Προς το περιεχόμενο

[E-reader] Kindle 6 Inch E Ink WiFi @ Zavvi.com= €61.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link

Amazon = 98€

Δεν ειχα ποτε ereader το ποσταρω λογω της τιμης του που φαινεται οτι ειναι η χαμηλοτερη που υπηρξε ποτε για αγορα παγκοσμιως. Ακομα και τωρα το αμαζον στην Αμερικη το πουλαει 64 και στο Uk 71.

Δε γνωριζω αν καπου υπαρχει "παγιδα" αλλα απο το zavvi δεν εχω κανενα παραπονο περα απο την καθυστερηση(μεχρι και μηνα) να φτασει η παραγγελια.

Δημοσ.

Από Γερμανία στέλνει Ελλάδα, κάνω λάθος?

Kindle συγκεκριμενα μπορεις να παραγγειλεις μονο απο το .com . Και παλιοτερα επαιξε στα 76 και οχι στα 62.

Οσο για reviews με λιγο google μπορεις να βρεις απειρα. Για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο απ οτι μου εχουν πει και σιγουρα πολυ καλη επιλογη για να ξεκινησει καποιος να χρησιμοποιει ereader. Σε αλλο price-range βεβαια τα πραγματα αλλαζουν δραματικα προς το καλυτερο.

• Moderators
Δημοσ.

Από Γερμανία στέλνει Ελλάδα, κάνω λάθος?

Όχι, προφανως δεν στελνει γι αυτό και λεει ο φιλος "για οποιον εχει ακρη στην Γερμανια". 49 ευρω εκει.

Επισης βλεπω ακομα ρωτας πραγματα που σου εχει δωθει ο τροπος να τα γνωρίζεις μονος σου, TIP1 ειπαμε χθες, βλέπεις αν στελνει ή όχι οποιοδήποτε αμαζον - οποιοδήποτε προιον και τις τελικες τιμες. :)

Δημοσ.

Όχι, προφανως δεν στελνει γι αυτό και λεει ο φιλος "για οποιον εχει ακρη στην Γερμανια". 49 ευρω εκει.

Επισης βλεπω ακομα ρωτας πραγματα που σου εχει δωθει ο τροπος να τα γνωρίζεις μονος σου, TIP1 ειπαμε χθες, βλέπεις αν στελνει ή όχι οποιοδήποτε αμαζον - οποιοδήποτε προιον και τις τελικες τιμες. :)

U got me! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα καθώς για κάποιους λόγους ($$) το καθυστερώ.

Δημοσ.

Ποιο καλο παιδι θα μας διαφωτισει για το ποια ειναι διαφορα
μεταξυ International Standard και International Tracked? :ph34r:
http://www.zavvi.com/articles/international-delivery.list
Το International Standard ενεχει κινδυνο να το αφησει απλως ο ταχυδρομος,
στην εισοδο οπουδηποτε και να φερμαρει το πακετακι ο οποιοσδηποτε? :fear:

Δημοσ.

έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο ereader?

Aπό το συγκεκριμένο δεν έχω, αλλά έχω από το kindle keyboard 3g. Εαν με κάποιο τρόπο έβαζαν την μυρωδιά της σελίδας τότε η ποιότητα ανάγνωσης θα ήταν ακριβώς σαν του βιβλίου.

Δημοσ.

Ποιο καλο παιδι θα μας διαφωτισει για το ποια ειναι διαφορα

μεταξυ International Standard και International Tracked? :ph34r:

http://www.zavvi.com/articles/international-delivery.list

Το International Standard ενεχει κινδυνο να το αφησει απλως ο ταχυδρομος,

στην εισοδο οπουδηποτε και να φερμαρει το πακετακι ο οποιοσδηποτε? :fear:

Με το tracked απ οσο γνωριζω μπορεις απλα να βλεπεις που ειναι το δεμα καθε στιγμη. Εγω οτι εχω παρει το εχω παρει με standard και παντα παραλαμβανα απο το ταχυδρομειο αφου ερχοταν το χαρτακι στο σπιτι.

Δημοσ.

Δεν με απασχολει το που θα βρισκεται καθε στιγμη,
με απασχολει να μη βρεθει σε χερια αλλων τελικα :P

Οποτε, με την International Standard, ειμαστε ok?
Ευχαριστω/ουμε για τη βοηθεια/ενημερωση!

Δημοσ.

Το tracked είναι το "συστημένο"... δλδ εχει αριθμό αποστολής από "Αγγλία" ή τα gourney που βρικεται το zavvi.

Το έβαλα παραγγελία και για οσους δεν ειναι γραμμενοι δίνει -5% βαζοντας ένα referral code... ψαξτε το λιγο...

Μόνος φόβος είναι το tracking και μην κατσει κανένα τελωνείο με ΦΠΑ και γελάμε!!!!!

Δημοσ.

έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο ereader?

Καλημέρα,

δεν έχω το συγκεκριμένο, έχω το Kindle Touch - δε φαντάζομαι να υπάρχουν και πολλές διαφορές.

Αφού είσαι νέος στα e-reader θα σου παραθέσω τις εμπειρίες μου από χρήση 2 ετών. Το χρησιμοποιούμε η σύζυγός μου κι εγώ και υπολογίζω ότι έχει κάνει απόσβεση την αγορά του πάνω από 15 φορές. Στα e-book που προμηθεύεσαι από το amazon και είναι αγγλόφωνα, είναι σε γενικές γραμμές πολύ οικονομικά και πραγματικά συμφέρει να τα αγοράζεις από εκεί (δε θα μιλήσω για τα αγορασμένα από ελληνικά καταστήματα που πολλές φορές φτάνουν την τιμή του τυπωμένου και χρεώνουν ακόμη και αυτά που έχει παρέλθει η περίοδος των πνευματικών δικαιωμάτων!). Για τα e-book από το θείο, θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε περασμένα από OCR για να τα διαβάζει το Kindle, αλλά και πάλι θα έχει θέματα με τις αλλαγές σειράς.

Σαν εμπειρία χρήσης, θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, ότι μόνο η μυρωδιά του βιβλίου λείπει! Η μπαταρία κρατάει 40 μέρες, αποθηκεύει άπειρα βιβλία, η οθόνη προσομοιάζει άριστα την όψη ενός βιβλίου και πάνω απ' όλα είναι πολύ φορητό, αφού χωράει παντού!

Και κάτι τελευταίο. 

Την  τελευταία φορά που ασχολήθηκα με το Kindle στην Amazon, μόνο το amazon.com στέλνει Ελλάδα. Σε όποιο παράρτημα και να μπεις θα σε παραπέμψει εκεί. Έλεγξέ το καλύτερα γιατί μπορεί να έχει αλλάξει κάτι και να μην το ξέρω.

Δημοσ.

κι'εγω εχω ενα παλιο kindle 3 και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος,διαβαζω και pdf απο τον θειο κανονικα αφου υπαρχει προγραμμα μετατροπης δεν υπαρχει προβλημα.

Και τελος παντον για οποιον θελει να ψαχτει υπαρχει θεμα εδω μεσα με συνεχης ενημερωση,τα παιδια τα γνωριζουν ολα γυρω απο τα e-reader.

http://www.insomnia.gr/topic/318457-e-book-reader/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...