Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το note 2 αλλά δεν ξέρω αν [αξιζει]. Όταν λέω αξίζει εννοώ αν θα πάρει καινουργιες αναβαθμίσεις ή θα το παρατήσουν τώρα που βγήκαν τα νέα smartphones της samsung.

Δημοσ.

Εχεις ηδη ενα θεμα εδω http://www.insomnia.gr/topic/522570-note-3-%CE%AE-g2-%CE%AE-z1/δεν ειναι απαραιτητο να αγοιγεις και αλλο.Σαν χρηστης Note 2 λοιπον με ικανοποιει πληρως μεχρι στιγμης και ξερω οτι σιγουρα θα παρει kit kat αλλα απο εκει και περα αγνωστο

Δημοσ.

Εχεις ηδη ενα θεμα εδω http://www.insomnia.gr/topic/522570-note-3-%CE%AE-g2-%CE%AE-z1/δεν ειναι απαραιτητο να αγοιγεις και αλλο.Σαν χρηστης Note 2 λοιπον με ικανοποιει πληρως μεχρι στιγμης και ξερω οτι σιγουρα θα παρει kit kat αλλα απο εκει και περα αγνωστο

Το θεμα που δίνεις ειναι για το Note 3 κι οχι για το 2 που ρωταει το παλικαρι.Ενταξει αν εισαι ψαγμενος μπορεις με το 2 να το κανεις να τρεχει οτι λογισμικο θελεις (επισημο και μη),Βεβαια χανεις αλλα πραγματα.Κι εγω μαλλον θα παω στο 2αρι και σε κανενα 2χρονο το 4αρι.

Δημοσ.

φιλε πανε σε νοτε 2 μεταχηρισμενο, απο κανενα παλικαρι εδω στο φορου, ειναι vfm κινητο εκει που εχει παει η τιμη του,δεν θα απογοητευτεις, πολυ καλο σε ολα, και αμα το πειραξεις με κανα καλο kernel και κανενα pimp my rom & stweaks μεσα θα πεταει απο καθε αποψη!

Δημοσ.

Το θεμα που δίνεις ειναι για το Note 3 κι οχι για το 2 που ρωταει το παλικαρι.Ενταξει αν εισαι ψαγμενος μπορεις με το 2 να το κανεις να τρεχει οτι λογισμικο θελεις (επισημο και μη),Βεβαια χανεις αλλα πραγματα.Κι εγω μαλλον θα παω στο 2αρι και σε κανενα 2χρονο το 4αρι.

Για το δινω κατι ξερω.Το ιδιο παληκαρι ειχε ανοιξει το θεμα και ειχε ρωτησει ηδη εκει αν αξιζει το Note 2 περαν απο τα υπολοιπα του τιτλου και επειδη του ειχε δωθει απαντηση και εκει γι'αυτο λεω οτι δεν ηταν απαραιτητο τα ανοιξει νεο θεμα

• Like 1
Δημοσ.

Για το δινω κατι ξερω.Το ιδιο παληκαρι ειχε ανοιξει το θεμα και ειχε ρωτησει ηδη εκει αν αξιζει το Note 2 περαν απο τα υπολοιπα του τιτλου και επειδη του ειχε δωθει απαντηση και εκει γι'αυτο λεω οτι δεν ηταν απαραιτητο τα ανοιξει νεο θεμα

Εχεις απολυτο δικιο μετα το διαβασα παρακατω.Συγγνωμη που βιαστηκα να μιλησω... :X :X :X

Κι εγω σκεφτομαι να το παρω μεταχειρισμενο.Βεβαια καποιοι το πουλανε στο Θεο ενω το καινουριο το παιρνεις με 290 πλεον.Μπορεις να το πειραξεις και να εχεις οτι εκδοση θελεις μεχρι και αλλες που δεν κυκλοφορουν τοσο αξιοπιστες και σταθερες που θα ξετρελαθεις με αυτα που κανει το κινητο.Εγω γενικα δε με χαλαει που δεν εχει 0,2" παραπανω σε σχεση με το 3 και μικροτερη καμερα (δεν τραβαω φωτο πολλες και βιντεο). και θεωρω υπεραρκετα τα 2 Gb ram με το quad core του.Για 2 χρονια σε βγαζει ανετα και εχεις οπως προειπα οτι λογισμικο θελεις με ολα τα καλα.

Δημοσ.

Το ξερω αλλα δεν εχει αλλα καλα που εχει το 3 (πχ γρηγορη επιλογη του spen) και μπορεις να τοy φορεσεις με επισης καλη αυτονομια και σταθεροτητα που ειναι το βασικο.

Δημοσ.

Το ξερω αλλα δεν εχει αλλα καλα που εχει το 3 (πχ γρηγορη επιλογη του spen) και μπορεις να τοy φορεσεις με επισης καλη αυτονομια και σταθεροτητα που ειναι το βασικο.

Ειχα δοκιμασει σχεδον ολες τις custom που υπηρχαν για Note 2 :P και παρολο που ειχαν ολα τα εξτρα του 3 ειχαν χειροτερη αυτονομια και ηταν λιγοτερο smooth λογω περισσοτερης καταναλωσης πορων(κυριως RAM)

Δημοσ.

Παιδιά σε διάρκεια και σε ταχύτητα είναι καλύτερο απο το s4?

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Διαρκεια δεν καταλαβαινω τι εννοεις αλλα σε ταχυτητα θεωρητικα δεν ειναι ανωτερο απο το S4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...