2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Διάρκεια εννοώ της μπαταρίας Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα