zizu10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Θα σου πρότεινα panasonic, είναι αθάνατα και με πολύ καλό ηχο. Αυτό ερχόμουν να γράψω κι εγώ. Είχα ένα gigaset ακριβοπληρωμένο και μια ζωή είχα προβλήματα (μία η μπαταρία, μία δεν έβγαζε αναγνώριση κλπ). Τρία Panasonic δεν μου δημιούργησαν ποτέ το παραμικρό!!
kokalo21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Συμφωνώ κι εγώ για τα Panasonic (από πλευράς ποιότητας ήχου) που λένε και τα παιδιά, με μία όμως σημαντική ένσταση....... Τα πλήκτρα τους γίνονται πολύ δύσκολα στο χειρισμό (να πατήσεις το πλήκτρο δηλαδή) μετά από λίγο καιρό και σου σπάνε τα νεύρα..... Το έχει λύσει κανείς αυτό το πρόβλημα.....? 1
paan71 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παιδια μετα απο γυρα ξανα στα Panasonic γύρισα. Απλά ψάχνω με ανοιχτή ακρόαση και φωτιζόμενο πληκτρολογιο. @ kokalo21: αδερφε κατσαβιδακι και καθαρισμα στην πλακετα που ακουμπανε τα πληκτρα πχ με καθαρο οινόπνευμα. Αυτο εκανα στα παλαιοτερα που ειχα.
Eyedentify Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αν η καλη ακουστικη ειναι προτεραιότητα, σας συστηνω ανεπιφύλακτα το Gigaset C530. Δυνατος και πολυ καθαρος ηχος...πολυ πανω απο τις προσδοκιες μου πριν το αγορασω. Επιπλεον, στα + τα μεγαλα πληκτρα, δυνατοτητα σιγασης, ανοιχτη ακροαση, και κοκκινο λαμπακι (flashing call) χαμενων (αναπαντητων) κλησεων στο keypad, το οποιο ειναι πολυ πιο χρησιμο απο την ειδοποιηση στην οθονη. Βεβαια σε περιπτωση αγορας, θα πρεπει να δωσετε τα διπλασια χρηματα (49,50) απο την τρεχουσα προσφορα του A420 Οσο για τα panasonic, ειχα παρει περσι το μοντελο 8061. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το c530...πολυ ανωτερος ο ηχος στο Gigaset c530.
apostolispk Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εγω παντως ειχε ενα panasonic και ενα gigaset! Το panasonic στα 2 χρονια μας αφησε χρονους! Οταν χτυπαει το τηλ κλεινει και πρεπει να πατησεις το οn για ανοιξει παλι! Αλλαξα μπατ και τα ιδια! Απο το gigaset ακομα δεν εχω παραπονω! Και για αυτο θελω ξανα! Αλλα πιστευω αυτα ειναι τα καλυτερα και αξιοπιστα!
Zandim Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εγω παντως ειχε ενα panasonic και ενα gigaset! Το panasonic στα 2 χρονια μας αφησε χρονους! Οταν χτυπαει το τηλ κλεινει και πρεπει να πατησεις το οn για ανοιξει παλι! Αλλαξα μπατ και τα ιδια! Απο το gigaset ακομα δεν εχω παραπονω! Και για αυτο θελω ξανα! Αλλα πιστευω αυτα ειναι τα καλυτερα και αξιοπιστα! επεσες σε ελλατωματικο. γενικα ειναι πολυ αξιοπιστα τα panasonic (εχουμε 4 συκσευες tg7301 επισης μια χαρα λειτουργουν)
drdedus Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αν η καλη ακουστικη ειναι προτεραιότητα, σας συστηνω ανεπιφύλακτα το Gigaset C530. Δυνατος και πολυ καθαρος ηχος...πολυ πανω απο τις προσδοκιες μου πριν το αγορασω. Επιπλεον, στα + τα μεγαλα πληκτρα, δυνατοτητα σιγασης, ανοιχτη ακροαση, και κοκκινο λαμπακι (flashing call) χαμενων (αναπαντητων) κλησεων στο keypad, το οποιο ειναι πολυ πιο χρησιμο απο την ειδοποιηση στην οθονη. Βεβαια σε περιπτωση αγορας, θα πρεπει να δωσετε τα διπλασια χρηματα (49,50) απο την τρεχουσα προσφορα του A420 Οσο για τα panasonic, ειχα παρει περσι το μοντελο 8061. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το c530...πολυ ανωτερος ο ηχος στο Gigaset c530. Με 5-15 ευρώ παραπάνω παίρνεις το Α510ip που είναι VOIP με 6+ accounts g722 και με πολύ περισσότερες δυνατότητες Πχ Email, καιρός, Skype(όταν ειναι ανοιχτό το pc) 0.01 σεντ το λεπτό προς κινητά κλπ
samniotis Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 50€ είχα σκάσει για το panasonic KX-TG 6521 που υποτίθεται ότι έχει και προστασία απο πτώση. Απο τους 30 πόντους έπεσε και μαύρισε η οθόνη!!!! ξανά πάνω απο 20άρικο για ασύρματο δεν!!! 1
Eyedentify Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Με 5-15 ευρώ παραπάνω παίρνεις το Α510ip που είναι VOIP με 6+ accounts g722 και με πολύ περισσότερες δυνατότητες Πχ Email, καιρός, Skype(όταν ειναι ανοιχτό το pc) 0.01 σεντ το λεπτό προς κινητά κλπ Σιγουρα καλη περιπτωση αυτη που αναφερεις. Στην περιπτωση μου παντως η διαφορα θα ηταν μεγαλυτερη οικονομικα, διοτι το ειχα αγορασει απο e-shop σε προσφορα ημερας στα 42.90
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εχω ενα πανασονικ εδω και 7 χρονια, ποτε δεν ειχε προβληματα αλλα τωρα τελευταια η μπαταρια δεν κραταει.. το εχω συνεχεια στη βαση.. Απο που αξιζει να παρω μπαταρια? Επισης με χαλαει το οτι ειναι παλιο μοντελο και δεν εχει φωτιζομενη οθονη ουτε και καταλογο.. αλλα ενταξει σκυλι ειναι.
Konstantin77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εχω ενα πανασονικ εδω και 7 χρονια, ποτε δεν ειχε προβληματα αλλα τωρα τελευταια η μπαταρια δεν κραταει.. το εχω συνεχεια στη βαση.. Απο που αξιζει να παρω μπαταρια? Επισης με χαλαει το οτι ειναι παλιο μοντελο και δεν εχει φωτιζομενη οθονη ουτε και καταλογο.. αλλα ενταξει σκυλι ειναι. οποιεσδήποτε επαναφορτιζόμενες βαζεις και ειναι οκ.
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Κανα μαγαζι που να τα πουλαει φτηνα? Κατσε να το σκρουτζαρω μπας και βρω τπτ.
drdedus Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Σιγουρα καλη περιπτωση αυτη που αναφερεις. Στην περιπτωση μου παντως η διαφορα θα ηταν μεγαλυτερη οικονομικα, διοτι το ειχα αγορασει απο e-shop σε προσφορα ημερας στα 42.90 Αξίζει η διαφορά σίγουρα μέσα σε ενα μήνα κάνεις την απόσβεση ασε που με τα ελάχιστα ευρώ παραπάνω έχεις ένα μίνι τηλεφωνικό κέντρο 3 άτομα μπορούν να μιλάνε παράλληλα και όχι ένα! Εγω τα ειχα παρει απο το Eshop 45ευρω media 54
Προτεινόμενες αναρτήσεις