giorgos147 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το λοιπόν. Αυτή τη στιγμή έχω: Asus P5Q ATI 4870 4GB Ram Kingston στα 1066 Intel e8400 Αυτά, πόσο περίπου μπορούν να πιάσουν σε αγγελία; Οκ, είναι παλιά, αλλά σκέφτομαι: Έχω ~600 στην άκρη. Τροφοδοτικό έχω ένα 750ρι, κουτί έχω, σκληρούς έχω. Μπορούμε κάπως να διαχειριστούμε έτσι τα 600+ό,τι βγει από την αγγελία, προκειμένου να φτιάξω κάτι ανώτερο από αυτό που έχω ήδη και να παιχτεί και κάνα λαπτοπάκι; Εντελώς mid-rage. Δε με ενδιαφέρουν παιχνίδια κ.λπ. Ίσα-ίσα για ίντερνετ και ελαφρύ coding κ.λπ. (στο λαπτοπ δε με ενδιαφέρουν παιχνίδια, έτσι; Στον σταθερό με ενδιαφέρουν.) Δε χρησιμοποίησα τη φόρμα γιατί θεώρησα ότι γράφοντας τα παραπάνω θα βγει πιο εύκολα άκρη για το τι ζητάω. Δε νομίζω να βγει κάποια άκρη γιατί υπολογίζω αρκετά μικρό το ποσό, αλλά εγώ έθεσα το ερώτημα. Ευχαριστώ πολύ.
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ρώτησες εδώ για το σύστημα; http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-299 Γράψε και τα μοντέλα των κομματιών που θα κρατήσεις.
giorgos147 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Έριξα ερώτημα. Ευχαριστώ για τη προτροπή. Όσον αφορά τα επόμενα ερωτήματα, τι παίζει; Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι, αν υποθέσουμε ότι η "αγγελία" πιάσει ένα 150ρι;
giorgos147 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Γράψε και τα μοντέλα των κομματιών που θα κρατήσεις. Ξεχάστηκα. Το κουτί είναι το HAF 932, τροφοδοτικό Hyper 750W. Edit: Τελικά το σκέφτηκα. Λέω να πάω σε ένα καλό λαπτοπάκι που το έχω και ανάγκη και από Σεπτέμβρη βλέπουμε για μία καλή αναβάθμιση στον σταθερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα