lion2486 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, αναζητώ να βρω την καλύτερη λύση για tv+wifi. Όσον αφορά την tv δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, είναι για υπνοδωμάτιο, 22'-24' πιστεύω θα είναι οκ. Παραπάνω θα ήθελα να μπορώ να βάζω αρχεία από δίκτυο να παίζουν καθώς και κανα browsing κτλ.. Αυτό που σκέφτομαι είναι το αν αξίζει μια wifi smart-tv, ή μια απλή tv με κάποιο πρόσθετο player ή παρόμοιο.. Αν αξίζει το AIO σε smart TV όλες οι εταιρίες έχουν αυτές τις δυνατότητες; Σε υπότιτλους από δίκτυο έχουν θέμα; Σε πολύ μεγάλα αρχεία από δίκτυο; Επίσης αν διέθετε wifi-direct DLNA θα βόλευε επίσης. Ευχαριστώ.
Captain Nemo Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 υπάρχει και η λύση του ψηφιακού δέκτη με wi-fi
lion2486 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 έχω δει υπάρχουν πολλά, δέκτες, players, disk-players, android-sticks.. απλά θα μπλέξω με πολλά χειριστήρια; θα κάνω τελικά αυτό που θέλω αποδοτικά; τι είναι οικονομικότερο;
Captain Nemo Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ψηφιακό δέκτη έχεις; θες άλλο; βέβαια μπορείς να πουλήσεις και τον παλιό υπάρχει πχ αυτό https://www.skroutz.gr/s/4131936/Ferguson-Ariva-T650i.html
lion2486 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 τώρα δεν έχω καθόλου τηλεόραση, οπότε αυτή που θα πάρω θα έχει ενσωματωμένο. Δεν βλέπω να έχει υποστήριξη δικτύου αυτός..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα