Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες να πω και εγω τον πονο μου και να μου πειτε εαν αξιζει σαν αγορα αυτο το τηλεφωνο ?

Εαν μπορει καποιος να βοηθησει καθως δεν βρηκα καποιο αλλο καταλληλο νημα .
Ψαχνω για να παρω ενα Ασύρματο σταθερό τηλέφωνο (Dect) για το σπιτι της μητερας μου (80 ετων ) τωρα που μπηκε η νεα γραμμη .
Θα χρησημοποιειται απο ηλικιωμένο πιο πολυ οπότε :
Θελω οποσδηποτε να εχει μεγαλη οθονη ( αλλα μην εχει εκει μενου σαν αρχικη οθονη κλπ να μην εινα δυσχρηστο δηλαδη ).
Να εχει ελληνικα σε μενου και ονοματα .
Να εχει Αναγνώριση κλήσης φωτιζομενη οθονη και καταλογο.
Καλο θα ηταν να ειχε μεγαλα πληκτρα
Θεμιτη η Αναγνώριση κλήσης Και η Ανοιχτή ακρόαση
Θεμιτο να ειναι Panasonic ( επειδη εχω στο αλλο σπιτι και ειναι σκυλαρος ) .
Δεν ενδιαφερουν sms - τηλεφωνητης

Καποιος να βοηθησει ?

Υγ εχω βρει σαν συμφερουσες αγορες τα
Panasonic KX-TG8051 34 ευρω

Panasonic KX-TG6811 29 ευρω
Gigaset A420 25 ευρω

Δημοσ.

panasonic και οτι να ναι....εκτος απο αυτο με την εγχρωμη οθονη .....τελειωνει αμεσως η μπαταρια.

Δημοσ.

Το KX TG6811 το χω παρει στους δκους μου και ειναι ευχαριστημενοι.

Εχει μεγαλη φωτεινη οθονη, μεγαλα γραμματα, ελληνικα παντου, καθαρο ηχο (απ οτι μου παν).

Στην αναγνωριση δειχνει νουμερο και ονομα (αν εχει αποθηκευτει).

Εχει και καταλογο με blocked numbers για ανεπιθυμητες εταιριες προμοσιον :P

Το μενου θα λεγα ευκολο αλλα αμα δε το χουν..καταλαβαινεις.

Το μονο μειον η χαμηλη ενταση στον ηχο κλησης, ειχαν ενα φτηνιαρικο panasonic πριν που χε πολυ δυνατο ηχο και τους κακοφανηκε λιγο. Εχουν και το παλιο σε αλλη πριζα μονο και μονο για το κουδουνισμα.

Αν εχεις καμμια απορια ρωτα ;)

Δημοσ.

Η μονη απορια που πρεπει να λυσω ειναι εαν αυτα τα "φτηνα παραεισαγωγη μαλλον" εχουν και αυτα Ελληνικους χαρακτηρες στα ονοματα , το μενου δεν με νοιαζει δεν θα μπει ποτε εκει .....

Στελνω email για να ρωτησω τους πωλητες , αλλα θα ξερουν και αυτοι τι πουλανε ?..?

Αυτος απαντησε οτι εχει , αλλα δεν επαναπαυομαι και μαλλον θα παω απο εκει να το δω πρωτα .

Δημοσ.

Ναι, ξεχασα να σου πω να το τσεκαρεις γιατι με 29€ για παραεισαγωγη μου κανει.

Παντως το δικο μου που ειναι απο ελληνικη αντιπροσωπεια ειχε ελληνικους,αγγλικους και κυριλλικους χαρακτηρες, με default τους αγγλικους.

Σορρυ για το 2ο οφτοπικ, ειμαι απο κιν και δε μπορω να βαλω σποιλερ.

Δημοσ.

Παιδες να πω και εγω τον πονο μου και να μου πειτε εαν αξιζει σαν αγορα αυτο το τηλεφωνο ?

Εαν μπορει καποιος να βοηθησει καθως δεν βρηκα καποιο αλλο καταλληλο νημα .

Ψαχνω για να παρω ενα Ασύρματο σταθερό τηλέφωνο (Dect) για το σπιτι της μητερας μου (80 ετων ) τωρα που μπηκε η νεα γραμμη .

Θα χρησημοποιειται απο ηλικιωμένο πιο πολυ οπότε :

Το μοντέλο που είναι ειδικά για ηλικιωμένους είναι το Link.png Site: Panasonic KX-TG6571

Το είχα πάρει για τους γονείς μου από το Public στα 40€ και είναι φοβερό.

Τώρα βέβαια στο site τους είναι εξαντλημένο:

Link.png Site: Public

Μπορείς όμως να πάς με τον κωδικό του σε ένα κατάστημα Public και να τους ζητήσεις να δουν αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα.

Ακόμα και σε κατάστημα της επαρχίας να βρεθεί μπορείς να ζητήσεις να στο φέρουν χωρίς κόστος.

(Σε αυτή τη περίπτωση βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να σου φέρουν κάποιο εκθεσιακό ή και ακόμη χειρότερα. Απλά δεν το παραλαμβάνεις)

Δημοσ.

Σχετικά με τα Panasonic. Αγόρασα πέρσι από αγγλικό amazon δύο συσκευές και είχαν κανονικότατα επιλογή για Ελληνικά στις ρυθμίσεις!

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Mμμμμμμμμμμμμ σκεψεις ........ Joker ........

και αυτο γιατι , αυτο που εχω τωρα ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα πριν 3 χρονια αλλα δεν εχει Ελληνικα .

KX-TG1100GR το μοντελο .

Αλλα τωρα που εβαλε μεταφορικα δεν πρεπει να ειναι δελεαστικη η αμαζονα .

Δημοσ.

Για το gigaset a420 θα μιλησω που το εχω... ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εμβελεια του (πηγαινω 2 οροφους πανω απο την βαση του σε αλλο διαμερισμα και λειτουργει χωρις κανενα προβλημα), εχει μεγαλη οθονη και τρονερη διαρκεια μπαταριας.. φορτιση 1 φορα την βδομαδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...